Μην χασετε

Αυτές είναι οι Ανοιξιάτικες αισθηματικές προβλέψεις 2019 ανά ζώδιο

Η άνοιξη κατέφθασε και για μια σημαντική μερίδα του πληθυσμού είναι η ωραιότερη εποχή του χρόνου. Το αστρολογικό σκηνικό που διαμορφώνεται είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και δείχνει πως αυτούς τους τρεις μήνες που της ανήκουν, θα υπάρξουν ευκαιρίες για τα αισθηματικά ζητήματα όλων των ζωδίων!

Advertisements

 

Ανοιξιάτικες αισθηματικές προβλέψεις 2019, ανά ζώδιο

 

Το Μάρτιο την παράσταση κλέβει ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται στους Ιχθύς, ο οποίος θα δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις και μπορεί να μας παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις των αισθηματικών μας ζήτημα των. Βέβαια όσοι έχουν κατά νου να επιχειρήσουν μία προσέγγιση σε ένα πρόσωπο που υπήρξαν μαζί κατά το παρελθόν αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να το υλοποιήσουν. Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στον Υδροχόο δεν θα έχει ιδιαίτερη όρεξη για στενές αισθηματικές επαφές καθώς προτιμά να έχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, δείχνοντας πως θα απομακρυνθούμε από οτιδήποτε μας πιέζει αυτό το μήνα.

Ο Απρίλιος είναι πιο ξεκάθαρος σε σύγκριση με το Μάρτιο καθώς ο Ερμής θα έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία και θα μας βοηθήσει να δούμε πρόσωπα και καταστάσεις χωρίς να φοράμε «ροζ γυαλιά». Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθύς και θα δημιουργήσει το κατάλληλο σκηνικό για να ξεκινήσουν νέες ρομαντικές σχέσεις και νέοι έρωτες βγαλμένοι από τα παραμύθια. Γύρω στα μέσα Απριλίου θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας πως όλα τα παραμύθια έχουν δράκο, για αυτό καλό θα είναι να κρατήσουμε πιο επιφυλακτική στάση ιδιαίτερα με πρόσωπα που έχουν μπει πρόσφατα στη ζωή μας.

 

Ο Μάιος μπαίνει δυναμικά καθώς ο συνδυασμός της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιο του Κριού αναλαμβάνει να μας βάλει στη δράση. Νέες γνωριμίες, φλερτ, συζητήσεις και συναντήσεις με πρόσωπα που μας ενδιαφέρουν θα έχουν την τιμητική τους και οι αποφάσεις θα είναι γρήγορες, σχεδόν παρορμητικές. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο της κυβέρνησης της τον Ταύρο και αναζητά συναισθηματική και πρακτική ασφάλεια. Στον Ταύρο συναντά και τον Ουρανό ο οποίος ταράζει τα ύδατα και μπορεί να παίξει περίεργα παιχνίδια όσον αφορά τα αισθηματικά ζητήματα. Αυτά που γίνονται ξαφνικά είναι τα αγαπημένα του, για αυτό οι κινήσεις που αφορούν αισθηματικά ζητήματα θα πρέπει να είναι μετρημένες για να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις.

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Η άνοιξη ξεκινά με πολύ καλές προϋποθέσεις για εσένα καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και δεν θα σε αφήσει χωρίς να σου φέρει νέες γνωριμίες. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μία νέα σχέση με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάς και τον Ερμή ο οποίος είναι ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων και μπορεί να εξαφανίσει τη λεπτή γραμμή που χωρίζει μία φιλική σχέση από μία ερwτική. Πριν αποφασίσεις να ενδώσεις σε μία σχέση με ένα/μια φίλο/η σου σκέψου πολύ καλά τα υπέρ και τα κατά. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε στο τέλος Μαρτίου καθώς η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει να μην συνειδητοποιείς τι θέλεις εσύ, πόσο μάλλον τι θέλουν οι άλλοι.

Ο Απρίλιος θα είναι ένας πιο εσωστρεφής μήνας και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει μία νέα αισθηματική ιστορία που για κάποιο διάστημα θα είναι πολύ καλά προφυλαγμένη από τα αδιάκριτα βλέμματα, σχεδόν κρυφή. Παρόλα αυτά απόφυγε τις μεγάλες υποσχέσεις καθώς στα μέσα Απρίλιου η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα ευνοήσει και τα μεγάλα λόγια αλλά και τις μεγάλες εξαπατήσεις. Ο Μάιος έρχεται με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο ζώδιό σου και αυτό δείχνει πως η γοητεία σου θα είναι αυξημένη. Εκμεταλλεύσου τις καταστάσεις και δούλεψε για ένα αισθηματικό σου ζήτημα που σε ενδιαφέρει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η προσοχή σου θα βρίσκεται στραμμένη σε επαγγελματικά ζητήματα καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαρτίου καθώς η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σου δημιουργεί έρωτα με την επαγγελματική σου αναγνώριση. Λόγω του ότι θα περνάς πολλές ώρες στο γραφείο είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει εκεί ένα ειδύλλιο. Ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται στους Ιχθύς ίσως να δημιουργήσει κάποια εμπόδια επικοινωνιακής φύσεως στην αρχή και θα πρέπει να το διαχειριστείς με σύνεση προκειμένου να τα ξεπεράσεις. Στα τέλη Μαρτίου η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα δείχνει πως το διάστημα δεν ενδείκνυται για να επενδύσεις σε μία νέα σχέση καθώς θα ακούσεις πολλά τα οποία δεν θα υφίσταται.

Περίμενε να πάρεις τις αποφάσεις σου τον Απρίλιο σε περίπτωση που έχεις βρει κάτι που σου έχει κινήσει το ενδιαφέρον καθώς τότε το κλίμα θα είναι πιο βοηθητικό για να βγάλεις συμπεράσματα. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στους Ιχθύς στα τέλη Μαρτίου, θα σε κάνει πιο εξωστρεφή και περισσότερο επικοινωνιακό/η ανεβάζοντας τις πιθανότητες να κάνεις νέες γνωριμίες, όμως μην παρασυρθείς από μεγάλες υποσχέσεις. Ιδανικό διάστημα για τα αισθηματικά σου ζητήματα είναι το διάστημα από τα μέσα Μαΐου και έπειτα καθώς η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και αυξάνει τους θαυμαστές γύρω σου. Η γοητεία σου θα είναι αξεπέραστη και θα σε οδηγήσει σε μία σχέση η οποία θα έχει τα αισθηματικά και πρακτικά εχέγγυα που ζητάς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Advertisements

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης έρχεται με πολύ καλή διάθεση προς εσένα και η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Υδροχόο φέρνει ανθρώπους κοντά σου οι οποίοι θα σου ασκήσουν έντονη έλξη. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μία σχέση με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται ή έρχεται από το εξωτερικό ή να ξεκινήσεις ένα νέο ερwτικό ειδύλλιο με κάποιο πρόσωπο που θα σε μαγέψουν οι γνώσεις του, οι ιδέες του και οι απόψεις του. Αυτό που δεν θα πρέπει να ξεχάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα είναι πως ο Ερμής βρίσκεται ανάδρομος στους Ιχθύς δείχνοντας πως θα υπάρξουν μικρά εμπόδια κατά την επικοινωνία σου. Πρόσεξε ώστε αυτά να μη γίνουν αφορμή να βγάλεις λάθος συμπεράσματα σχετικά με αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει.

Τον Απρίλιο η Αφροδίτη θα έχει περάσει στους Ιχθύς και θα δημιουργήσει μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα σε ένα επαγγελματικό ραντεβού. Σε γενικότερο πλαίσιο θα παρατηρήσεις πως με κάποιο μαγικό τρόπο τα όρια των επαγγελματικών και των αισθηματικών ζητημάτων θα είναι ασαφή. Πρόσεξε ιδιαίτερα στα μέσα του μήνα καθώς η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δείχνει μία ροπή στις λάθος αποφάσεις και μία άγνοια αισθηματικών «κινδύνων». Ο Μάιος θα σου δώσει κίνητρα για να βγεις έξω, να φλερτάρεις και να δραστηριοποιηθεί προς ένα αισθηματικό στόχο που σε ενδιαφέρει. Οι φίλοι σου θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικοί στα δικά σου προσωπικά ζητήματα και δεν αποκλείεται μέσω αυτών να ξεκινήσεις μία νέα σχέση!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης θα σου δημιουργήσει έντονο ενδιαφέρον για τα αισθηματικά ζητήματα καθώς η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στον Υδροχόο θα ανεβάσει το σeξαπίλ και τη λίμπιντο σου στα ύψη. Αυτό θα γίνει αφορμή για να περάσεις θερμές νύχτες και ημέρες όμως μπορεί να γίνει και αφορμή να δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις στα αισθηματικά ζητήματα οι οποίες μπορούν να αποφευχθούν. Καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός/η με τις αισθηματικές επενδύσεις ιδιαίτερα κατά το τέλος του μήνα καθώς η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή και του Ποσειδώνα δείχνει πως θα έχεις λάθος προσέγγιση στα αισθηματικά σου ζητήματα. Ο Απρίλιος είναι πολύ καλύτερος για εσένα καθώς ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στο ίδιο ζώδιο που μετακινήθηκε και η Αφροδίτη, στους Ιχθύς.

Οι ευκαιρίες για ταξίδια και για νέες γνωριμίες μέσα από ταξίδια θα είναι αρκετές για αυτό εκμεταλλεύσου σωστά τις ημέρες που θα έχεις ελεύθερο χρόνο. Ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει κατά τα μέσα Απριλίου όμως η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα τον εξιδανικεύσει, δημιουργώντας σου μεγάλες προσδοκίες κάτι το οποίο μπορεί να σε απογοητεύσει αργότερα. Το πρώτο μισό του Μαΐου προσπάθησε να αποφύγεις συγκρούσεις είτε με το/η σύντροφό σου είτε με αυτόν/η που θα ήθελες να γίνει ο/η σύντροφός σου. Μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά με τη συμπεριφορά σου, τις εκρήξεις θυμού και τα κτητικά συναισθήματα τα οποία θα κάνουν δυναμικά την εμφάνισή τους στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

 

ΛΕΩΝ

Ο Μάρτιος θα έχει αρκετές ευκαιρίες για εσένα είτε για να προσεγγίσεις ξανά το/η σύντροφό σου λύνοντας κάποια ζητήματα που είχαν προκύψει κατά το παρελθόν, είτε για να φέρεις ξανά στη ζωή σου μία πρώην σχέση που είχες. Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς αλλά και η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα διευκολύνουν επιστροφές ανθρώπων από το παρελθόν, αλλά και την επίλυση παρεξηγήσεων στο παρόν. Προς το τέλος Μαρτίου η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα δεν θα βοηθήσει να πάρεις τη σωστή απόφαση σχετικά με ένα αισθηματικό σου ζήτημα για αυτό προσπάθησε να είσαι όσο πιο ρεαλιστής/στρια γίνεται.

Ο Απρίλιος θα είναι σαφώς πιο ξεκάθαρος για εσένα, καθώς ο Ερμής θα έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία και θα βοηθήσει να βρεις ένα κοινό σημείο επαφής με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει. Στα μέσα Απριλίου υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείς από τα μεγάλα λόγια κάποιου/ας που θα προσπαθήσει να σε προσεγγίσει, για αυτό χρησιμοποίησε και το μυαλό σου πέρα από την καρδιά σου ώστε να μπορέσεις να αντιληφθείς καλύτερα τις προθέσεις του/ης. Το πρώτο μισό του Μαΐου είναι ευνοϊκό για εσένα μιας και η Αφροδίτη αλλά και ο Ερμής από τον Κριό δείχνουν πως ένας έρωτας είναι προ των πυλών, πολύ πιθανόν με κάποιον που γνωρίζεις ήδη αλλά μέχρι τώρα οι συγκυρίες δεν σε είχαν αφήσει να τον/ην προσεγγίσεις. Κατά το δεύτερο μισό του Μαΐου θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η καθώς το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο και η συνάντησή της με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις σε αισθηματικό επίπεδο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Μάρτιος για εσένα θα είναι ένας μήνας που θα έχει περισσότερες εργασιακές υποχρεώσεις και κατά συνέπεια λίγο ελεύθερο χρόνο, για αυτό θα πρέπει να βρεις ένα τρόπο ώστε να εκμεταλλευτείς τον ελεύθερο σου χρόνο, για τα αισθηματικά σου ζητήματα. Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στον Υδροχόο αυξάνει τις πιθανότητες να ξεκινήσει ένα φλερτ στο περιβάλλον εργασίας σου. Όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάς τον Ερμή ο οποίος βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων και θα δώσει λάθος εκτιμήσεις για ένα αισθηματικό ζήτημα που πάει να ξεκινήσει τώρα. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε από τις 24 έως και το τέλος Μαρτίου καθώς η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα εξιδανικεύσει καταστάσεις και θα σε κάνει να πάρεις αποφάσεις που δεν θα είναι προς όφελός σου.

Ο δεύτερος μήνας της άνοιξης θα είναι πολύ καλύτερος καθώς η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων και η ορθή πορεία του Ερμή στο ίδιο ζώδιο θα τονίσει σημαντικά τις προσωπικές σου σχέσεις. Μην εκμεταλλευτείς τη γοητεία που θα ασκείς στους άλλους για να δώσεις μία εικόνα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και κατά τα μέσα Απριλίου πρόσεξε καθώς και εσύ μπορεί να πιστέψεις σε κάτι ή κάποιον που δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που σου λέει. Ο Μάιος καταφθάνει με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού δείχνοντας πως αυτό το μήνα η ερwτική διάθεση θα είναι στα πάνω της και θα είναι η αιτία για να φλερτάρεις και να κερδίσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Στα μέσα Μαΐου η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο δείχνει πως θα υπάρξουν προϋποθέσεις να σταθεροποιηθεί μία γνωριμία που είχες κάνει το προηγούμενο διάστημα καθώς σου εμπνέει όμορφα συναισθήματα. Ευκαιρίες για νέους έρωτες θα έχεις σε ένα ταξίδι!

 

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά ανεβασμένη καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαρτίου καθώς η παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου θα φροντίσει να σου δίνει λόγους για αυτό, μέσα από νέες γνωριμίες και φλερτ. Ακόμα και αν έχεις ήδη βρει το/η σύντροφό σου θα είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα περάσετε πολύ καλά οι δυο σας ιδιαίτερα αν ασχοληθείτε με συναντήσεις με φίλους και συλλογικές δραστηριότητες. Από τις 24 Μαρτίου έως και τέλος του μήνα, θα πρέπει να έχεις κατά νου πως η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα ενδέχεται να δημιουργήσει ζητήματα. Είναι πολύ πιθανό να επενδύσεις σε κάποιον άνθρωπο με βάση αυτό που έχεις το μυαλό σου και όχι αυτό που είναι στην πραγματικότητα.

Τον Απρίλιο η Αφροδίτη θα έχει φύγει από το ζώδιο που σε ευνοούσε όμως η ορθή πορεία του Ερμή θα βοηθήσει πολύ τα πράγματα. Δεν αποκλείεται να κάνεις μία νέα σχέση σε ένα ταξίδι σου όμως αν είναι κατά τα μέσα Απριλίου θα χρειαστεί να κρατήσεις τις επιφυλάξεις σου για κάτι το οποίο δεν θα είναι εύκολο να γίνει. Η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα δημιουργήσει μία κατάσταση η οποία θα φαντάζει ιδανική όμως καλό θα είναι να μην ξεχάσεις τι σου λέει η λογική σου. Ευκαιρία για μία νέα σχέση θα έχεις και κατά το πρώτο μισό του Μαΐου καθώς η συνάντηση του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού μπορεί να φέρει ένα νέο έρωτα που θα σου αλλάξει τις προτεραιότητες και τις σκέψεις και ενδεχομένως αυτό να σε κάνει να νιώσεις πίεση. Ζύγισε τις καταστάσεις τα υπέρ και τα κατά και αποφάσισε ύστερα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Μάρτιος μπορεί να έχει εκπλήξεις για εσένα Σκορπιέ, καθώς η παραμονή της Αφροδίτης στον Υδροχόο δείχνει πως δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να ζήσεις κάτω από την ίδια στέγη με τον έρωτά σου. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να κάνεις μία νέα γνωριμία, η οποία θα σε βάλει στη διαδικασία να αρχίσεις να σκέφτεσαι σε fast forward το μέλλον σου μαζί της. Σε γενικότερο πλαίσιο ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα είσαι αρκετά εσωστρεφής όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή. Βέβαια καλό θα είναι να μην υλοποιήσεις τίποτα αυτό το μήνα, καθώς ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων και δεν θα βοηθήσει να μπουν γερές βάσεις σε νέα ξεκινήματα. Στα τέλη Μαρτίου θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός/η καθώς η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να καλύψει τις πραγματικές προθέσεις κάποιων ανθρώπων που θα σε πλησιάσουν.

Ο Απρίλιος θα είναι πολύ καλός για τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων και η ορθή πορεία του Ερμή στο ίδιο ζώδιο, θα σε αφήσουν να δώσεις προτεραιότητα στον έρωτα. Νέες σχέσεις, αναθέρμανση παλαιότερων αλλά και όνειρα που σχετίζονται με κάποιον/α που έχεις γνωρίσει πρόσφατα, θα σε κρατούν σε πολύ καλή διάθεση καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Στα μέσα Απριλίου η σύνοδος Αφροδίτης Ποσειδώνα σε καλεί να διαχωρίσεις την ουτοπία από την πραγματικότητα για να μην επενδύσεις σε λάθος άνθρωπο. Το δεύτερο μισό του Μαΐου είναι άλλο ένα διάστημα το οποίο θα έχει ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή καθώς η Αφροδίτη στον Ταύρο θα δημιουργήσει ιδανικές προϋποθέσεις για μία νέα σχέση. Η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει και ιδανικές προϋποθέσεις για μία ρήξη σε μία σχέση που έχεις ήδη, για αυτό επίλεξε προσεκτικά τι θέλεις να κάνεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Μάρτιος είναι ένας πολύ καλός μήνας για εσένα αν και κάποιες φορές δεν θα μπορείς να το αντιληφθείς, καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων θα σου δημιουργεί σύγχυση λόγω των παρανοήσεων που θα συμβαίνουν ακόμα και στην προσωπική σου ζωή. Παρόλα αυτά η παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου φροντίζει να γλυκάνει την διάθεσή σου και να φέρει και μία νέα γνωριμία μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Όπως και αν έχεις επιλέξει να τη διαχειριστείς προσπάθησε να είσαι ειλικρινής μαζί της, καθώς στο τέλος Μαρτίου η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα δείχνει πως θα γίνουν προσπάθειες να δώσεις μία διαφορετική εικόνα σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει το ίδιο όμως μπορεί να κάνει και εκείνος/η.

Advertisements

Ο Απρίλιος θα είναι ιδιαίτερος για εσένα καθώς η ορθή πορεία του Ερμή θα σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα τα δεδομένα που υπάρχουν σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα και η Αφροδίτη στους Ιχθύς θα σου δημιουργήσει εσωστρέφεια. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια εκ μέρους σου προκειμένου να δείξεις τι θέλεις σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει. Βέβαια και πάλι θα υπάρξουν κάποιες μέρες που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η λόγω της συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα στα μέσα Απριλίου και δείχνει πως θα έχεις την τάση να δεις το/η σύντροφό σου η αυτόν/ην που θέλεις όπως σε συμφέρει και όχι όπως είναι. Στο τέλος του Απριλίου και κατά το πρώτο μισό του Μαΐου ο Ερμής και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού δείχνουν πως θα υπάρξουν ευκαιρίες -ίσως με κάποιες δυσκολίες- οι οποίες όμως μπορούν να δημιουργήσουν γερές βάσεις για να ξεκινήσει ένας νέος έρωτας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που μπορεί να δημιουργήσει μπερδέματα ακόμα και στα αισθηματικά σου ζητήματα εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων. Μία παρεξήγηση μπορεί να συμβεί και με το/η σύντροφό σου ή με αυτόν/ην που θέλεις να γίνει σύντροφός σου, για αυτό καλό θα ήταν να μην ανατρέχεις σε ζητήματα του παρελθόντος τα οποία θα αποτελέσουν πολύ καλή βάση για παρεξηγήσεις. Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στον Υδροχόο θα σου χαρίζει έναν αέρα αυτοπεποίθησης που μπορεί να μην προέρχεται από τα αισθηματικά σου ζητήματα όμως θα έχει θετικό αντίκτυπο σε αυτά. Λίγο προσοχή χρειάζεται να δώσεις στο τέλος Μαρτίου καθώς η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα θα σε παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις ενός προσωπικού σου ζητήματος.

Ο Απρίλιος θα είναι ένας ιδιαίτερα εξωστρεφής μήνας για εσένα καθώς η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στους Ιχθύς θα φέρει προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σε βοηθήσουν να κάνεις νέες γνωριμίες χωρίς παρανοήσεις, καθώς ο Ερμής έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία. Παρόλο που θα υπάρξουν αισθηματικές διεκδικήσεις οι οποίες θα σε ανεβάσουν θα πρέπει να κρατάς και τα δυο σου πόδια στη γη, ιδιαίτερα κατά τα μέσα Απριλίου που η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα δημιουργήσει ουτοπίες. Το πρώτο μισό του Μαΐου χρειάζεται προσοχή σε αισθηματικά ζητήματα καθώς θα είναι λίγο δύσκολο λόγω πίεσης άλλων τομέων, όπως είναι ο επαγγελματικός. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο σε συνδυασμό με τον Ουρανό δείχνει πως ένας κεραυνοβόλος έρωτας που θα σε κάνει να αλλάξεις πολλά, είναι προ των πυλών.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Μάρτιος φαντάζει ιδανικός μήνας για τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς φιλοξενείς την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και αυτό από μόνο του είναι ένα ισχυρό πλεονέκτημα! Αυτό το μήνα θα είναι εύκολο για εσένα να κερδίσεις κάποιον/α που θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις σε γενικότερο πλαίσιο. Το δύσκολο σημείο του μήνα είναι ο ανάδρομος Ερμής που μπορεί να θολώσει την κρίση σου και να επηρεάσει δυσμενώς αποφάσεις που αφορούν αισθηματικά ζητήματα. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε από τις 24 έως και τα τέλη Μαρτίου καθώς η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα κάνει πιο δύσκολη την κατάσταση. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τελικές αποφάσεις για μία σχέση που έχεις ή για κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από τα τέλη Μαρτίου ο Ερμής θα έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία και ο Απρίλιος προδιαγράφεται λαμπρός!

Advertisements

Η Αφροδίτη θα έχει αλλάξει ζώδιο και θα έχει περάσει στους Ιχθύς θέση από την οποία δεν θα σου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη, όμως και πάλι θα υπάρχουν ευκαιρίες για να φλερτάρεις και να περάσεις καλά. Στα μέσα Απριλίου η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα θα περιπλέξει την κατάσταση σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να σε παρασύρει και να ενδώσεις σε ένα πειρασμό. «Όποιος ζητάει τα πολλά χάνει και τα λίγα» και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να θυμάσαι ώστε να μη ρισκάρεις κάτι σίγουρο που υπάρχει στη ζωή σου. Ο τελευταίος μήνας της άνοιξης, ο Μάϊος θα αναθερμάνει το κλίμα στην προσωπική σου ζωή καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη που βρίσκονται στον Κριό θα φροντίσουν να φέρουν κοντά σου ανθρώπους με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εκμεταλλεύσου το διάστημα μέχρι τα μέσα Μαΐου για να περάσεις χαλαρές στιγμές, καθώς μετά το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο και η σύνοδος της με τον Ουρανό θα κάνουν τις εξελίξεις τα προσωπικά σου ζητήματα να πηγαίνουν με ταχύτητα αστραπής.

 

ΙΧΘΥΣ

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα είναι περίπλοκος για εσένα καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα φέρει κάποια ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο, που σχετίζονται με την ερwτική σου ζωή. Αν θέλεις να αποκτήσεις ξανά επαφή με κάποιο πρόσωπο που βρισκόταν στη ζωή σου κατά το παρελθόν τότε αυτός ο μήνας είναι ο πλέον κατάλληλος για να το επιδιώξεις. Να θυμάσαι πως το παρελθόν θα έρχεται αρκετά συχνά στο παρόν και θα πρέπει να διαχειριστείς τέτοιου είδους πισωγυρίσματα με σύνεση.  Σε περίπτωση που έχεις ήδη βρει το/η σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι πολύ συνετός/η με τις κινήσεις σου καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Υδροχόο δείχνει πως θα υπάρξουν κρυφές κινήσεις, όσον αφορά την προσωπική σου ζωή. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε από τις 24 έως και τα τέλη Μαρτίου καθώς είναι πολύ πιθανόν τα λόγια αυτού/ης που σου αρέσει να σε μπερδέψουν και να σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα.

Ο Απρίλιος είναι πολύ καλύτερος για εσένα αφενός γιατί ο Ερμής έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία αφετέρου γιατί η Αφροδίτη έχει περάσει στο ζώδιό σου. Εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές αστρολογικές συγκυρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες, θα πρέπει όμως να θυμάσαι πως δεν θα έχουν όλες διάρκεια. Στα μέσα Απριλίου η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα εξιδανικεύσει καταστάσεις και μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές στα αισθηματικά σου ζητήματα. Το πρώτο μισό του Μαΐου δεν θα έχει σημαντικά νέα όσον αφορά την προσωπική σου ζωή, όμως κατά το δεύτερο μισό που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μία σχέση με κάποιο πρόσωπο το οποίο γνωρίζεις ήδη καλά. Η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει και έναν έρωτα τον οποίο δεν είχες υπολογίσει!

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα