Μην χασετε

Αυτή είναι η αγαπημένη συνταγή ομορφιάς της Cate Blanchett για μεταξένια επιδερμίδα

Το λείο, απαλό δέρμα που όλες προσπαθούμε να πετύχουμε μέσα από τη συχνή περιποίηση του προσώπου και του σώματός μας είναι κάτι για το οποίο οι φίλες μας οι celebrities έχουν πασχίσει πολύ.

Advertisements

Για καλή τύχη όλων μας, κάποιες έχουν καταφέρει να βρουν τον τρόπο να σχολιαστούν από τους συμπρωταγωνιστές τους για την επιδερμίδα τους που θυμίζει δέρμα… μωρού. Μία από αυτές είναι η Cate Blanchett.

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

Η χολιγουντιανή ηθοποιός με το κλασσικό στυλ και τις δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό της έχει μοιραστεί μαζί μας την αγαπημένη της DIY συνταγή ομορφιά της-η οποία περιλαμβάνει μόνο φυσικά υλικά- μέσα από συνέντευξή της στο βρετανικό InStyle!

Πρόκειται για ένα αναζωογονητικό απολεπιστικό για το σώμα, από λάδι από macadamia, γκρέιπφρουτ και θαλασσινό αλάτι, το οποίο -όπως έχει αποκαλύψει η ηθοποιός- δεν αλλάζει με τίποτα. Πρόκειται για ένα προϊόν που στοιχίζει ελάχιστα και ενδείκνυται για όσες επιθυμηθούν θα ενυδατώσουν και να κάνουν το δέρμα του σώματός τους λαμπερό, έχοντας «ξεφορτωθεί» τα νεκρά κύτταρα.

Θα πεις όχι;

Στην περίπτωση που θέλεις να ακολουθήσεις τη συνταγή της Cate, δεν υπάρχουν περιορισμοί. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φτιάξεις ένα μείγμα από τον χυμό ενός γκρέιπφρουτ, μερικές κουταλιές της σούπας λαδάκι από καρπούς macadamia και όσο αλάτι χρειάζεται προκειμένου το scrub σου να γίνει όσο «σκληρό» το θέλεις.

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

Απλώνεις στο κορμί κάνοντας ελαφρύ μασάζ, αφήνεις μερικά λεπτά και ξεπλένεις.

Advertisements

Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα