Μην χασετε

Αυτή είναι η αισθηματική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας για το ζώδιο σας (03/02 09/02)

Ζώδια: Αυτή είναι η αισθηματική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας για το ζώδιο σας (03/02 09/02)

Κριός:

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου, ποιος είναι ο ομορφότερος; Με τη θεά της αγάπης και της ομορφιάς στο ζώδιό σας, ακτινοβολείτε, είστε οι πιο όμορφοι και οι πιο γοητευτικοί από όλους! Ο πλανήτης του ∈ρωτα και της έλξης ανάβει τα πάθη σας, οπότε θα έχετε το μαγικό ελιξίριο της αγάπης, δεν πρόκειται να μείνετε μόνοι αν βέβαια επιδιώξετε να κυνηγήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Εσείς μπαίνετε από τώρα στο πνεύμα του Αγίου Βαλεντίνου! Θυμηθείτε όμως: Η αγάπη προς τον εαυτό σας είναι βασική προϋπόθεση για οποιαδήποτε άλλη μορφή αγάπης. Πόσο καλά νιώθετε με τον εαυτό σας; Υπάρχει πάντα χώρος για προσωπική βελτίωση, οπότε μην παίρνετε τη ζωή και πολύ στα σοβαρά, διασκεδάστε και φλερτάρετε χωρίς άγχος και χαλαρά.

Advertisements

Ταύρος:

Απομακρύνετε τα τοξικά πρόσωπα από τη ζωή σας. Η Αφροδίτη κινείται στον Κριό και στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και σας ζητά να κόψετε μαχαίρι παρελθούσες τοξικές σχέσεις, δεν έχετε καταλάβει ότι σας δημιουργούν ψυχικά μπλοκαρίσματα και αρνητική ενέργεια; Σταματήστε να αφήνετε τους άλλους να σας αποστραγγίζουν συναισθηματικά και μη τους δίνετε εξουσία στη ζωή σας. Στην επιθυμία σας να είστε ένας καλός φίλος ή εραστής/ερωμένη, μπορεί να αναλώνετε πάρα πολύ ενέργεια. Ίσως να δημιουργείτε σχέσεις νοσηρής συνεξάρτησης, τρέχοντας πάντα για την επίλυση των προβλημάτων των άλλων ανθρώπων ή παίζοντας το ρόλο του διασώστη. Κάντε πίσω και χρησιμοποιήστε τις επόμενες εβδομάδες για να καταλάβετε τι σημαίνει ισορροπία του «δούναι και λαβείν».

Δίδυμοι:

Μόνο φίλοι ή θα θέλατε κάτι περισσότερο; Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και του ρομαντισμού, αλλάζει ταχύτητες και κινείται στον Κριό και στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, παροτρύνοντάς σας να ψάξετε την αγάπη στον κοινωνικό κύκλο σας. Κάποιος/α που είναι ήδη φίλος σας θα μπορούσε να σας αποκαλύψει τα συναισθήματά του ερχόμενος στη ζωή σας με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Ή εσείς θα μπορούσατε να νιώσετε ∈ρωτευμένοι με έναν πλατωνικό φίλο σας. Τα κοινωνικά δίκτυα θα μπορούσαν επίσης να είναι το μέσο να γνωρίσετε κάποιον/α, θα έχετε εκπληκτικά καλές επιλογές. Αν είστε σε σχέση, βγείτε έξω και κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο ως ζευγάρι. Τι θα λέγατε να διασκεδάσετε με τους κοινούς φίλους σας;

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος:

Η καλαίσθητη Αφροδίτη κινείται στον Κριό και στο δέκατο οίκο σας, της κοινωνίας, δίνοντάς σας ακόμα περισσότερη δύναμη, γοητεία και επιρροή στον κοινωνικό κύκλο σας. Εντυπωσιάζετε σε οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση παρουσιαστείτε κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, αλλά μη φτάσετε στο άλλο άκρο και έχετε έπαρση και αυτοπροβολή. Χρησιμοποιήστε τη γοητεία σας με σύνεση και φροντίστε να εξετάσετε τα πάντα πριν πείτε το «ναι» σε ένα φλερτ στον επαγγελματικό σας χώρο. Μπορεί ακόμη και να συνεργαστείτε με κάποιον/α ο οποίος σας εκδηλώσει την επιθυμία του για ∈ρωτική σχέση. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μη βιάζεστε. Ένα ώριμο και σοφό άτομο θα μπορούσε επίσης να σας βοηθήσει να μπείτε και πάλι στο παιχνίδι της αγάπης.

Λέων :

Κρατάτε ολόκληρο τον κόσμο στα χέρια σας και στην καρδιά σας, καθώς ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, κινείται στον Κριό και στον παγκόσμιο ένατο οίκο σας. Εάν είστε μόνοι, σύντομα θα ακούσετε να σας ψιθυρίζουν το «σ’ αγαπώ» σε ξένη γλώσσα ή νιώθετε ακαταμάχητη έλξη για κάποιον/α που ζει μακριά σας. Ένα ταξίδι σας βοηθά να νιώσετε και πάλι ζωντανοί. Δεν αποκλείεται ακόμα να υπάρξει ∈ρωτικό ενδιαφέρον από κάποιον/α που θα συναντήσετε σε ακαδημαϊκό χώρο ή συσχετίζεται με το νόμο. Αν είστε σε σχέση, ξεκινήστε την περιήγηση των ταξιδιωτικών blogs. Μια απόδραση οι δυο σας θα επαναφέρει το πάθος και το ρομαντισμό σας, η ζωή σας τρέχει με μεγάλη ταχύτητα, απλώς θέλετε να ζήσετε!

Παρθένος:

Πάθος και γοητεία σας φέρνει ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, η οποία κινείται στον Κριό και στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας. Γνωρίζετε τώρα πολύ καλά το παιχνίδι της αποπλάνησης, εκπέμπετε ένα μυστήριο που μαγνητίζει πάρα πολύ. Είναι επίσης καιρός να είστε λίγο πιο επιλεκτικοί. Κρατήστε την ψυχή σας για κάποιον/α με τον οποίο νιώθετε μια βαθύτερη σύνδεση στα επίπεδα του νου, του σώματος και της ψυχής. Αν είστε σε σχέση, θα χρειαστείτε την ενέργειά σας για … ∈ρωτικό παιχνίδι, έτσι αφήστε τις υποχρεώσεις σας και πάρτε την πρωτοβουλία. Αυτή η φάση της Αφροδίτης εντείνει την επιθυμία σας να νιώσετε περισσότερη οικειότητα, να ενωθείτε ψυχικά. Εάν νιώθετε ότι είστε έτοιμοι να βάλετε δαχτυλίδι, τολμήστε να το συζητήσετε!

Ζυγός:

Η καρδιά σας χτυπάει δυνατά! Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η ρομαντική Αφροδίτη, κινείται στον Κριό και στο έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, έτσι τώρα αναζητάτε τη συντροφικότητα περισσότερο από ποτέ. Η δέσμευση είναι η Αχίλλειος πτέρνα για το ζώδιό σας, και η Αφροδίτη σας κάνει να θέλετε κάποιον/α που μπορεί να σας την προσφέρει. Επενδύστε συναισθηματικά σε μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία και φροντίστε να συζητήσετε τις επιθυμίες σας, Αν νιώθετε ότι είστε κολλημένοι στην ίδια σελίδα του μαύρου βιβλίου σας, μια αλλαγή τοπίου θα μπορούσε να αποκαλύψει ένα σ∈ξι νέο πρόσωπο. Μόλις σταματήσετε να προσπαθείτε να ψάχνετε τον πρίγκιπα/πριγκίπισσα, θα έρθει το κατάλληλο άτομο. Ζήστε τις περιπέτειες που διαφαίνονται στον ορίζοντα και μη σκέφτεστε το αύριο, τότε θα νιώσετε ευτυχισμένοι, περισσότερο από ποτέ!

Σκορπιός:

Πώς ορίζετε μια υγιή σχέση; Ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, κινείται στον Κριό και στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας, βοηθώντας σας να εξισορροπήσετε τις ∈ρωτικές επιθυμίες σας και τις προσδοκίες σας. Θα απαιτήσετε τώρα μεγαλύτερη σαφήνεια από τη σχέση σας κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης της Αφροδίτης, έτσι αν η σχέση σας βρίσκεται στη γκρίζα ζώνη, θα πρέπει να είναι πιο ξεκάθαρη. Αν είστε ήδη εκνευρισμένοι από την αρνητική αντιμετώπιση του αγαπημένου σας σε σχέση με πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας, βάλτε ένα πρόγραμμα όσον αφορά την κατανομή των υποχρεώσεων και τη διαχείριση των οικονομικών. Επισήμανση: Μην επικρίνετε τον αγαπημένο σας για τα λάθη του, σκεφτείτε ότι κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε κι εσείς, έτσι δεν είναι;

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης:

Η ζωή δεν είναι πάντα ένα ρομαντικό μυθιστόρημα, αλλά θα μπορούσατε τώρα να ξεφυλλίσετε μια σελίδα από ένα ∈ρωτικό βιβλίο. Με τον πλανήτη της αγάπης, την Αφροδίτη, στον Κριό και στον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας, το πάθος σας δεν έχει όρια! Ένα νέο ειδύλλιο διαφαίνεται στον ορίζοντα και το ζείτε σε άλλα επίπεδα. Σίγουρα, μπορεί να υπάρχουν κάποιες δραματικές ανατροπές σε αυτή τη σχέση, αλλά όσο εσείς δείχνετε χαλαρά το ενδιαφέρον σας, μη φοβάστε για τίποτα. Η εμπειρία θα είναι συναρπαστική. Αν είστε σε σχέση, βρείτε υγιείς διεξόδους και ζήστε με ενθουσιασμό: Χορός, αυθόρμητες ενέργειες, διακοπές, όλα αυτά θα ξαναζωντανέψουν το πάθος σας. Δεν χρειάζεται όμως να δημιουργείτε δράμα στη σχέση σας, αν δεν ικανοποιούνται κάποιες εγωιστικές επιθυμίες σας, υπενθυμίστε το αυτό συχνά στον εαυτό σας τις επόμενες εβδομάδες.

Advertisements

Αιγόκερως:

Η ηρεμία και η γαλήνη του σπιτιού σας θα μπορούσε να σας γίνει η απόλυτη εμμονή κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων. Νιώθετε χαρά όταν είναι τέλεια οργανωμένη η ντουλάπα σας και άνετο το σπίτι σας! Ίσως και να ξαναζωντανέψουν κάποιες παλιές αναμνήσεις βλέποντας παλιές φωτογραφίες ή κοιτώντας τα αναμνηστικά καθώς η Αφροδίτη κινείται στον Κριό και στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού, της οικογένειας και του παρελθόντας. Φροντίστε τον εαυτό σας, η εσωτερική ομορφιά σας θα έχει αντανάκλαση και προς τα έξω. Η Αφροδίτη απαιτεί τώρα χρόνο για σας και όχι για την αγάπη. Αν σταθείτε τυχεροί, κάποιο μέλος της οικογένειάς σας ή οι στενοί σας φίλοι ίσως σας κάνουν τον προξενητή. Οι επιλογές τους θα σας εντυπωσιάσουν!

Υδροχόος:

Μην αφήσετε το φλερτ να σας ξεφύγει, να είστε σε εγρήγορση! Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αρχίζει για σας από τώρα καθώς ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, κινείται στον Κριό και στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Κινείστε χωρίς αυτοσυγκράτηση, αλλά μην αγνοήσετε τις κόκκινες σημαίες ή το δαχτυλίδι στο δεξί. Απολαύστε τη διασκέδαση και τα ∈ρωτικά παιχνίδια, πάρτε το ρίσκο να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας έχει ανάψει φωτιά, αλλά μη βιάζεστε να θεωρήσετε ότι είστε σε σχέση. Μην πείτε στον εαυτό σας ότι αυτό το πρόσωπο είναι η μοίρα σας, δεν θα πονέσετε εάν δώσετε προσοχή στις ενδείξεις και δεν δράσετε παρορμητικά. Κάποιος φίλος σας προορίζεται να μπει στη ζωή σας και έρχεται με μεγάλες υποσχέσεις τώρα. Έκπληξη;

Ιχθύς:

Η έντονη επιθυμία σας για την πολυτέλεια εντείνεται τώρα καθώς η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, κινείται στον Κριό και στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Μπορεί να θέλετε πραγματικά να αγοράσετε αυτό το πολυτελές αντικείμενο που σας εντυπωσιάζει, αλλά περιμένετε! Ίσως ξοδέψετε περισσότερα χρήματα απ’ ότι αξίζει και αργότερα να λυπηθείτε που βάλετε χρέη τα οποία δύσκολα θα αποπληρώσετε. Επιπλέον δεν θέλετε τη γκρίνια του αγαπημένου σας. Τι θα λέγατε να ξοδεύατε λογικά; Δημιουργήστε έναν ειδικό λογαριασμό για τις πολυτελείς αγορές σας ώστε να μπορείτε να τις απολαύσετε χωρίς ενοχές. Αν είστε μόνοι, η Αφροδίτη σας επισημαίνει να πατήσετε τα φρένα. Μη βιάζεστε και απολαύστε το τελετουργικό της ∈ρωτοτροπίας. Ποιά η βιασύνη;

πηγή

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα