Μην χασετε

Αυτές είναι οι αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για τον μήνα Ιανουάριο 2020

ΚΡΙΟΣ

Ενώ οι άλλοι διασκεδάζουν στον πυρετό των γιορτών, εσείς αναζητάτε τη μοναξιά σας σε μια πιο γαλήνια κατάσταση. Η Αφροδίτη στο νωχελικό δωδέκατο οίκο σας σάς καλεί να θέσετε ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα (ή όσο πιο χαλαρά μπορείτε), αυτό θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο γαλήνια μέσα στην ψυχή σας. Αυτός είναι ένας μήνας που αφήνετε πίσω σας τη μνησικακία και μπορείτε να συγχωρήσετε, το να κρατάτε πόνο μέσα σας ξέρετε κατά βάθος ότι δεν θα σας βγάλει πουθενά. Ξεκινήστε το έτος υλοποιώντας τα μεγάλα οράματά σας, καθώς ο Άρης κινείται στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Μια ανεξάρτητη επιχείρηση, ένα σεμινάριο, ένα εκδοτικό έργο ή ακόμα και ένα βιβλίο θα μπορούσε να σας φέρει πολλά χρήματα.

Πόσο κοντά νιώθετε με την οικογένειά σας; Μήπως το παρελθόν σας στέκει εμπόδιο στο μέλλον σας; Με τη Σεληνιακή έκλειψη να ταρακουνά τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού, της οικογένειας και του παρελθόντος, ίσως επιστρέψετε στα πάτρια εδάφη ή σε ένα παρελθοντικό αγαπημένο πρόσωπο ή απλά προγραμματίσετε μια συνάντηση με οικεία προς εσάς πρόσωπα που ζουν μακριά σας.

Δεδομένου ότι ο θετικός τρόπος σκέψης εξαρτάται επίσης από το φυσικό περιβάλλον σας, είναι πολύ ωραίο να ανακαινίσετε το σπίτι σας αλλά και να απομακρύνετε κάποιους συγγενείς σας που δεν μπορούν να κατανοήσουν τις ευαισθησίες σας. Πριν αποκηρύξετε όμως κάποιους, αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε.

Η ατμόσφαιρα γύρω σας γίνεται πιο ανοιχτή και φιλική, χάρη στη νέα Σελήνη στον φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας. Εάν ήσασταν κλεισμένοι στο σπίτι σας, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με τους συναδέλφους σας, τους φίλους σας και τους αγαπημένους σας. Οι ευρύτεροι στόχοι σας βοηθιούνται σημαντικά από τους άλλους οι οποίοι σας εμπνέουν με τις καινοτόμες και πρωτότυπες ιδέες τους. Μπορείτε να βγάλετε τώρα περισσότερη δουλειά με τη βοήθεια των άλλων, οπότε μην φοβάστε να τη ζητήσετε. Ίσως κάνετε νέους φίλους μέσα από το διαδίκτυο ή σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

Advertisements

Η παρουσία σας είναι φιλική και ευχάριστη, έτσι να είστε σίγουροι για την αυθεντικότητά σας. Όσο περισσότερο ευθείς και ειλικρινείς είστε, τόσο πιο αξέχαστη (και ευμενής) θα είναι η εντύπωση που κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ομαδική εργασία θα δημιουργήσει το έργο των ονείρων σας! Με την Αφροδίτη στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας βάζετε την ψυχή σας σε ένα ομαδικό έργο, δίνετε απλόχερα τις συμβουλές σας στους φίλους σας. Από τη φύση σας αναζητάτε την οικονομική ασφάλεια και τώρα ο Άρης στον όγδοο οίκο σας, του πλούτου, σας ωθεί να δράσετε για να αυξήσετε τις αποταμιεύσεις σας. Δεδομένου όμως του γεγονότος ότι ο Άρης μπορεί να δράσει παρορμητικά, θα πρέπει να ελέγξετε εις βάθος τις κινήσεις σας και τα κίνητρα των ατόμων με τα οποία συναλλάσσεστε. Θέστε το εγώ σας και τον παρορμητισμό σας υπό έλεγχο και σκεφτείτε στρατηγικά για το πώς θα γεμίσετε τα ταμεία σας και πως θα έχετε σταθερότητα, οικονομική ασφάλεια και πλούτο.

Γράψτε, μιλήστε αλλά προσέξτε τι λέτε. Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον τρίτο οίκο σας, της νόησης και της επικοινωνίας, και ίσως δείτε την ολοκλήρωση ενός συγγραφικού έργου ή μιας δημιουργικής ιδέας. Μπορεί ακόμα να ασχοληθείτε με τη διδασκαλία ή υλοποιείται μια παγωμένη ιδέα ή ένα δοκίμιο. Χρησιμοποιήστε αυτή τη σεληνιακή ενέργεια για να αποσαφηνίσετε ποια άτομα στον κοινωνικό σας περίγυρο σας ταιριάζουν πραγματικά και ποιοι σας τσακίζουν ψυχικά και απομακρυνθείτε. Ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα διάλειμμα από τα κοινωνικά δίκτυα ή να μη μοιράζεστε με τους άλλους τώρα τις ιδέες σας και τις απόψεις σας.

Η νέα Σελήνη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας σάς ρωτάει: «Ποιό είναι το επόμενο βήμα στην εργασία μου»; Τώρα που φτιάξατε μια καριέρα όπως τη θέλετε, δεν είναι καιρός να κάνετε ενέργειες για να φτάσετε γραμμή του τερματισμού; Η νίκη είναι δική σας, προφανώς, αλλά οι στόχοι που θέτετε τώρα θα αναπτυχθούν τους επόμενους έξι μήνες. Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για μια νέα ηγετική θέση, ίσως γίνετε ο διευθυντής μιας εταιρείας ή το αφεντικό της επιχείρησής σας.

Advertisements

Στοχεύστε όλο και ψηλότερα και θα πετύχετε, θα προσγειωθείτε ανάμεσα στα αστέρια. Ίσως συναντήσετε έναν έμπιστο σύμβουλο ή έναν εμπειρογνώμονα, κάποιον που μπορεί να κατανοήσει τα επιχειρηματικά σας σχέδια και να σας βοηθήσει να τα τελειοποιήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οδεύετε προς την υλοποίηση των μεγάλων φιλοδοξιών σας. Με την Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, είστε ενεργητικοί και πρόθυμοι να θέσετε νέους στόχους στην καριέρα σας. Ή ίσως βλέπετε ένα έργο σας να απογειώνεται αφού τώρα εργάζεστε με σύστημα και πειθαρχία, είστε ευφάνταστοι και δημιουργικοί.

Ο κρυμμένος άσσος στο μανίκι σας είναι η ικανότητά σας να παρακινήσετε τους άλλους με την πειθώ και τη διπλωματία σας και τώρα ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας προικίζει με ένα περιπετειώδες πνεύμα και ενθουσιασμό για να πάρετε την πρωτοβουλία και να κινηθείτε προκειμένου να επιφέρετε την ισορροπία στις οικείες σχέσεις σας. Αν είστε καιρό μόνοι, βγείτε έξω και δείτε τις απεριόριστες δυνατότητες που υπάρχουν.

Βελτιώστε τον προϋπολογισμό σας, ελέγξτε τις δαπάνες σας. Τα οικονομικά σας βρίσκονται στο προσκήνιο, ειδικά από την άποψη της επάρκειας, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, του χρήματος. Μπορεί να χρειαστεί να αναδιαρθρώσετε τις δαπάνες σας και να περικόψετε μια αρνητική συνήθεια. Κάνετε αγορές υποθέτοντας ότι υπάρχει μια σταθερή ροή χρημάτων; Εάν αυτή η έκλειψη σας φέρει μια νέα πηγή χρημάτων, είστε τυχεροί. Αν όμως στερέψει η πηγή, θα πρέπει να επινοήσετε τρόπους να καλύψετε τις ανάγκες σας. Ίσως έχετε την οικονομική βοήθεια του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για να προετοιμάσετε ένα σταθερό έδαφος για τα οικονομικά σας.

Απολαμβάνετε τον ηλιόλουστο ουρανό μέσα στον χειμώνα! Είναι οι Αλκυονίδες μέρες του χειμώνα και η νέα Σελήνη στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και της αισιοδοξίας. Ήρθε η ώρα να βγείτε από τη ζώνη της άνεσής σας, να αποκομίσετε νέες εμπειρίες. Ίσως αγοράσετε ένα εισιτήριο για να κάνετε το γύρο του κόσμου! Ή ίσως αποφασίσετε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας διανοητικά, κάνοντας βήματα για να δημοσιεύσετε το μυθιστόρημά σας, εξερευνώντας μια νέα πνευματική φιλοσοφία ή ακολουθώντας ένα πρόγραμμα σπουδών. Ίσως πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε μια νέα ζωή σε άλλη πόλη ή αλλάξετε φιλοσοφία ζωής απλά συζητώντας με κάποιον που έχει εντελώς διαφορετικές πεποιθήσεις από τις δικές σας (είναι φιλελεύθερος ή δημοκρατικός, ίσως;).

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε μεγάλα οράματα και όνειρα! Με την Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας ίσως οργανώσετε ένα ταξίδι ή εγγραφείτε σε κάποιο σεμινάριο που εξυψώνει το πνεύμα σας και την ανώτερη συνειδητότητά σας. Έχετε μια δημιουργική και διαισθητική αντίληψη που υλοποιεί τις πιο μεγάλες επιδιώξεις σας. Αν νιώσετε το άγχος να αποσυντονίζει τις ενέργειές σας στην εργασία σας, ζητήστε βοήθεια, είναι το μήνυμα του Άρη στον έκτο οίκο σας, της εργασίας. Μην τα κάνετε όλα μόνοι σας. Ίσως ακόμα προσλάβετε έναν ικανό βοηθό ή οικονόμο στο σπίτι σας ή βρείτε τον κατάλληλο διοργανωτή για την επιχείρησή σας. Αντίθετα, ένας βοηθός ή υπάλληλός σας μπορεί να δημιουργήσει ένταση ή ακόμα και να αποχωρήσει, αποσυντονίζοντας τη λειτουργικότητα της καθημερινής σας ζωής.

Ολόκληρος ο εαυτός σας υπόκειται σε μια ριζική αλλαγή χάρη στη Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας. Ίσως ήδη η ζωή σας έχει αλλάξει τα τελευταία δύο χρόνια, έχετε ήδη ξεκινήσει έναν νέο κύκλο ζωής και τώρα αυτή η τελευταία έκλειψη σας καλεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να προβληματιστείτε. Ενώ ο ρυθμός της ζωής σας έχει επιταχυνθεί φέρνοντας συναρπαστικά και καταλυτικά γεγονότα στη ζωή σας, χρειάζεστε χρόνο και χώρο για να τα επεξεργαστείτε όλα. Ψάξτε τα πράγματα σε βάθος, τόσο σε νοητικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Βεβαιωθείτε ότι αυτά τα μεγάλα νέα σχέδια είναι πραγματικά αυτό που θέλετε. Είναι πιθανό να έχετε πάει με ροή των γεγονότων και να είπατε «ναι» σε όλα. Εδώ είναι όμως η ερώτηση: Το εννοούσατε πραγματικά; Κάντε κάποιες τελευταίες αλλαγές, όπου χρειάζεται.

Η νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, του πλούτου και της ψυχής, υπογραμμίζει την ανάγκη σας για μια νοητική και συναισθηματική αναζήτηση. Είστε αντιμέτωποι με τις πιο μύχιες εσωτερικές σκέψεις σας, προσπαθείτε να αντισταθείτε στους κακούς δαίμονές σας. Θα μπορούσατε επίσης να επωφεληθείτε από το φεγγάρι, αφήνοντας πίσω σας παλιές πληγές και αρνητικά ζητήματα. Στον τομέα των οικονομικών, θα μπορούσατε να κάνετε κάποιες πολύ έξυπνες κινήσεις, αυξάνοντας τους οικονομικούς πόρους σας, ίσως μέσω μιας επένδυσης ή μιας συμφωνίας για ακίνητα, και θέτοντας τις βάσεις για διαρκή οικονομική σταθερότητα.

ΛΕΩΝ

Τα χρήματά σας αυξάνονται! Με την Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας, του πλούτου, με ενδελεχή έρευνα και τη συμβολή της διαίσθησής σας φτάνετε στο τέλος μιας δύσκολης οικονομικής κατάστασης και βρίσκετε έξυπνους τρόπους να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας και να προχωρήσετε. Αν η ρουτίνα έχει οδηγήσει τη σχέση σας σε μια αποτελμάτωση ο Άρης στον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας σας βοηθά να επαναφέρετε τη χαρά και τον ενθουσιασμό. Η εξεύρεση ενός κοινού εδάφους μεταξύ σας είναι δυνατόν να συμβεί, αν δείτε με αισιοδοξία το κοινό μέλλον σας, όχι όμως όταν τα πάθη τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ο κόκκινος πλανήτης μπορεί επιπλέον να σας βοηθήσει να προβάλετε τις δεξιότητές σας οι οποίες κατ’ επέκταση θα ενισχύσουν τη δημιουργικότητά σας και την τσέπη σας.

Μήπως σκέφτεστε έντονα μια παλιά αγάπη που κάποτε ζήσατε παθιασμένες στιγμές; Η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και σας ζητά να αποσαφηνίσετε: Ποιά ήταν τα καρμικά μαθήματα που πήρατε, από αυτό το πρόσωπο αλλά και από τα λάθη σας; Τώρα νιώθετε γεμάτοι από γνώση αλλά και απελευθερωμένοι από τον πόνο του παρελθόντος. Αντί να κάνετε μια μεγάλη νέα εκτόξευση, χρησιμοποιήστε αυτή την περίοδο για εσωτερική ενδοσκόπηση. Αν και τα φτερά σας θα είναι λίγο τσακισμένα, έχετε όλα τα φόντα για να κάνετε μια νέα αρχή που εγγυάται σίγουρη επιτυχία, αρκεί να μη βιαστείτε. Σε περίπτωση που συναντήσετε εμπόδια, θυμηθείτε ότι κανείς δεν μπορεί να πάει κόντρα στο θεϊκό σχέδιο και ότι υπάρχει η κατάλληλη στιγμή για τα πάντα.

Βάζετε το «εμείς» πάνω από το «εγώ» χάρη στη νέα Σελήνη που ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων και των συνεργασιών. Αν ήσασταν καιρό στη μοναξιά σας, συναρμολογείτε ένα κομμάτι του πάζλ που έλειπε. Μια νέα αγάπη θα μπορούσε να έρθει στη ζωή σας εντός των προσεχών έξι μηνών ή ένα εκκολαπτόμενο πάθος ανθίζει σε μια σταθερή σχέση που δείχνει να έχει μέλλον. Είστε σε σχέση; Κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών, θα μπορούσατε να βάλετε δαχτυλίδι αρραβώνων, να συγκατοικήσετε, να ανακοινώσετε δημοσίως τη σχέση σας ή να κάνετε μια επίσημη επιχειρηματική συμφωνία. Προετοιμαστείτε: Το φεγγάρι θα φωτίσει την αλήθεια όσον αφορά τους ανθρώπους που είναι πιο κοντά σε εσάς. Ίσως πρέπει να απομακρυνθείτε από κάποιους, αν βλέπετε καιρό τώρα τις κόκκινες σημαίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βάλτε στην άκρη την αβεβαιότητά σας και τις ανασφάλειές σας, αφήστε την ψυχή σας ελεύθερη να απολαύσει τον ∈ρωτα και την αγάπη. Με την Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, έχετε τον αγαπημένο σας και πάλι στην αγκαλιά σας, ανοίγονται νέες δυνατότητες για να ενωθείτε σε ένα βαθύ συναισθηματικό και νοητικό επίπεδο. Εκφράστε την αγάπη σας όχι μόνο με λόγια αλλά με δεκάδες κόκκινα τριαντάφυλλα! Αυτός ο μήνας απαιτεί ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής καθώς ο Άρης στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας, θα μπορούσε να δημιουργήσει άγχος και πίεση γύρω από κάποιες οικογενειακές σας υποθέσεις. Ίσως συγκρουστείτε για ένα ζήτημα ακινήτων ή με συγγενείς που εισβάλουν στο σπίτι σας απρόβλεπτα.

Αισθάνεστε άνετα με τους φίλους σας και μέσα στην ομάδα σας; Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής εργασίας, και τώρα θα δείτε τους αληθινούς ανθρώπους γύρω σας. Ίσως ένα ομαδικό έργο φτάσει στην ολοκλήρωσή του και γιορτάζετε όλοι μαζί. Ή ίσως η συλλογική αποστολή σας να έχει χαθεί. Ή μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε στην ίδια σελίδα με κάποιους φίλους σας ή να μην είναι απλώς διαθέσιμοι τώρα. Μην ρίχνεστε στην απόγνωση, τίποτα δεν χάνεται. Απλά το φεγγάρι θα πάρει μακριά σας τα άτομα που δεν μιλάνε στην ψυχή σας και θα τα αντικαταστήσει με νέα με τα οποία εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος.

Θα έχετε αρκετό χρόνο μπροστά σας για να υιοθετήσετε μια πιο πειθαρχημένη διαδρομή στην καθημερινή σας ζωή, καθώς η νέα Σελήνη στον καθημερινό και υγιή έκτο οίκο σας ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο έξι μηνών για τη ζωντάνια και την ευεξία σας. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να κολλήσετε σε μια νέα ρουτίνα ή ένα πρόγραμμα, καθώς είστε λογικοί και πειθαρχημένοι από τη φύση σας. Ίσως ήρθε η ώρα να βρείτε έναν προσωπικό γυμναστή μετά τις διατροφικές ατασθαλίες των γιορτών. Οι γιορτές περνούν σιγά-σιγά και θα πρέπει να εντάξετε στην καθημερινότητά σας το τρέξιμο ή το γυμναστήριο. Επισήμανση: Μείνετε μακριά από άτομα που μπορεί να βάλουν συναισθηματικές νάρκες στο δρόμο σας. Να είστε ρεαλιστές και συγκεντρωμένοι στο στόχο σας.

ΖΥΓΟΣ

Για να νιώθετε θετικά συναισθήματα μέσα σας και ψυχική γαλήνη, θα πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας. Με την Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, πηγαίνοντας στο γυμναστήριο ή ασχολούμενοι με τη γιόγκα, θα μπορούσε πραγματικά να σας εμπνεύσει και να σας ανανεώσει. Ποιος ξέρει … μπορεί μέσα σε αυτούς τους χώρους να κάνετε ακόμη και μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία. Καθώς ο Άρης κινείται στον τρίτο οίκο σας, της κοινωνικής δικτύωσης και της επικοινωνίας, νιώθετε άνετα να μιλήσετε με τους ανθρώπους, ίσως αυτή τη στιγμή το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να ξεφύγετε από τη μονοτονία της ζωής σας με μια εκδρομή και την κοινωνική δικτύωση. Γίνεστε πολύ πιο δεκτικοί και αυθόρμητοι με τους ανθρώπους γύρω σας.

Πόσο καιρό φλερτάρετε με αυτή την ηγετική θέση στο γραφείο σας; Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει το δέκατο οίκο σας, των φιλοδοξιών, και σας φέρνει αναγνώριση και επαγγελματικές διακρίσεις. Κάνετε εντυπωσιακά βήματα προς τους στόχους σας, είτε πρόκειται για μια νέα ηγετική ευκαιρία, μια νέα δουλειά, μια συνεργασία με έναν πλούσιο πελάτη ή παίρνετε την αύξηση που αξίζετε. Το φεγγάρι σάς δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε και να επανεξετάσετε τα σχέδιά σας. Είστε σε καλό δρόμο για τον μεγαλύτερο στόχο σας; Θα χρειαστεί να έχετε επιμονή και υπομονή στην εκπλήρωση της αποστολής σας. Αν πάλι νιώθετε ότι η εργασία σας δεν μιλάει στην ψυχή σας και δεν μπορείτε να βελτιώσετε τις συνθήκες, ίσως και να αποχωρήσετε για κάτι πολύ καλύτερο.

Απολαμβάνετε πραγματικά τον ∈ρωτα, τη διασκέδαση και τη ζωή. Με τη νέα Σελήνη στον ∈ρωτικό και διασκεδαστικό πέμπτο οίκο σας, είναι σίγουρο ότι θα αισθανθείτε υπέροχα, θα διασκεδάσετε πολύ και θα έχετε πολλούς υποψήφιους για την καρδιά σας. Συναντηθείτε και περιπλανηθείτε με τους φίλους σας, φλερτάρετε και αφεθείτε στον ∈ρωτα και το πάθος. Κάνετε νέες γνωριμίες που αλλάζουν τη μονότονη ρουτίνα σας και εμπλουτίζουν τη ζωή σας με τις εμπειρίες τους και το πνεύμα τους. Είστε τώρα αρκετά επιεικείς με τον εαυτό σας όταν πρόκειται για το φαγητό, το ποτό και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να απολαύσετε. Ειδικά κατά την περίοδο των γιορτών, μοιράζεστε με όλους την καλή σας διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ρομαντισμό, αισθησιασμό και πάθος σας υπόσχεται η Αφροδίτη στον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνετε μόνοι αυτό το μήνα. Άφθονο φλερτ και διασκέδαση σας πάνε στον έβδομο ουρανό. Μόνο φροντίστε να μείνετε μακριά από διατροφικές ατασθαλίες, το πολύ ξενύχτι και το ποτό δεν θα σας κάνουν καλό. Σκεφτείτε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα για τα οικονομικά σας καθώς ο Άρης κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Ίσως διαπιστώσετε ότι το εισόδημά σας μειώνεται ή βλέπετε να υπάρχει ένα κενό ανάμεσα σε ορισμένους από τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και την τωρινή οικονομική σας κατάσταση. Προσέξτε το ρίσκο που παίρνετε όσον αφορά τις επενδύσεις που κάνετε, θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

Έχετε μεγάλα όνειρα, για ταξίδια και περιπέτειες! Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον περιπετειώδη και διεθνή ένατο οίκο σας και παίρνετε το ρίσκο να αλλάξετε τη ζωή σας, αναζητάτε την εξερεύνηση και την περιπέτεια. Ίσως έχετε κουραστεί από τα ίδια και τα ίδια, και τώρα είναι μια καλή στιγμή για να πατήσετε το γκάζι και να πάτε ένα μακρινό αεροπορικό ταξίδι ή να ασχοληθείτε με μια δραστηριότητα που σχετίζεται με την προσωπική σας ανάπτυξη. Οι πιθανότητες είναι ότι έχετε ένα εκατομμύριο ιδέες στο μυαλό σας και συνεχώς προστίθεται ακόμα μία. Ίσως ξαναεπισκεφτείτε ένα παλιό μέρος που σας δημιουργούσε ψυχική γαλήνη και ηρεμία ή ασχοληθείτε με ένα εκδοτικό έργο ή με την ιστορία ή με ένα φιλοσοφικό σεμινάριο.

Μια τέλεια στιγμή φτάνει για τη φροντίδα των αγαπημένων σας, δίνετε και παίρνετε αγάπη χάρη στη νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Θα μπορούσατε να αποφασίσετε να αλλάξετε διαμέρισμα ή να ανανεώσετε το σπίτι σας. Ίσως κοιτάξετε να αγοράσετε ένα εξοχικό σπίτι δίπλα στη θάλασσα ή αγοράσετε την πρώτη κατοικία σας. Ίσως απλώς διακοσμήσετε το σπίτι σας ή φρεσκάρετε τα χρώματα, κάνοντάς το πιο λειτουργικό και άνετο. Θέλετε να νιώθετε ευχάριστα μέσα σε αυτό και να ανταποκρίνεται στο πνεύμα σας. Αν ήσασταν υπέρμαχοι της ανεξαρτησίας, αρχίζετε να εγκαταλείπετε αυτό το μονοπάτι, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την ιδανική οικογενειακή σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια γλυκιά νοσταλγία διακατέχει την ψυχή σας καθώς η Αφροδίτη κινείται στον οικείο τέταρτο οίκο σας. Θερμαίνεται η καρδιά σας έχοντας κοντά σας τα αγαπημένα σας πρόσωπα, η ψυχή σας γεμίζει καλώντας τα μέλη της οικογένειάς σας και τους οικείους φίλους σας στο σπίτι σας για να τους φροντίσετε και να εκδηλώσετε την αγάπη σας και την εκτίμησή σας. Ο ενεργητικός και δυναμικός Άρης στον Τοξότη, στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής ταυτότητάς σας, τονίζει τις ικανότητές σας να υλοποιήσετε τα μεγάλα οράματά σας και τη δύναμή σας να αλλάξετε ολόκληρη τη ζωή σας. Με αισιοδοξία και ενθουσιασμό, προχωράτε μπροστά, αν ήσασταν κολλημένοι σε τέλμα. Βάζετε όλο το πάθος σας για να ολοκληρώσετε ένα έργο, προσπαθείτε με δύναμη για τους απώτερους στόχους σας.

Η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και του πλούτου, και ίσως απομακρυνθείτε από μια συνεργασία ή αποσύρετε τα χρήματά σας από μια βαριά επιχείρηση. Ήρθε η ώρα να ελέγξετε με ποιους μοιράζεστε τα χρήματά σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε μια οικονομική συμφωνία, απλά θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Η ίδια σύνεση απαιτείται και στις επενδύσεις αλλά και την ανάληψη κοινών οικονομικών εγχειρημάτων. Ίσως δεν έχετε όλες τις πληροφορίες ή ίσως χρειάζεστε χρόνο για να αξιολογήσετε καλύτερα ποια πορεία δράσης εξυπηρετεί καλύτερα τα μεγάλα σας σχέδιά σας. Να ξέρετε όμως ότι η οικονομική επιτυχία είναι στα χέρια σας. Απλά πρέπει να επανεκτιμήσετε τον τρόπο με τον οποίο οι τρέχουσες δραστηριότητές σας εξυπηρετούν την αύξηση των αποταμιεύσεών σας.

Δεν σταματάτε να μιλάτε! Με τη νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, η πειθώ και η ευγλωττία σας μαγεύουν τους γύρω σας. Επιδιώκετε να βρίσκεστε με πολύ κόσμο, μιλάτε σε αγνώστους, συμμετέχοντας σε κάθε είδους πνευματικές συνομιλίες. Έχετε τη διάθεση να διδάξετε, να γράψετε ή απλά να χρησιμοποιήσετε τις εξαιρετικές δυνάμεις της πειθούς σας. Αν έχετε μια επαγγελματική συνάντηση, οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες σας θα θαυμάσουν το πνεύμα σας και την ευφυΐα σας. Με την ικανότητά σας να συνδέσετε όλες τις πληροφορίες που έχετε, κανείς δεν μπορεί να σας αντισταθεί. Δεδομένου ότι ο τρίτος οίκος διέπει τα κοντινά ταξίδια και τις κοινωνικές εκδηλώσεις, μπορεί να πάτε μια ημερήσια εκδρομή και να βρεθείτε με κόσμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε μια κοινωνική πεταλούδα! Συμμετέχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, στο συμβούλιο της κοινότητάς σας, γίνεστε εθελοντές σε μια τοπική φιλανθρωπική οργάνωση, αυτά είναι τα δώρα της Αφροδίτης στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας. Έχετε σίγουρα τη διάθεση να αφήσετε το γραφείο σας και να συναντήσετε νέα πρόσωπα, έτσι απολαύστε αυτή την εορταστική περίοδο. Νιώθετε υποτονικά και την ενέργειά σας κάποιες φορές να πέφτει καθώς ο Άρης κινείται στο νωχελικό δωδέκατο οίκο σας. Απλώς δεν έχετε άλλα αποθέματα δύναμης για να ολοκληρώσετε ένα έργο μέσα σε μια μη ρεαλιστική προθεσμία ή να ξεκινήσετε ένα νέο έργο. Περάστε χρόνο χαλαρώνοντας και κάντε διαλείμματα, όταν χρειάζεται.

Μια ∈ρωτική σχέση ή μια επιχειρηματική συνεργασία προχωράει προς τα εμπρός χάρη στη Σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, της δέσμευσης και των συνεργασιών. Αντίθετα, θα μπορούσατε να νιώσετε σαν να ανεβαίνετε ένα βουνό και ίσως απομακρυνθείτε από κάποιον/α που δεν θέλει βαθύτερη σύνδεση μαζί σας. Προτού πάρετε όμως τελικές αποφάσεις, είναι καλύτερο να αξιολογήσετε τις συνέπειες. Εξερευνήστε τι ακριβώς ζητάτε από μια ∈ρωτική σχέση. Υπάρχει μια δίκαιη προσφορά και λήψη; Τι περιμένετε από τη δέσμευση με αυτό το πρόσωπο; Είναι αλήθεια ότι αν νιώθετε συναισθηματικό κενό, θα φύγετε τώρα. Χρειάζεστε τους ανθρώπους δίπλα σας, αλλά χρειάζεστε και τους σωστούς ανθρώπους.

Σχεδιάζετε κάτι πολύ συναρπαστικό: Ένα μονοπάτι προς την οικονομική σταθερότητα και ασφάλεια. Η νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας βοηθά να θέσετε νέους στόχους στην εργασία σας και τα χρήματα, σκέφτεστε τώρα πρακτικά για τη ζωή σας, ειδικά γύρω από τα χρήματα τα οποία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μυαλού σας. Τώρα έχετε τα κίνητρα για να κάνετε αυτές τις επιθυμίες σας πραγματικότητα. Ορισμένοι φίλοι σας ή μια ομάδα μπορεί να βρεθούν στο δρόμο σας, και ένα από αυτά τα πρόσωπα ίσως φέρει αλλαγή στο εισόδημά σας, καθώς τώρα λαμβάνετε θετικές συμβουλές. Τώρα που ξέρετε τι πραγματικά εκτιμάτε στη ζωή, είναι εύκολο να θέσετε το πρόγραμμά σας και τους επόμενους έξι μήνες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιλέξτε τρία πράγματα (όχι ανθρώπους) που δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτά: Είναι η φύση, η ψυχική ηρεμία και η βοήθεια προς τους άλλους. Η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των αξιών και των χρημάτων, σας καλεί να οργανώσετε τη ζωή σας γύρω από αυτά τα πράγματα και ταυτόχρονα θα νιώσετε μεγαλύτερη συναισθηματική εκπλήρωση. Μόλις κατανοήσετε τις αξίες σας, θα αυξηθεί η αυτοπεποίθησή σας, η οποία με τη σειρά της θα μπορούσε να σας κάνει πιο παραγωγικούς και πιο ήρεμους. Με τον Άρη στον κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, κάνετε νέες γνωριμίες, ίσως ακόμη βρεθείτε με άτομα που είναι εύκολο να ταιριάξετε. Μην σκεφτείτε όμως να θυσιάσετε την επιθυμία σας για ανεξερεύνητα τοπία. Τιμήστε το ανεξάρτητο πνεύμα σας, μόνοι.

Φροντίστε την υγεία σας. Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον έκτο οίκο σας, της υγείας και της ευεξίας, και σας ζητά να πάρετε προφυλάξεις με την υγεία σας. Υιοθετήστε μια πιο υγιεινή διατροφή, βάλτε την άσκηση στη ζωή σας πηγαίνοντας σε πιο τακτά διαστήματα στο γυμναστήριο και προφυλαχθείτε από τους ιούς. Αργά και σταθερά θα κερδίσετε τον αγώνα, με περισσότερη ενέργεια και ευεξία. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα μπορούσατε να αγωνίζεστε μέσα σας με θέματα σωματικής εικόνας. Πριν σας πάρει από κάτω το μέγεθος των μηρών σας ή τα πολύ κοκαλιάρικα χέρια σας, να θυμάστε ότι αυτό το σώμα είναι απλά ένα όχημα για την ψυχή σας και είστε τυχεροί που το έχετε.

Μόλις κατανοήσετε τι αξίζετε, θα αυξηθεί η αυτοπεποίθησή σας, η οποία με τη σειρά της, θα μπορούσε να σας φέρει μια νέα αγάπη ή κάτι νέο στην εργασία σας. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο κάτω από την επιρροή της νέας Σελήνης στο ζώδιό σας. Τα δοκιμασμένα δεν έχουν θέση στον κόσμο σας, αναζητάτε κάτι πρωτότυπο και αληθινό, το ρίσκο είναι ο φίλος σας στην προσπάθειά σας να ζήσετε ανεξάρτητα και ελεύθερα τη ζωή. Και ενώ όλοι οι άλλοι μπορεί να επικεντρώνονται στις γιορτές και τις κοινωνικές συναθροίσεις του νέου έτους, εσείς ξεκινάτε νέους προσωπικούς στόχους. Και κυρίως δεν χρειάζεστε κανέναν για να σας σπρώξει. Είστε πάντα μπροστά από την φύση σας, γιατί να σταματήσετε τώρα;

ΙΧΘΥΣ

Εάν έχετε μια διαισθητική ώθηση για να μιλήσετε σε κάποιον/α, κάντε το, τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν, σίγουρα έχετε ένα καρμικό μάθημα να μάθετε. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας κάθε γνωριμία που κάνετε θα είναι καταλυτική για τη ζωή σας, έτσι δώστε σημασία στα κρυμμένα μηνύματα του σύμπαντος. Η Αφροδίτη σας χαρίζει ένα εισιτήριο σε μια πιο φωτεινή και ζωντανή ∈ρωτική ζωή. Επισφραγίστε τη συμφωνία για το νέο έτος. Καθώς προσπαθείτε να δείτε την πνευματική πτυχή της ζωής, είστε εξίσου φιλόδοξοι, χάρη στον Άρη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Τα πράγματα μπορεί να επιταχυνθούν τόσο γρήγορα ώστε να βρεθείτε να έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο υπέροχα εγχειρήματα. Δεν έχετε την πολυτέλεια της περισυλλογής ή τουλάχιστον όχι για μεγάλο διάστημα.

Για να έρθετε σε επαφή με τις εσώτερες σκέψεις σας και τον ανώτερο εαυτό σας, είναι σημαντικό να αποκοπείτε από το παρελθόν. Με τη Σεληνιακή έκλειψη να ταρακουνά τον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας καταλήγετε να σκέφτεστε εκείνη τη δραματική σχέση ή το διαζύγιο ή ακόμα και εκείνο το πρόσωπο με το οποίο μόλις είχατε ανταλλάξει μερικά λόγια και δεν οδήγησε πουθενά. Ενώ το ευαίσθητο και πνευματικό ζώδιό σας έχει έναν διαισθητικό τρόπο αντίληψης των πραγμάτων, είναι μια καλή περίοδος να είστε πιο παρατηρητικοί με τις γνωριμίες που κάνετε έτσι ώστε να μην σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο. Εάν ο αγαπημένος σας σας έχει αποστραγγίσει συναισθηματικά ή απλώς δεν εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος, μην αισθάνεστε άσχημα αν ζητήσετε προσωπικό χώρο και χρόνο. Ο χρόνος είναι χρήμα τελικά.

Υπάρχει ένας καλός λόγος για να αγαπήσετε τον εαυτό σας. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το συμπονετικό και πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και ανοίγει μια νέα σελίδα στην πνευματική σας ανάταση. Εάν είστε τύπος που βιώνετε σχέσεις νοσηρής εξάρτησης, τα αστέρια σας δίνουν ένα πράσινο φως για να δημιουργήσετε υγιή όρια. Ναι, έχετε την ανάγκη να είστε ενσυναισθητικοί, συμπονετικοί και μητρικοί. Αλλά υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή μεταξύ της ανησυχίας και της κατάθλιψης και ακόμα χειρότερα, θα μπορούσατε να καταλήξετε να αισθάνεστε μόνοι επειδή δώσατε τόσα πολλά και πήρατε τόσα λίγα. Ίσως και να θελήσετε να απολαύσετε την ηρεμία σας τώρα ξεκλέβοντας κάποιες ώρες κοντά στην ακτή.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα