Μην χασετε

Δείτε την νέα εντυπωσιακή μόδα στην διακόσμηση της κουζίνας

Δείτε την νέα εντυπωσιακή μόδα στην διακόσμηση της κουζίνας

Το είδαμε κι αυτό! Και φυσικά μας αρέσει! Η νέα μόδα θέλει να διακοσμήσουμε την κουζίνα μας με έναν όμορφο καναπέ… έτσι, για να χαλαρώνουμε σε αυτόν κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος αλλά και μετά.

Advertisements

Ξεχάστε τα σκαμπό και τις κλασικές καρέκλες κουζίνας. Οι άνθρωποι πλέον βάζουν στην κουζίνα τους αναπαυτικούς καναπέδες φέρνοντας με αυτόν τον τρόπο την κουζίνα πιο κοντά στο σαλόνι και την τραπεζαρία.

Οι καναπέδες είναι από τη μια ένας σοφιστικέ τρόπος για να διαχωριστούν δύο χώροι και από την άλλη ένα όμορφο διακοσμητικό στοιχείο στην κουζίνα.

Άλλωστε η κουζίνα πλέον είναι για τους περισσότερους ένας χώρος όπου γίνεται λιγότερο μαγείρεμα και περισσότερο «κουτσομπολιό» και χαλάρωση με την οικογένεια και φίλους.

Μιας και η κουζίνα είναι ο χώρος των λεκέδων, αποφύγετε καναπέδες από ευαίσθητα υφάσματα όπως είναι το βελούδο.
Φυσικά η νέα μόδα μπορεί να εφαρμοστεί σε κουζίνες που είναι σχετικά μεγάλες.
Αντικαταστήστε μερικές από τις καρέκλες της τραπεζαρίας της κουζίνας σας με ένα όμορφο καναπεδάκι.
Να δείτε που όλοι θα κάθονται στον καναπέ και τα παιδιά θα τσακώνονται για το ποιος θα πρωτοκάτσει.
Μια πολύ ωραία ιδέα είναι και ο γωνιακός καναπές για ακόμα μεγαλύτερη ζεστασιά. Τους χειμερινούς μήνες αυτό το σημείο της κουζίνας θα γίνει η γωνιά σας.

Όλα για το Σπίτι | Δείτε τις πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας

Μετατρέψτε την κουζίνα σας σε ένα όμορφο cafe!
Mια άλη λύση είναι να βάλετε καναπέ σε σχήμα U από τη μια και παγκάκι από την άλλη. Οι καναπέδες σε σχήμα U είναι πολύ της μόδας φέτος.
Δεν είναι απαραίτητο ο καναπές σας να αντικαταστήσει τις καρέκλες της τραπεζαρίας. Μπορείτε απλά να γεμίσετε με αυτόν μια γωνιά της κουζίνας σας για να χαλαρώνετε ενώ μαγειρεύετε διαβάζοντας ένα βιβλίο ή σερφάροντας στο διαδίκτυο.
Αντί να τοποθετηθούν σκαμπό στον πάγκο αυτής της κουζίνας, τοποθετήθηκε κολλητά στον πάγκο ένας γωνιακός καναπές. Το αποτέλεσμα… υπέροχο!

Πηγή

Όλα για το Σπίτι | Δείτε τις πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα