Μην χασετε

Αυτές είναι οι επώνυμες τσάντες που θα αγαπήσεις με την πρώτη ματιά

Σιγά σιγά ετοιμαζόμαστε για τον φθινόπωρο και αποχαιρετάμε τις ζεστές μέρες – κάποιοι χαίρονται, κάποιοι όχι!

Advertisements

Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι παρακάτω προτάσεις για τις τσάντες που θα φοράς το φθινόπωρο θα σε αφήσουν άφωνη και θα θέλεις να τις κάνεις δικές σου.

Πρόκειται για τις νέες τάσεις μόδας 2019 που λατρεύουν το βελούδινο ύφασμα και τα σκούρα χρώματα. Οι μεγάλοι οίκοι έχουν κυκλοφορήσει τις δικές τους δημιουργίες και οι influencers άρχισαν ήδη να τα συνδυάζουν τα τσαντάκια με τους καλύτερους τρόπους. Αν ψάχνεις να ανανεώσεις την ντουλάπα σου με νέα fashion items, τα παρακάτω τσαντάκια είναι η καλύτερη επιλογή της σεζόν.

Η σχεδιάστρια Caroline Maquire, που έχει ντύσει πολλούς διάσημους στο Hollywood συμβουλεύει πως μία velvet τσάντα είτε ώμου, είτε σε στυλ backpack είναι κάτι που χρειαζόμαστε για να μεταμορφώσουμε ένα απλό look σε μία stylish εμφάνιση.

Και έχει δίκιο, δες πιο κάτω πως μπορείς τις νέες τάσεις για τις τσάντες και πως να τις φορέσεις και εσύ. Θα δεις τα top αγαπημένα brands και δεν θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις!

GUCCI ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ

Οι Gucci τσάντες Marmont Velvet είναι οι νέες κυκλοφορίες που αγαπάνε όλες οι bloggers και influencers. Υπάρχουν σε όλα τα μεγέθη, σε πολλά trending χρώματα, και μπορείς να τα βρεις και με κεντήματα και σχέδια πάνω. Η υφή είναι τόσο απαλή που θα θέλεις να κρατάς το τσαντάκι στα χέρια συνέχεια!

Αν ψάχνεις πως να ανανεώσεις τις τσάντες και τα αξεσουάρ, τότε ένα velvet τσαντάκι είναι ο νέος μοντέρνος τρόπος να το πετύχεις! Ένα εντυπωσιακό βελούδινο τσαντάκι σίγουρα θα ολοκληρώσει κάθε outfit, ειδικά τους χειμερινούς μήνες που μπορείς να πειραματίζεσαι περισσότερο με τα outfits.

Advertisements

PRADA ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ

Άλλες επώνυμες τσάντες που μας έκλεψαν την καρδιά είναι από τις Prada συλλογές, ο οίκος μόδας που πάντα φροντίζει να λανσάρει πολλές επιλογές στα γυναικεία τσαντάκια, με πολλά χρώματα και σχέδια. Υπάρχουν κλασσικές τσάντες Prada, όπως οι Double, και η συλλογή Galleria αλλά και εποχιακές τσάντες που εμφανίζονται συχνά στις πασαρέλες μόδας και στην online σελίδα της Prada.

 

Advertisements

Η Prada Cahier τσάντα πρωτοεμφανίστηκε την άνοιξη του 2016, και από τότε έχει αποκτήσει σταδιακά μία μόνιμη θέση στις τάσεις μόδας, με την μεγαλύτερη επιτυχία το 2018.

YSL ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ

Μετατράπηκε σε ένα fashion item που οι λάτρεις της μόδας θέλουν οπωσδήποτε να κάνουν δικό τους! Πρόκειται για την βελούδινη επώνυμη τσάντα του οίκου Yves Saint Laurent, με τις χρυσές λεπτομέρειες και την πιο κομψή εμφάνιση.

 

Μία επώνυμη προσεγμένη τσάντα είναι το κομμάτι που θέλεις να έχεις στη ντουλάπα σου για τα επίσημα looks που πρόκειται να κάνεις, αλλά και για τις φορές που θέλεις να βγεις βόλτα και να νιώσεις την αίσθηση της βελούδινης τσάντας στα χέρια σου και είσαι μία πραγματική fashion icon.

Θα αγαπήσεις τις σειρές του YSL, από τις τσάντες της συλλογής Kate and the LouLou μέχρι και τις κλασσικές με το μονόγραμμα του brand.  Από το 1961 έχει αφήσει το στίγμα του στις νέες τάσεις μόδας και ομορφιάς!

CHANEL ΤΣΑΝΤΕΣ

Οι Chanel τσάντες είναι το brand που θα αγαπάμε ανεξαρτήτως την εποχή και τα trends της μόδας που συνεχώς ανακυκλώνονται. Συγκεκριμένα όμως, τις δερμάτινες chanel τσάντες έρχονται να αντικαταστήσουν οι βελούδινες. Μπορείς να δεις παρακάτω πόσο εντυπωσιακές είναι και πως μεταμορφώνουν οποιοδήποτε απλό ντύσιμο!

 

Στις velvet Chanel τσάντες, μπορείς να βρεις από το κλασσικό μαύρο χρώμα και το αγαπημένο μπορντώ, μέχρι και neon χρώματα για ακόμη πιο trending εμφανίσεις. Συνδυάζεται με ένα απλό skinny jean, ή το μαύρο φόρεμα για όλες τις περιπτώσεις. Τα τσαντάκια ώμου Chanel δεν θα σε απογοητεύσουν ποτέ, και το καλό είναι ότι μπορείς να τα έχεις για χρόνια στη συλλογή σου.

Εσύ ποια επώνυμη τσάντα θα ήθελες να κάνεις δική σου; Πες μας στα σχόλια!

Πηγή: eli.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα