Μην χασετε

Αυτές οι υπέροχες γυναίκες του ζωδιακού!

Χωρίς γυναίκες πόσο άχαρος και μουντός θα ήταν ο κόσμος μας! Χωρίς την ομορφιά τους, την ζωντάνια τους, την πρωτοτυπία τους, την καλαισθησία τους, την ομορφιά και την τσαχπινιά τους, την σοβαρότητα και την υπευθυνότητα τους. Αυτά και άλλα πολλά χαρίσματα έχουν οι γυναίκες και πρέπει να τους τα αναγνωρίζουμε όλοι και όλες. Αυτό το τόσο ξεχωριστό και προικισμένο πλάσμα που μας χάρισε το σύμπαν, δεν τσιγκουνεύεται στην ποικιλία των ιδιοτήτων του. Η κάθε μια είναι ευτυχώς ξεχωριστή και εξ ίσου ενδιαφέρουσα. Αυτή η ποικιλομορφία οφείλεται στο από το ποιές πλανητικές επιρροές έχουν συνθέσει τον χαρακτήρα τους. Ας τον διερευνήσουμε βάσει του ζωδίου τους!

ΚΡΙΟΣ

Πολύ ζωντανή, πολύ δραστήρια, ενεργητική, πρωτότυπη, ελκυστική, αισθησιακή, ενδιαφέρουσα. Ο τυχερός που θα βρεθεί μπροστά της, είναι βέβαιο ότι δεν θα πλήξει, δεν θα γνωρίσει ούτε μια στιγμή ανίας. Μπορεί να γίνει η κινητήριος δύναμη για κάθε τι, να συνεπαίρνει και να ενθουσιάζει. Μπορεί να δημιουργεί έντονα συναισθήματα, να παίρνει την πρωτοβουλία και να κάνει τους άντρες να πέφτουν στα ποδιά της, ο έντονος και ισχυρός χαρακτήρας της να κυριαρχεί. Η γυναίκα Κριός, Δεν μπορεί να αγνοηθεί, Δεν μπορεί να ξεχαστεί! Γυναίκα περιπετειώδης!

ΤΑΥΡΟΣ

Advertisements

Η φιγούρα της λογικής, αξιόπιστης, συντηρητικής, πολύ θηλυκής, πολύ αισθησιακής, πολύ υπομονετικής και πιστής Γυναίκας. Είναι ικανή να υποστηρίξει με επιμονή κάθε προσπάθεια και δεν θα σταματήσει αν αυτή δεν φτάσει σε αίσιο αποτέλεσμα. Η αξιοζήλευτη αντοχή, η μεθοδικότητα και η επιμονή της την βοηθούν στην επιτυχία σε κάθε τι. Μπορεί να γίνει η καλύτερη στο να στήσει ένα σπίτι, ένα νοικοκυριό, να σκλαβώσει με την ευφάνταστη έμπνευση της στην μαγειρική και να κάνει τους γύρω της να νοιώθουν τυχεροί! Γυναίκα για σπίτι!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάλαφρη και τρυφερή παρουσία της, το επικοινωνιακό της ταλέντο, το ειλικρινές ενδιαφέρον και η περιέργεια της την κάνουν να μοιάζει αεικίνητη. Είναι βαθειά συναισθηματική και ευαίσθητη, με αποτέλεσμα να έχει ιδιαιτέρα ανεπτυγμένη την αίσθηση της δικαιοσύνης. Θέλει όλα στον Κόσμο και ιδιαιτέρα γύρω της να κυλούν ομαλά, χωρίς δυστυχία, φτώχια, πείνα, αρρώστιες, ταλαιπωρίες και αναστατώσεις που κάνουν τους συνάνθρωπους της να υποφέρουν. Κορίτσι για ανθρωπιστικές αποστολές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Advertisements

Ένα κράμα ρομαντισμού, ιδεαλισμού, πιστής, αφοσίωσης, ταλέντου στην οικογενειακή ζωή και κυρίως στην δημιουργία οικογενείας, θα είναι αποκλειστικά έργο της. Αυτά ευτυχώς δεν είναι τα μόνα της προσόντα, πρέπει να της αναγνωριστεί ότι είναι γνήσια και ανεπιτήδευτη, υπομονετική και ανθεκτική. Μπορεί να υπομείνει ένα σωρό αντιξοότητες λογω του χαρακτήρα της και της πίστης της σε κάποιον σκοπό. Θα δημιουργήσει ένα ζεστό και υποδειγματικό σπιτικό επειδή έχει έμφυτες αρχές που την καθοδηγούν στην επιτυχία της. Όταν μιλάμε για κορίτσι για σπίτι είναι το Καρκινάκι!

ΛΕΩΝ

Μεγαλοπρέπεια, γενναιοδωρία, παράστημα, παρουσία, επιβολή και κυρίως γοητεία. Πώς να μην είναι φωτεινή και απαστράπτουσα η γυναίκα Λέων; Μπορεί να επιβληθεί και μόνο επειδή παρευρίσκεται κάπου. Ο μαγνητισμός της και η ελκυστικότητα της την κάνουν περιζήτητη, αλλά ποιός θα μπορούσε εύκολα να σταθεί δίπλα της; Αυτό την κάνει ιδιαιτέρα εκλεκτική και δυσπρόσιτη γιατί η οξυδέρκεια της την κάνει να αναγνωρίζει και να αποδέχεται μόνο τις πραγματικές αξίες. Γυναίκα για ηγεσία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλά και καλά χαρίσματα έχει η γυναίκα Παρθένος. Εργατική; Μόνο; Εργασιομανής και μάλιστα ικανότατη και συνεπής σε κάθε επάγγελμα που θα ασκήσει. Πρακτική και τακτική, καθαρή και στο σπίτι της και επάνω της, συντηρητικά και καλόγουστα κοκέτα, σικάτη, αξιοπρεπής και ευγενική. Καλύτερη νοικοκυρά δεν θα πρέπει να υπάρχει στον ζωδιακό ή άλλη με περισσότερα προσόντα. Η γοητεία της μπορεί να πηγάζει από κάποιο από τα χαρίσματα της ή και από όλα μαζί. Γυναίκα για σπίτι με το πληρέστερο πακέτο!

Advertisements

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη φαίνεται ξεκάθαρα σε ποιες έχει αδυναμία. Προίκισε τις γυναίκες ζυγούς με όλα όσα ονειρεύονται οι άντρες, ομορφιά, γοητεία, θηλυκότητα, αρμόνια. Πέρα απ’ αυτά, η κάθε γυναίκα Ζυγός είναι από τις πιο επιθυμητές για το ανδρικό φύλο και για τα αλλά της χαρίσματα. Οι επιτυχίες της σ’ αυτόν τον τομέα το επιβεβαιώνουν. Οι ευγενικοί τρόποι της, ο ήπιος χαρακτήρας της, η διπλωματική της συμπεριφορά μπορεί να γεφυρώνει διαφορετικές απόψεις, να επιδρά πυροσβεστικά και να αποσοβεί διαμάχες, κάνοντας την ιδιαιτέρα δημοφιλή, ως καλοπροαίρετη, καλόπιστη και ειρηνοποιό. Γυναίκα για… διαλέξτε εσείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εξαιρετική προσωπικότητα, πάθος για κάθε τι που καταγίνεται, ηφαίστειο σχεδόν παντού, σε κάθε τομέα. Ίσως η γυναίκα Σκορπιός είναι η μονή που δεν μπορούμε να την αγιοποιήσουμε ούτε με το ζόρι. Έχει ακραία συναισθήματα από το ένα άκρο στο άλλο, έντονα, θυελλώδη, σαγηνευτικά και το ίδιο έντονα προκαλεί με την παρουσία της, σε βαθμό να υποδουλώνει τους άντρες που γίνονται τα παιχνιδάκια της. Η προσωποποίηση της μοιραίας γυναίκας που όλοι θέλουν να πέσουν θύματα της. Γυναίκα για σφοδρές εντάσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εγκεφαλική, ανεξάρτητη, αισθησιακή, ανήσυχη, αεικίνητη και γοητευτική η γυναίκα Τοξότης, έχει και αυτή το μερίδιο της στις κατακτήσεις. Είναι ικανή να δείχνει την ανωτερότητα της σε δύσκολες γι’ αυτήν στιγμές. Η μικροψυχία της είναι τελείως και απόλυτα ξένη γιατί είναι ιδεαλίστρια και η ιδεολογία της δεν της το επιτρέπει. Παραμένει συνεπής στην στάση ζωής που υιοθέτησε, δηλαδή την διατήρηση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας της. Σαν φιλελεύθερο πνεύμα αποδέχεται και αναγνωρίζει στους άλλους τα δικαιώματα της επιλογής των δικών τους θέσεων, του αυτοπροσδιορισμού και της αυτοδιαθέσεως. Κορίτσι για ελευθερίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια συνεπής, σοβαρή, μεθοδική, όμορφη, κοκέτα, πολύ θηλυκή και γοητευτική είναι η γυναίκα Αιγόκερως, Η γοητεία, η θηλυκότητα και η ομορφιά της οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα ότι πρόκειται για μια γυναίκα με ελευθερίες στην συμπεριφορά της. Απεναντίας, αυτή ενδιαφέρεται για την άποψη που οι άλλοι διαμορφώνουν για το πρόσωπο της. Αυτό την διατηρεί συγκρατημένη και κοσμία, δίνοντας της επάξια τον χαρακτηρισμό της αξιοπρεπούς, κάτι που την ικανοποιεί απόλυτα. Σε συζυγικό περιβάλλον μπορεί να απελευθερώσει όλη της την ηφαιστειώδη προσωπικότητα και διαθέτει πολλά αποθέματα απ’ αυτήν. Γυναίκα Αποκάλυψη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κυρίως εγκεφαλική και αλτρουίστρια η γυναίκα Υδροχόος, περνά τα πάντα μέσα από το μυαλό της διυλίζοντας τα, προσπαθώντας να βρει κρυμμένες έννοιες, συμβολισμούς, αναλογίες και κάνοντας συνειρμούς. Έχει και αυτή την γοητεία της την οποία, πέραν της φυσικής της ομορφιάς μπορεί κανείς να την ανακαλύψει και στην ψυχική της. Είναι εκρηκτική σαν προσωπικότητα και εκτιμά τα πάντα από μηδενική βάση, απόδειξη, το αντισυμβατικό και απλό ντύσιμο της και το ενδιαφέρον της για την οικολογία. Κορίτσι για αγώνες!

ΙΧΘΥΣ

Η αθεράπευτα ρομαντική, τρυφερή, απροσγείωτη, ουτοπική, θηλυκή γυναίκα Ιχθύς, κλείνει την σειρά των δώδεκα Υπεροχών γυναικών με τον πιο παιδικό, στην αφέλεια και την αθωότητα, τρόπο. Συμπεριφέρεται σαν να έχει έλθει στον πεζό κόσμο μας από μια άλλη εποχή του παρελθόντος τις συνθήκες του όποιου, λογω της χρονικής αποστάσεως, καλώς ή κακώς έχουμε εξιδανικεύσει. Ζώντας στην πράξη σε μιαν άλλη εποχή παραμυθένια, γίνεται κι’ αυτή μέρος του παραμυθιού, συμπεριφερόμενη ανάλογα και προμηνώντας και από τους άλλους να έχουν τουλάχιστον ιπποτική συμπεριφορά. Ας ευχηθούμε, οι άντρες της ζωής της να είναι ευγενικά αβροί και να μην της γκρεμίσουν το όνειρο! Κοριτσάκι για παραμύθια!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα