Μην χασετε

Αυτή είναι η αισθηματική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας για το ζώδιο σας (02/03 – 08/03)

Κριός:

Η αισθησιακή Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, της πολυτέλειας και των χρημάτων, μετριάζει τον αυθορμητισμό σας και στρέφει την προσοχή σας στα χρήματα, τα αποκτήματά σας και την ασφάλεια, όχι στην αγάπη. Θα είναι εύκολο να κλονίσετε τώρα τον προϋπολογισμό σας, οπότε προχωρήστε συνετά σε οποιεσδήποτε αγορές κάνετε. Ενδιαφέρεστε για την πολυτέλεια, αλλά η Αφροδίτη σας τονίζει να στραφείτε στα απλά πράγματα της ζωής. Υπάρχουν απλά πράγματα στη ζωή που μπορείτε να απολαύσετε: φαγητό, κοινωνική ζωή και άνεση στο σπίτι σας. Ίσως όμως τώρα κάνετε έξοδα που δεν θα μπορείτε να αντέξετε οικονομικά, οπότε προσοχή.

Ταύρος:

Η μοναξιά σας τελειώνει, αποπνέετε έναν ακαταμάχητο αισθησιασμό καθώς ο κυβερνήτης σας, η γοητευτική Αφροδίτη, αρχίζει την ετήσια περιοδεία της στο ζώδιό σας. Αποπνέετε μια αισθησιακή λάμψη που βγαίνει αυθόρμητα. Αυτή η αυτοπεποίθηση και η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας δεν είναι επιφανειακές. Όταν γνωρίζετε ότι έχετε αξία, είναι ευκολότερο να προβάλλετε τον καλύτερο, τον πιο εκθαμβωτικό και αυθεντικό εαυτό σας. Αν είστε καιρό μόνοι, χωρίς να κάνετε τίποτα τραβάτε τα βλέμματα των ενδιαφερομένων. Ανεβάστε ψηλά τον πήχη και προσκαλέστε τους ανθρώπους να έρθουν να δοκιμάσουν την τύχη τους! Αλλά απαγορεύονται τα παιχνίδια της γάτας με το ποντίκι!

Δίδυμοι:

Βάζετε στην άκρη την κοινωνική ζωή σας καθώς η Αφροδίτη αρχίζει την ετήσια περιοδεία της στον ευφάνταστο και μοναχικό δωδέκατο οίκο σας. Πρέπει να βάλετε  τις ανάγκες σας πρώτα χωρίς να σας νοιάζει αν αυτό βρίσκει τους άλλους σύμφωνους ή όχι. Εάν είστε μόνοι, ενδέχεται να αποδεχθείτε συναντήσεις με άτομα τα οποία κανονικά δεν θα σας ενδιέφεραν, αλλά με τον έντονο συναισθηματισμό σας δεν μπορείτε να θωρακίσετε τις άμυνές σας. Προσοχή: Βλέπετε μόνο αυτό που θέλετε να δείτε και παραβλέπετε τις κόκκινες σημαίες. Αν είστε σε σχέση, κάντε ένα νέο συναισθηματικό άνοιγμα και βρείτε χρόνο για τις αγαπημένες σας δραστηριότητες,  και ίσως να δοκιμάσετε κάποιες νέες μαζί.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος:

Η κοινωνική σας ζωή πρόκειται να επεκταθεί, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, της ομαδικής εργασίας και της τεχνολογίας. Ξαφνικά, όλες αυτές οι ώρες που περάσατε μόνοι, νιώθετε ότι ήταν χαμένες. Αλλά μέσα στις επόμενες εβδομάδες, μπορείτε να αντισταθμίσετε τον χαμένο χρόνο! Είτε συμμετέχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή απλά επανασυνδεθείτε με τους φίλους σας, θα είστε πιο πειραματικοί και ανοιχτοί από ποτέ σε νέες εμπειρίες. Προχωρήστε και ενσωματωθείτε σε νέες κοινωνικές ομάδες. Η αγάπη θα έρθει μόνο εάν είστε διατεθειμένοι να ξεκινήσετε από μια φιλία και δεν βιάζεστε. Ίσως ακόμα φλερτάρετε στο διαδίκτυο ή αναζητήσετε τον ∈ρωτα μέσω μιας νέας εφαρμογής για γνωριμίες.

Λέων :

Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι της ∈ρωτικής σας ζωής είναι σφηνωμένοι μέσα στο μυαλό σας καθώς η Αφροδίτη αρχίζει την ετήσια περιοδεία της στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων. Τι πρέπει να κάνετε για να νιώσετε ασφάλεια και σταθερότητα; Θα προχωρήσετε με αυτό το άτομο ή όχι; Η αυτοπεποίθησή σας και η σταθερότητά σας θα είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σας, οπότε σκεφτείτε μόνοι σας αντί να ζητάτε συμβουλές, εσείς μόνο θα ανακαλύψετε το δρόμο σας. Επενδύστε χρόνο σε άτομα που γνωρίζουν τι θέλουν από τη ζωή τους και γνωρίστε τους σε πιο προσωπικό επίπεδο. Αυτό περιλαμβάνει να τους αφήσετε να δουν τη συναισθηματική πλευρά σας εκτός από το άψογο και εντυπωσιακό παρουσιαστικό σας.

Παρθένος:

Μπορείτε να διευρύνετε τον κοινωνικό κύκλο σας, να κάνετε φίλους από όλα τα μήκη και πλάτη της γης καθώς η Αφροδίτη κινείται στον ένατο οίκο σας, των παγκόσμιων διασυνδέσεων. Η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε πιο ανοιχτόμυαλα καθώς γεμίζει το κεφάλι σας με καινοτόμες, επεκτατικές ιδέες. Και με το αναλυτικό και λογικό μυαλό σας, θα έχετε έναν εύγλωττο τρόπο έκφρασης αυτών των μεγάλων οραμάτων σας! Φυσικά, δεδομένου ότι η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης, θα μπορούσατε να νιώσετε ∈ρωτευμένοι με κάποιον/α που ζει μακριά σας,  απολαμβάνοντας κάτι εντελώς διαφορετικό στην αγάπη. Τι θα μπορούσε να είναι πιο συναρπαστικό από το να χτυπά η καρδιά σας για κάποιον/α που δεν τον βλέπετε και τόσο συχνά; Η απόσταση αυξάνει το πάθος!

Ζυγός:

Κοιτάζετε έξω από το παράθυρό σας και βλέπετε μια διαφορετική εικόνα! Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, πραγματοποιεί την ετήσια επίσκεψή της στον όγδοο οίκο σας, του ∈ρωτισμού και της οικειότητας, και η συνήθης ήρεμη φύση σας μεταστρέφεται και γίνεται πιο κτητική και ζηλότυπη. Ίσως να διαπιστώσετε ότι  όχι μόνο έχετε συναισθήματα για κάποιον/α, αλλά σας έχει γίνει εμμονή! Είστε σε θέση να αποσαφηνίσετε τι συμβαίνει μέσα στην καρδιά σας, αλλά παράλληλα δεν θέλετε να χάσετε τον έλεγχο! Αν είστε σε σχέση, κάντε χώρο στο πρόγραμμά σας για τον αγαπημένο σας και απολαύστε την οικειότητα και το πάθος. Ίσως και να αποφασίσετε να συγχωνεύσετε τους οικονομικούς πόρους σας και τα αποκτήματά σας. Κι αν δεν συμβεί αυτό, ενώνετε τις ψυχές σας.

Σκορπιός:

Ο αισθησιασμός και το πάθος σας εντείνονται καθώς η Αφροδίτη αρχίζει την ετήσια περιοδεία της στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Τώρα ήρθε η ώρα να πάρετε πιο σοβαρά την ∈ρωτική σας ζωή ή απλώς να είστε πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες. Εκτός από τις ποικίλες κατακτήσεις που θα έχετε, οραματιστείτε ποιος θα ήταν ο ιδανικός σύντροφος για σας. Αλλά μη δώσετε τόσο σημασία σε ένα εντυπωσιακό παρουσιαστικό, ένα όμορφο εξωτερικό περιτύλιγμα δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι και το περιεχόμενο θα είναι εξίσου δελεαστικό. Αν είστε σε μακροχρόνια σχέση, συζητήστε για το κοινό μέλλον σας, ανυψώστε τη σχέση σας σε ένα πιο αισθησιακό επίπεδο. Αν κάποιος από εσάς είναι πιο πρόθυμος για δέσμευση, ξεκινήστε μια συζήτηση με ανοιχτή καρδιά.

Advertisements

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης:

Η Αφροδίτη κάνει την ετήσια επίσκεψή της στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας και της εξυπηρέτησης, και τώρα σας καλεί να οριοθετήσετε τι σημαίνει να έχετε μια υγιή σχέση. Αν ήσασταν νοσηρά προσκολλημένοι σε κάποιον/α θα πρέπει να αλλάξετε αυτή τη συμπεριφορά σας. Ίσως η βαρετή ρουτίνα σας σας έχει κάνει να θέλετε να ξεφύγετε, αλλά δεν πρέπει, καλύτερο θα ήταν να μιλήσετε μέσα από την καρδιά σας.  Αν είστε μόνοι, φροντίστε τον εαυτό σας με τακτική άσκηση και προπόνηση. Εκτός του ότι αυτό θα σας κάνει να νιώσετε περισσότερη ζωντάνια και ενέργεια, θα κοινωνικοποιηθείτε και θα επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Το όλο πλεονέκτημα από όλα αυτά είναι ότι θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α στο γυμναστήριο ή κάνοντας ποδήλατο ή πεζοπορία!

Αιγόκερως:

Ζήστε το πάθος! Η ∈ρωτική σας ζωή παίρνει μια πιο ρομαντική και αισθησιακή χροιά καθώς η Αφροδίτη κάνει την ετήσια επίσκεψή της στον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας.  Με το μαγνητισμό σας να φτάνει στα ύψη, μπορεί να απολαύσετε το φλερτ τις επόμενες εβδομάδες. Μην αφήσετε καμία κοινωνική πρόσκληση να πάει χαμένη, χαρίστε το χαμόγελό σας και περιμένετε! Γίνεστε τώρα περισσότερο κοινωνικοί,  οπότε ξεφύγετε από το γραφείο σας και μοιράστε την αγάπη σας. Εάν έχετε σοβαρές προοπτικές με κάποιον/α, κινηθείτε αργά. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τη φάση του μήνα του μέλιτος γιατί έρχεται μόνο μια φορά. Αν είστε σε σχέση, δώστε προτεραιότητα σε κοινές δραστηριότητες που απολαμβάνετε και οι δύο. Αν έχετε μέσα στο μυαλό σας την τεκνοποίηση, η Αφροδίτη σας βάζει πλάτες.

Υδροχόος:

Μετά από αρκετές κοινωνικές εβδομάδες, είστε έτοιμοι να προσγειωθείτε. Η Αφροδίτη πραγματοποιεί την ετήσια επίσκεψή της στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και τώρα αναζητάτε τη θαλπωρή του σπιτιού σας. Δεν χρειάζεστε προτάσεις για διασκέδαση, το σπίτι σας θα σας κρατήσει απασχολημένους. Αλλά μην χαθείτε στις αναμνήσεις σας και ξεχάσετε τους αγαπημένους σας. Αν είστε σε σχέση, ανοίξτε το σπίτι σας στους οικείους φίλους σας, θα είστε οι καλύτεροι οικοδεσπότες. Ή περιποιηθείτε τον αγαπημένο σας με κεριά και ένα αισθησιακό δείπνο, δεν πρόκειται να σας αρνηθεί την πρόσκληση! Και, δεδομένου ότι η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης, μπορείτε να προσβλέπετε σε μεγαλύτερη προσπάθεια από τον αγαπημένο σας για να έρθετε πιο κοντά.

Ιχθύς:

Μια κοινωνική χρονική περίοδος για σας ξεκινά από αυτή την εβδομάδα, παίρνετε το φλερτ πιο σοβαρά και διασκεδάζετε με τους φίλους σας καθώς η Αφροδίτη πραγματοποιεί την ετήσια επίσκεψή της στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Η ευφυΐα σας και τα πνευματώδη λόγια σας εντυπωσιάζουν. Με την εξωστρέφειά σας και την εκφραστικότητά σας είστε μαγνήτης για τους άλλους. Τις επόμενες εβδομάδες, θα είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και ίσως καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε τις δεινές επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Εάν έχετε καιρό κάποιον/α στο μυαλό σας, βρείτε μια δικαιολογία και ανοίξτε συζήτηση. Συμμετέχετε στα τοπικά δρώμενα της πόλης σας, συζητήστε με τους ανθρώπους στη γειτονιά σας, γνωρίστε τους ιδιοκτήτες και τους διαχειριστές της πολυκατοικίας σας. Με κάποιον/α από αυτούς θα κάνετε κοινά σχέδια στο μέλλον!

Advertisements

πηγή

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα