Μην χασετε

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου σύμφωνα με το ζώδιο σου

Της Μάρως Καρούση

Σύμφωνα με τους αστρολόγους, κάθε παιδί του ζωδιακού κύκλου επηρεάζεται από συγκεκριμένους παράγοντες.

Έχει κάποιον συγκεκριμένο φόβο και αντιδρά τελείως διαφορετικά σε συνθήκες που τον βρίσκουν… τρομαγμένο.

Ποιος είναι λοιπόν, ο μεγαλύτερος φόβος σου σύμφωνα με την ημερομηνία που γεννήθηκες;

Advertisements

 

Κριός 

Το να μείνει μόνος είναι ο μεγαλύτερος φόβος του Κριού, αφού το να χάσει τους φίλους του, ή τον αγαπημένο του, είναι κάτι που δύσκολα μπορεί να διαχειριστεί.

Ταύρος 

Το άγνωστο και οτιδήποτε μη δοκιμασμένο, είναι ο μεγαλύτερος φόβος του Ταύρου, αφού αγαπάει την αίσθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας, ειδικά στο σπίτι.

Δίδυμος

Αυτό το ζώδιο, αγαπά τον έλεγχο, τη χάρη, την ακρίβεια και την δυνατότητα να κάνει όνειρα και να τα επικοινωνεί. Οτιδήποτε λιγότερο από την τελειότητα μοιάζει εφιάλτης, όπως φυσικά και το να του στερήσεις την μαγική του ικανότητα για επικοινωνία.

Advertisements

 

Καρκίνος

Το να μην αγαπηθεί. Τελεία!

Λέων 

Ο φόβος του να χάσει την προσοχή που έχει μόλις μπαίνει σε έναν χώρο, ή ακόμα χειρότερα, να γίνει ίσα και όμοια με οποιονδήποτε άλλο.

Παρθένος

Ο φόβος του χάους είναι ό,τι χειρότερο για έναν Παρθένο. Η ομαλή καθημερινότητα και η οργάνωση, είναι το κλειδί για την ευτυχία αυτού του ζωδίου.

 

Advertisements

Ζυγός

Ο φόβος του να μην είναι ελκυστικός είναι ο μεγαλύτερος φόβος του Ζυγού. Ως ερωτευμένος με όλα τα όμορφα και αρμονικά πράγματα , οτιδήποτε αποκρουστικό τον τρομάζει φοβερά.

Σκορπιός

Το να γίνει συναισθηματικά ευάλωτος είναι ο μεγαλύτερος φόβος του, αφού αυτό που θέλει μόνιμα να βγάζει στους έξω, είναι μια σκληρή εικόνα.

 

Τοξότης

Το να είναι παγιδευμένος είναι αυτό που φοβάται κατά κύριο λόγο ένας Τοξότης.

Όχι απαραίτητα σωματικά, αλλά συναισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά, ρομαντικά και πάει λέγοντας. Μην επιχειρήσεις να στερήσεις από αυτό το ζώδιο την πλήρη ελευθερία επιλογής.

Αιγόκερως

Ό,τι χειρότερο μπορείς να του κάνεις είναι η απόρριψη. Η κοινωνική ανησυχία και η ντροπή που νιώθει για τον εαυτό του όταν δεχτεί την απόρριψη, είναι κάτι που τον στιγματίζει.

 

Υδροχόος 

Η ψυχική γήρανση και η απώλεια της ενέργειας που είχε κάποτε. Όπως φυσικά και το  να εξαρτάται από άλλους, αφού η ανεξαρτησία, είναι το σήμα κατατεθέν του.

Ιχθύες 

Φοβούνται πολύ την απώλεια της αγάπης. Δεν αντέχουν τον συναισθηματικό πόνο και την προδοσία, κυρίως όταν προέρχονται από τον αγαπημένο τους.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα