Μην χασετε

Αυτή είναι η αισθηματική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας για το ζώδιο σας (17/02 – 23/02)

Ζώδια: Αυτή είναι η αισθηματική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας για το ζώδιο σας (17/02 – 23/02)

Κριός:

Αποδράστε από την πραγματικότητα! Η νέα Σελήνη στους Ιχθύς και στον ευφάνταστο δωδέκατο οίκο σας τροφοδοτεί τη φαντασία σας αλλά και τις ψευδαισθήσεις σας. Μην κάνετε αυστηρά σχέδια, να είστε χαλαροί και αυθόρμητοι και μην εκπλαγείτε αν εσείς που είστε τόσο δυναμικοί παρασυρθείτε από τις ρομαντικές φαντασιώσεις σας για μια ανεκπλήρωτη αγάπη. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας στις νέες γνωριμίες σας και ελέγξτε πολύ καλά τις προθέσεις των ατόμων που συναντάτε. Θα μπορούσατε να έχετε διαισθητικές εκλάμψεις για κάποιον/α ενώ διαλογίζεστε, γράφετε ή ακούτε μουσική. Ξεφύγετε από την παγίδα μιας παλιάς σχέσης που έχει κάνει τον κύκλο της, δεν χρειάζεται να σαμποτάρετε τον εαυτό σας.

Ταύρος:

Ευγενικά απορρίψτε τις προσκλήσεις που περιλαμβάνουν ξέφρενες βραδιές με τους φίλους σας. Με τη νέα Σελήνη στους Ιχθύς και στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας, θα προτιμήσετε την παρέα ήρεμων και χαλαρών ανθρώπων. Πάρτε τη σκυτάλη του κοινωνικού διοργανωτή και συσπειρώστε τους φίλους σας για διασκέδαση και φλερτ. Δημοσιεύστε τον τόπο διαμονής σας στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και δείτε ποιος εμφανίζεται! Ψάχνετε να επεκτείνετε τους κοινωνικούς σας ορίζοντες; Με αυτή τη νέα Σελήνη ίσως βρεθείτε σε μια ομάδα ατόμων που σας μαγνητίζουν οι καινοτόμες ιδέες τους. Μην χαθείτε όμως σερφάροντας στο διαδίκτυο, βγείτε έξω και θα μπορούσατε να έλξετε ένα γοητευτικό νέο άτομο. Ίσως είναι διαφορετικός/ή από το συνηθισμένο τύπο σας, αλλά εάν αισθάνεστε τη σπίθα του πάθους, προτείνετε συνάντηση.

Δίδυμοι:

Ενώ συνήθως ζείτε για το σήμερα, η νέα Σελήνη στους Ιχθύς και στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, σας ωθεί να κάνετε όνειρα για μέλλον της σχέσης σας. Νιώθετε έτοιμοι να σχεδιάσετε το κοινό μέλλον σας, το φεγγάρι σας προικίζει με διαίσθηση να ορίσετε νέους στόχους. Αφιερώστε λίγες ώρες στον αγαπημένο σας για να αντιμετωπίσετε και να επιλύσετε μια δύσκολη κατάσταση. Κι αν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας σάς απαγορεύουν να συναντηθείτε, δεν χρειάζεται να επιβαρύνεστε με επιπρόσθετα καθήκοντα. Αναθέστε μερικές εργασίες για να ελαφρύνετε το φορτίο σας. Δεδομένου ότι ο δέκατος οίκος κυβερνά τους άνδρες, ένας άντρας στον κοινωνικό κύκλο σας μπορεί να σας παρέχει βοήθεια και υποστήριξη να δείτε τη λογική πλευρά της ζωής και να μην παρασύρεστε από τα όνειρά σας.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος:

Παρόλο που αγαπάτε το σπίτι σας, τώρα αναζητάτε να είστε με κόσμο. Με τη νέα Σελήνη στους Ιχθύς και στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, όσο πιο μακριά πάτε, τόσο το καλύτερο. Αναζητάτε τώρα την εξερεύνηση και την περιπέτεια, έτσι ίσως κάνετε ένα ταξίδι πέρα από την πόλη σας ή φτιάξετε τις βαλίτσες σας για ένα πιο μακρινό ταξίδι. Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α ενώ εξερευνάτε μια καινούργια περιοχή. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά σε άτομα που δεν ταιριάζουν με το συνηθισμένο τύπο σας. Είστε σε σχέση; Χαλαρώστε μαζί και περάστε λίγο χρόνο συζητώντας τις μεγάλες ιδέες σας για ένα ταξίδι, τα όνειρά σας για το μέλλον. Επισήμανση: Ελέγξτε επίσης αν εναρμονίζονται οι φιλοσοφικές αντιλήψεις σας για τη ζωή και την ηθική πλευρά των πραγμάτων.

Advertisements

Λέων :

Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας! Με τη νέα Σελήνη στους Ιχθύς και στο μυστηριώδη όγδοο οίκο σας, η διαίσθησή σας είναι πέρα για πέρα αληθινή. Εάν το ένστικτό σας για κάποιον/α σας λέει να πατήσετε τα φρένα, πάρτε το ως σύνθημα για να κάνετε μερικές ερωτήσεις ανίχνευσης. Μπορεί να αποκαλύψετε κάτι το οποίο κάνει όλες τις υποθέσεις σας αληθινές. Και αυτό είναι πραγματικά καλό! Μπορεί να έχετε κατακρίνει τους ανθρώπους πολύ βιαστικά ή να τους έχετε εμπιστευτεί πρόωρα. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, θα νιώσετε ανακούφιση γνωρίζοντας ποιοι πραγματικά είναι. Το φεγγάρι ίσως σας κάνει να νιώσετε ότι μόλις συναντήσατε την αδελφή ψυχή σας. Ανταλλάξτε πληροφορίες και κρατήστε επαφή.

Παρθένος:

Έχετε μια σχέση που αιωρείται; Νιώθετε να πατάτε σε απροσδιόριστο έδαφος; Με τη νέα Σελήνη στους Ιχθύς και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, δεν θα ησυχάσετε μέχρι να αποσαφηνιστούν τα συναισθήματα του καθενός. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε σε κάτι επίσημο. Αλλά αν είστε εσείς που αντιστέκεστε στη δέσμευση, εξετάστε γιατί αισθάνεστε τόσο διστακτικοί. Ίσως να υπάρχει ένα περίεργο συναίσθημα στον αέρα ή δεν είστε σίγουροι αν εναρμονίζονται οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας. Δεν θα μάθετε ποτέ αν δεν μιλήσετε! Προσέξτε επίσης τη νοσηρά εξαρτημένη δυναμική με τον αγαπημένο σας, που μπορεί πραγματικά να σκοτώσει τον ρομαντισμό. Επιπλέον συμβουλή: Να είστε περισσότερο εραστές μεταξύ σας και λιγότερο αναλυτικοί και επικριτικοί.

Ζυγός:

Αναθεωρήστε τις απόψεις σας για την αγάπη! Η νέα Σελήνη στους Ιχθύς ενεργοποιεί τον αναλυτικό έκτο οίκο σας και χτυπά το καμπανάκι για να αναλύσετε τις συνήθειές σας στον ∈ρωτα. Ίσως τώρα να θέλετε να αποσαφηνίσετε το «γιατί» των όσων συνέβησαν στο παρελθόν και στη συνέχεια να δείτε τα δικά σας λάθη. Η άκρως συμπονετική φύση σας και η άνευ όρων αγάπη που δώσατε ίσως να είναι η αιτία του άγχους που νιώθετε τώρα. Θα μπορούσατε να είχατε προσφέρει λιγότερα; Μη τα βάζετε με τον εαυτό σας και τον καταδικάζετε. Θα πρέπει να βγείτε από το ροζ συννεφάκι σας βάζοντας τη λογική αλλά και τη διαίσθησή σας στις εκάστοτε γνωριμίες που κάνετε. Δεν χρειάζεστε επιφανειακές σχέσεις αλλά γνήσιους ανθρώπους στο πλάι σας.

Σκορπιός:

Είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος όλων χάρη στη νέα Σελήνη στους Ιχθύς και στον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας. Αυτή η εβδομάδα θα είναι άκρως ∈ρωτική και διασκεδαστική. Και μην ξεχάσετε να είστε ο εαυτός σας! Πότε ήταν η τελευταία φορά που κλείσατε ένα παθιασμένο ραντεβού; Ένα νέο ειδύλλιο διαφαίνεται στον ορίζοντα, θα μπορούσατε να προσελκύσετε ένα ρομαντικό και συμπονετικό πρόσωπο, έτσι έχετε ανοιχτό μυαλό και καρδιά. Μια περιστασιακή γνωριμία μεταστρέφεται σε κάτι πιο σταθερό και ξαφνικά λέτε κάτι από τον εαυτό σας το οποίο δεν έχετε μοιραστεί ποτέ με κανέναν. Αν είστε σε σχέση, εμποτίστε τη σχέση σας με ρομαντισμό και αγάπη αγκαλιά μπροστά στο τζάκι, θα ζεσταθείτε μαζί καθώς νιώθετε το πάθος να σας κατακλύζει.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης:

Οι περιπέτειες μπορούν να περιμένουν! Έχετε τη διάθεση να μείνετε στο σπίτι σας καθώς η νέα Σελήνη στους Ιχθύς ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Μην αποδεχτείτε οποιεσδήποτε κοινωνικές προσκλήσεις χωρίς να εξετάσετε αν θα περάσετε πραγματικά καλά. Ίσως να είστε τώρα πιο ήρεμοι βρισκόμενοι στο σπίτι σας ή ενώ κοιμάστε, διαλογίζεστε ή αποκαλύπτετε παρελθόντα συναισθηματικά τραύματα κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας. Το να επιτρέψετε στον εαυτό σας να ξεκουραστεί (για μια φορά!), θα μπορούσε να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από έναν πόνο του παρελθόντος. Κι αν θελήσετε, προσκαλέστε τους οικείους φίλους σας για να διαβάσετε, να παρακολουθήσετε ταινίες και να φάτε μαζί. Δεν έχει τη διάθεση για παρέα; Ανανεώστε το σπίτι σας, θα σας κάνει να περάσετε ευχάριστα.

Αιγόκερως:

Δεν χρειάζεται να περιπλανηθείτε έξω από την πόλη σας για να βρείτε την αγάπη. Με τη νέα Σελήνη στους Ιχθύς και στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, η καλύτερη διασκέδαση είναι κοντά σας και θα προέρχεται κοντά στη γειτονιά σας. Μια φιλική συνομιλία θα μπορούσε να μεταστραφεί σε φλερτ ή ακόμα και σε σχέση. Κάνετε σε κάποιον/α μια ερώτηση και μετά κάθεστε για δείπνο και ποτό για να συζητήσετε και βρίσκετε ότι έχετε πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Αρκεί ένα βράδυ έξω με τους φίλους σας και η διαίσθησή σας αντιλαμβάνεται κάποιον/α με τον οποίον έχετε κοινές ιδέες και αντιλήψεις ζωής. Ίσως ακόμα έχετε μια απροσδόκητη ευκαιρία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Είστε σε σχέση; Πάτε μια ημερήσια εκδρομή ή σε πολιτιστικές εκδηλώσεις. Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε μια ταινία ή πήγατε στο θέατρο;

Υδροχόος:

Βυθιστείτε στα όνειρά σας και απολαύστε τα δώρα της νέας Σελήνης στους Ιχθύς και στον αισθησιακό δεύτερο οίκο σας. Αποφύγετε οποιονδήποτε είναι πάρα πολύ απαιτητικός ή είναι ασαφής στη συμπεριφορά του ή νιώθετε να πρεσβεύει ένα διαφορετικό σύστημα αξιών. Κάντε ερωτήσεις και απαιτήστε σαφείς απαντήσεις. Τώρα ίσως σας πιάσει καταναλωτική μανία στην προσπάθειά σας να ξεφύγετε από έναν πόνο του παρελθόντος. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τον προϋπολογισμό σας προτού αγοράσετε αυτό το πολυτελές αντικείμενο. Θα σας δώσει προσωρινή χαρά και δεν θα απαλύνει τον πόνο σας. Κι αν νιώσετε απέραντη μοναξιά, απολαύστε την ευχάριστη ενέργεια που νιώθετε όταν είστε με πραγματικούς φίλους που ξέρουν πως να σας συμβουλέψουν για το μέλλον.

Ιχθύς:

Ενισχύονται η γοητεία και ο μαγνητισμός σας χάρη στη νέα Σελήνη στους Ιχθύς η οποία σας υπόσχεται τέλειες διασκεδαστικές βραδιές και άφθονο φλερτ. Αν είστε καιρό μόνοι, θα έχετε να επιλέξετε μεταξύ πολλών θαυμαστών, αλλά η σωστή επιλογή δεν θα είναι εύκολη. Βασιστείτε στην αλάνθαστη διαίσθησή σας και μη βιάζεστε ακόμα κι αν νιώθετε να σας κατακλύζει μια έντονη σ∈ξουαλική ενέργεια. Η αγάπη θα έρθει, αλλά δεν πρέπει να αγνοήσετε τις κόκκινες σημαίες παραβλέποντας την πραγματικότητα για να ζήσετε ένα όνειρο. Αν είστε σε σχέση, ξαφνικά, θα αποσαφηνίσετε ακριβώς τι θέλετε και τι χρειάζεστε από αυτόν τον άνθρωπο. Γνωστοποιήστε τις επιθυμίες σας! Μπορείτε να πάρετε όλα όσα ζητάτε αρκεί να πατάτε γερά τα πόδια σας στη γη!

πηγή

Advertisements

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα