Μην χασετε

Αυτή Είναι η Νέα Μόδα στη Διακόσμηση που Δεν Περιμέναμε να Δούμε

Οι τάσεις στην διακόσμηση αλλάζουν και πολλές φορές ερχόμαστε αντιμέτωποι με εκπλήξεις. Μια από αυτές τις τάσεις, λοιπόν, είναι πραγματική έκπληξη και θα μπορούσαμε να την ονομάσουμε «μοντέρνα παράδοση». Ακούγεται οξύμωρο, αλλά θα σας εξηγήσουμε αμέσως!

 

Η νέα αυτή τάση περιλαμβάνει πολυτελή υφάσματα με πλούσιες αποχρώσεις, περίτεχνες φόρμες και  ρομαντικά μοτίβα. Δεν είναι όσο περίπλοκο ακούγεται. Η λογική είναι η εξής: Υιοθετούνται στιλ από τις περιόδους του Ευρωπαϊκού Μπαρόκ και του  Ροκοκό και αναμειγνύονται με σύγχρονες και μοντέρνες τάσεις. Όπως καταλαβαίνετε, είναι ένας πολύ δυνατός συνδυασμός που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος.

 

Advertisements

Αν θέλετε, λοιπόν, να εμπνευστείτε για την διακόσμηση του σπιτιού σας, σύμφωνα με τη νέα μόδα δεν θα ήταν κακή ιδέα να ρίξετε μια ματιά στο σπίτι της… Μαρίας Αντουανέτας! Θα πάρετε πολύτιμες ιδέες και αν τις συνδυάσετε έξυπνα με μοντέρνα στοιχεία το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Φουσκωτά βελούδινα έπιπλα Γεωμετρικά σχήματα με βασιλικά υλικά, οι βελούδινοι καναπέδες και καρέκλες εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία αν θέλετε να ακολουθήσετε τη νέα μόδα. Δεν είναι μόνο εντυπωσιακά, είναι και απίστευτα στιλάτα και άνετα! Αν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα για να μεταμορφώσετε ολόκληρο το καθιστικό, επενδύστε σε μερικά βελούδινα μαξιλάρια.

 

Δεν είναι μόνο εντυπωσιακά, είναι και απίστευτα στιλάτα και άνετα!

 

Advertisements

Γυαλιστερές αποχρώσεις Ο καναπές, τα μαξιλάρια, το φωτιστικό και ο πίνακας συνθέτουν τη μοντέρνα διακόσμηση αυτού του καθιστικού. Όμως αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι οι γυαλιστερές αποχρώσεις τους. Δοκιμάστε τις και θα δείτε πως το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει. Αν σας φαίνεται «βαρύ», μπορείτε πάντα να βάλετε μια παλ απόχρωση κάπου μέσα στον χώρο.

Ο καναπές, τα μαξιλάρια, το φωτιστικό και ο πίνακας συνθέτουν τη μοντέρνα διακόσμηση αυτού του καθιστικού.

 

Βινιέτες Οι βινιέτες μας θυμίζουν σίγουρα κάτι από τα παλιά και η νέα μόδα τις θέλει ενταγμένες στη διακόσμηση. Βρείτε την ιδανική «ποσότητα» βινιέτας και εντάξτε την στο χώρο. Τα μεταλλικά υλικά με βινιέτες παραπέμπουν σε Μπαρόκ στιλ, ταυτόχρονα όμως αποπνέουν κάτι πολύ μοντέρνο και σικ όταν συνδυαστούν σωστά στο χώρο.

Οι βινιέτες μας θυμίζουν σίγουρα κάτι από τα παλιά και η νέα μόδα τις θέλει ενταγμένες στη διακόσμηση.

 

Καμπύλες εμπνευσμένες από την Γαλλική διακόσμηση Louis XV.  Μπορεί να έχουν περάσει μερικοί αιώνες (και μερικές επαναστάσεις) από τότε που τα έπιπλα ήταν εμπνευσμένα από τη βασιλεία του Louis XV, ωστόσο είναι ακόμα της μόδας με κάποιον τρόπο. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η χρήση των καμπυλών που αποπνέουν πολυτέλεια και κομψότητα. Συνδυάστε τις με μοντέρνα στοιχεία για ένα αποτέλεσμα που θα σας εκπλήξει.

Advertisements
Το κύριο χαρακτηριστικό είναι η χρήση των καμπυλών που αποπνέουν πολυτέλεια και κομψότητα.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα