Μην χασετε

Αυτές είναι οι αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σου για αυτή την εβδομάδα (19/08 – 25/05)

Κριός

Advertisements

Αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσεις να ασχολείσαι με δουλειές και υποχρεώσεις που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα και έτσι σταδιακά το ενδιαφέρον σου θα μετατοπιστεί από τα αισθηματικά ζητήματα, στα εργασιακά. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 21/8 δείχνει πως το ενδιαφέρον σου δεν θα στραφεί προς τα αισθηματικά σου ζητήματα λόγω φόρτου εργασίας. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς αυτή την εβδομάδα αλλά και το επόμενο διάστημα τείνεις να παραμελήσεις το σύντροφό σου, προκειμένου να ασχοληθείς απερίσπαστος με τις δουλειές σου. Αν είσαι ελεύθερος υπάρχει περίπτωση να προκύψει ένα φλερτ στο εργασιακό σου περιβάλλον το οποίο θα σε βγάλει από τη ροή του προγράμματός σου, όμως αυτό θα είναι για καλό! Στις 24/8 η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως μπορεί να προκύψει εδώ και τώρα ένα αισθηματικό ειδύλλιο, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις προκειμένου να το διαχειριστείς σωστά.

Ταύρος

Μία ιδιαίτερα ευνοϊκή και ερwτική περίοδος ξεκινά για εσένα καθώς η μετακίνηση της Αφροδίτης στις 21/8 στο ζώδιο της Παρθένου, δημιουργεί ένα πολύ όμορφο κλίμα για τα προσωπικά σου ζητήματα. Οι κοινές δραστηριότητες με το σύντροφό σου θα σας φέρουν κοντά και θα σε βοηθήσουν να περάσεις πολύ καλά ανεβάζοντας τη διάθεση σου. Αν είσαι ελεύθερος η επαφή με ενδιαφέροντα πρόσωπα είναι κάτι παραπάνω από πιθανή το επόμενο διάστημα και θα σου δώσει την ευκαιρία να φλερτάρεις και να γνωρίσεις κάποιον που θα σου κάνει μεγάλη εντύπωση. Ο ενθουσιασμός σου θα είναι μεγάλος όμως θα πρέπει να τον συγκρατήσεις καθώς είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε μεγάλα λόγια. Στις 24/8 η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Άρη δείχνει πως μία κίνηση που θα κάνεις σχετικά με ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα σου βγει σε καλό! Επίσης δείχνει πως είναι πιθανό να ξεκινήσει ένας μεγάλος έρωτας εδώ και τώρα!

Δίδυμοι 

Αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον σου θα μετατοπιστεί σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου καθώς είναι πάρα πολύ πιθανόν να προκύψουν κάποιες δουλειές που απορρέουν από αυτό, οι οποίες δεν θα σου αφήσουν το χρόνο που θέλεις να αφιερώσεις στην προσωπική σου ζωή. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 21/8 δείχνει πως ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για να σκεφτείς μία μετακόμιση μαζί με το σύντροφό σου ή το ενδεχόμενο μιας συγκατοίκησης. Αν είσαι ελεύθερος η παρουσία της Αφροδίτης από τις 21/8 αλλά και του Ήλιου από τις 23/8 στο ζώδιο της Παρθένου, δείχνει πως οι δικοί σου άνθρωποι θα γίνουν η αιτία για να γνωρίσεις κάποιον ο οποίος θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Στις 24/8 θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Άρη μπορεί να φέρει εκνευρισμό στη σχέση με το σύντροφό σου, εξαιτίας κάποιων κοινών υποχρεώσεων της καθημερινότητας.

Καρκίνος

Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 21/8 δημιουργεί εξωστρέφεια και διάθεση για έντονες συγκινήσεις στην προσωπική σου ζωή! Η επιθυμία να γνωρίσεις νέους ανθρώπους θα είναι έκδηλη καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και μέσω των κοινωνικών συναναστροφών και των κοινωνικών υποχρεώσεων θα μπορέσεις να γνωρίσεις νέο κόσμο! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προτίμησε αυτή την εβδομάδα για να πάρεις το σύντροφό σου και να βρεθείτε με ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος μιας και αυτό θα ανανεώσει και τη διάθεση μεταξύ σας. Στις 24/8 η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Άρη θα φέρει αρκετό κόσμο γύρω σου που θα εκθέσει την άποψή του για ένα δικό σου αισθηματικό ζήτημα. Πρόσεξε καθώς είναι πολύ πιθανόν να παρασυρθείς από τη γνώμη που θα έχουν οι άλλοι και τελικά να διαχειριστείς εντελώς διαφορετικά από ότι ήθελες, ένα ζήτημα της προσωπικής σου ζωής.

Λέων

Advertisements

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν δύο πλανητικές μετακινήσεις στο ζώδιο της Παρθένου και την αρχή θα κάνει η Αφροδίτη στις 21/8 και έπειτα ο Ήλιος στις 23/8, οι οποίες θα εγείρουν ζητήματα αυτοπεποίθησης και ανασφάλειας. Είναι πιθανόν να αρχίσεις να κάνεις σενάρια για τη σχέση που έχεις με το ταίρι σου ή αν είσαι ελεύθερος θα ξεκινήσεις να κάνεις σενάρια για την εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά και μην προσπαθείς να τα προδιαγράψεις στο μυαλό σου, καθώς με αυτό τον τρόπο θα χάσεις τη μαγεία. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να προχωρήσεις σε μία σχέση με κάποιον χωρίς να το σκεφτείς καλά και αυτό θα σου προκαλέσει δυσκολίες στο μέλλον. Στις 24/8 η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Άρη δείχνει πως μπορεί να γίνεις αρκετά κτητικός με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος και έχεις ξεκινήσει να βγαίνεις με κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο και πάλι θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, καθώς οι ερωτήσεις σου θα είναι υπέρ του δέοντος προσωπικές και θα το φέρουν σε αμηχανία.

Παρθένος

Η εβδομάδα που περίμενες έφτασε καθώς η Αφροδίτη μετακινείται στο ζώδιο σου στις 21/8 και αυξάνει τη γοητεία σου και φυσικά τους θαυμαστές σου! Αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως οι φιλοφρονήσεις που θα δέχεσαι από τους ανθρώπους που θα συναναστρέφεσαι θα αρχίσουν να αυξάνονται και αυτό θα σου φτιάχνει τη διάθεση. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση αλλά και την επιρροή που θα έχεις στο σύντροφό σου για να καταφέρεις να κερδίσεις ένα χατίρι που θέλεις να σου κάνει! Αν είσαι ελεύθερος το επόμενο διάστημα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μία νέα γνωριμία με ένα ενδιαφέρον πρόσωπο. Σε αυτό συνηγορεί και το πέρασμα του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο στις 23/8 που δείχνει πως θα λάμπεις! Παρόλα αυτά θα υπάρξουν κάποιες ημέρες που θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός, μιας και η παρουσία του Άρη στο ίδιο ζώδιο δείχνει πως μερικές κινήσεις σου δεν θα είναι αποτέλεσμα σκέψης αλλά παρόρμησης. Μία τέτοια ημέρα είναι το Σάββατο 24/8 καθώς η τριπλή σύνοδος μεταξύ Ήλιου Αφροδίτης και Άρη μπορεί να σε κάνει να παρεκτραπείς!

Ζυγός

Η εβδομάδα που ξεκινά θα είναι ιδιαίτερη για τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς η παρουσία τριών πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως θα υπάρξουν μυστικές συναντήσεις, κρυφά ραντεβού αλλά και αρκετό παρασκήνιο σε νέες γνωριμίες. Η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο στις 21/8 και σε προτρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις κινήσεις στην προσωπική σου ζωή προκειμένου να αποφύγεις να εκτεθείς. Το ίδιο προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου και να αποφύγεις κινήσεις που ξέρεις πως αν μαθευτούν θα σε εκθέσουν στα μάτια του. Δύο ημέρες μετά στις 23/8 και ο Ήλιος περνά στο ζώδιο της Παρθένου και μπορεί να φέρει μία συνάντηση με ένα γνώριμο πρόσωπο. Αυτό το πρόσωπο μπορεί να σε βάλει σε σκέψεις και υπάρχει το ενδεχόμενο να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι μία επανασύνδεση μαζί του. Καλό θα ήταν να μην πάρεις αυτή την απόφαση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, καθώς η τριπλή σύνοδος του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Άρη δείχνει βιαστικές κινήσεις.

Σκορπιός

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά με πολύ καλούς οιωνούς καθώς η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 21/8 είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα. Οι επαφές με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος θα σε οδηγήσουν σε νέες γνωριμίες οι οποίες θα σε φλερτάρουν είτε διακριτικά είτε εμφανώς! Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς είναι πολύ πιθανό να μπεις στον πειρασμό να τον παραμελήσεις και να δώσεις την προσοχή σου σε δραστηριότητες μαζί με φίλους! Στις 23/8 περνά και ο Ήλιος στο ζώδιο της Παρθένου φέρνοντας ευκαιρίες να συγχρωτιστείς με νέο κόσμο μέσω ενός συλλόγου ή μιας ομάδας ατόμων. Επεδίωξε να συναντηθείς με ανθρώπους με τους οποίους έχεις κοινά ενδιαφέροντα καθώς μέσα σε αυτούς πιθανόν να γνωρίσεις αυτόν που θέλεις! Σε κάθε περίπτωση αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς θα έχεις την τάση να ξεχάσεις το ταίρι σου!

Τοξότης

Advertisements

Αυτή η εβδομάδα θα έχει έντονο ενδιαφέρον όχι για τα αισθηματικά σου ζητήματα αλλά για τα επαγγελματικά, καθώς η μετακίνηση αρκετών πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου δημιουργεί «επαγγελματικό οίστρο»! Παρόλα αυτά οι ευκαιρίες για να συναναστραφείς με ανθρώπους που δεν θα σου περάσουν απαρατήρητοι σε προσωπικό επίπεδο θα υπάρξουν, καθώς η παρουσία της Αφροδίτης από τις 21/8 στο ζώδιο της Παρθένου θα φροντίσει για αυτό. Ένα επαγγελματικό ραντεβού μπορεί εύκολα να καταλήξει σε ένα προσωπικό και αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι εγκρατής ώστε να αποφύγεις τους πειρασμούς. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να θυμάσαι πως αν ξεκινήσεις ένα αισθηματικό ειδύλλιο με κάποιο πρόσωπο που σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον θα έχεις και κάποιες δυσκολίες που θα χρειαστεί να διευθετήσεις. Στις 24/8 η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Άρη θα φέρει κοντά σου ένα πρόσωπο το οποίο θαυμάζεις σε επαγγελματικό επίπεδο και θα υπάρξουν γεγονότα που θα σε κάνουν να ξεκινήσεις να τον θαυμάζεις και σε προσωπικό!

Αιγόκερως

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 21/8 είναι μία πολύ ευνοϊκή πλανητική μετακίνηση για εσένα η οποία θα βοηθήσει εξαιρετικά τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι πολύ καλές για να οργανώσεις κάτι μαζί με το σύντροφό σου που θα σε βοηθήσει να ξεφύγετε λίγο από τα στενά όρια της καθημερινότητας! Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται ένας έρωτας να έρθει από μακριά και να σε συναντήσει σε ένα μέρος όπου θα βρεθείς μαζί με ανθρώπους του ευρύτερου σου περιβάλλοντος. Στις 23/8 και ο Ήλιος ακολουθεί την Αφροδίτη περνώντας στο ζώδιο της Παρθένου δείχνοντας πως δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα για να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει, παρά μόνο να είσαι ο εαυτός σου! Το φλερτ δεν θα λείψει για αυτή την εβδομάδα και είναι κάτι που θα πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε μία σχέση. Η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Άρη στις 24/8 δείχνει πως μπορεί να ανοίξεις πολλά μέτωπα ταυτόχρονα στον αισθηματικό τομέα και αυτό δεν θα είναι καλό!

Υδροχόος

Η νέα εβδομάδα αναμοχλεύει αναμνήσεις του παρελθόντος και φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα τα οποία έχεις κρύψει καλά μέσα σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο στις 21/8 δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να κάνεις μία ενδοσκόπηση και να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν την προσωπική σου ζωή. Τώρα είναι μία καλή ευκαιρία για να κλείσεις ερwτικά ζητήματα του παρελθόντος ή να αποφασίσεις με ποιο τρόπο θέλεις να τα διευθετήσεις και τι είναι αυτό που περιμένεις. Στις 23/8 περνά και ο Ήλιος στο ζώδιο της Παρθένου και αυτή η πλανητική μετακίνηση είναι πολύ βοηθητική για να καταφέρεις να ρίξεις φως σε «μπερδεμένα συναισθήματα». Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση να θυμάσαι πως αυτή η εβδομάδα θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να βρίσκεσαι κάθε λεπτό με το σύντροφό σου και αυτό θα είναι πολύ βοηθητικό για εσάς. Μία συνάντηση που μπορεί να έχεις το σαββατοκύριακο μπορεί να είναι τυχαία, όμως η τριπλή σύνοδος του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Άρη δείχνει πως θα ξυπνήσει συναισθήματα!

Ιχθύς 

Αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν κατά κύριο λόγο τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής καθώς η μετακίνηση πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως οτιδήποτε σχετίζεται με το σύζυγο/σύντροφό σου ή με κάποιον που θέλεις, θα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 21/8 δείχνει μία νέα σχέση για εσένα που είσαι ελεύθερος, η οποία μάλιστα ξεκινά με πολύ καλούς οιωνούς. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δεν αποκλείεται να αρχίσεις να σκέφτεσαι ολοένα και πιο συχνά το ενδεχόμενο να κάνεις ένα παραπάνω βήμα σε αυτή! Σε τέτοιου είδους νέα σχέδια θα βοηθήσει και η μετακίνηση του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο στις 23/8 ο οποίος θα φωτίσει τις επιθυμίες σου. Στις 24/8 η τριπλή σύνοδος μεταξύ της Αφροδίτης, του Ήλιου και του Άρη στην Παρθένο δείχνει πως η ημέρα θα έχει «λίγο από όλα». Έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανόν να καυγαδίσεις, να ερωτευτείς και να φλερτάρεις όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά, όμως πολύ πιθανόν όλα αυτά να γίνουν την ίδια ημέρα!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα