Μην χασετε

Αυτές είναι οι αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων για αυτή την εβδομάδα (27/5 έως 2/6)

Κριός

Advertisements

Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να έχεις υπομονή καθώς το τετράγωνο του Ερμή από τους Διδύμους και με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 29/5 μπορεί να δημιουργήσει δυσκολία στη συνεννόηση. Αυτό θα επηρεάσει και ένα αισθηματικό ραντεβού αλλά και την επαφή σου με το ταίρι σου ή κάποιο πρόσωπο το οποίο σε ενδιαφέρει. Όσο περνούν οι ημέρες τα πράγματα θα γίνονται καλύτερα καθώς στις 30/5 το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα ενισχύσει τη διαίσθησή σου και μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις ποιον άνθρωπο έχεις απέναντί σου. Μία ημέρα μετά στις 31/5 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω είναι ιδανικό για να κάνεις μία συζήτηση «εφ όλης της ύλης» με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μία νέα σχέση η οποία θα σε γεμίζει ασφάλεια.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να αναζητήσεις τους φίλους σου προκειμένου να συζητήσετε ένα αισθηματικό σου ζήτημα, όμως το τετράγωνο του Ερμή από τους Διδύμους και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 29/5 δείχνει πως μπορεί να ακούσεις γνώμες οι οποίες θα σε μπερδέψουν. Προσπάθησε να μην εμπλέξεις άλλα πρόσωπα σε ένα ζήτημα που αφορά εσένα και το ταίρι σου, καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσουν σύγχυση. Αν είσαι ελεύθερος επίλεξε να προσεγγίσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει από τις 30/5 και έπειτα καθώς το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς θα είναι βοηθητικό για αισθηματικές σχέσεις. Μία ημέρα μετά στις 31/5 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως ο σύντροφός σου θα είναι πολύ υποστηρικτικός στα σχέδιά σου. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα σας ενώσουν οι κοινές ιδέες και απόψεις που θα έχετε.

Δίδυμοι

Η περίεργη διάθεση θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό σου αυτή την εβδομάδα καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς είναι πιθανόν να σε κάνει να νιώσεις αρκετά μπερδεμένος. Αυτό είναι κάτι που θα φανεί είτε στο σύντροφό σου είτε σε κάποιον που σε ενδιαφέρει, για αυτό θα πρέπει να θυμάσαι πως όσο λιγότερα πεις τόσο μικρότερες πιθανότητες να μπερδέψεις αλλά και να μπερδευτείς. Στις 30/5 το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα είναι πολύ πιθανό να φέρει στο μυαλό σου γλυκές σκέψεις σχετικά με ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Μία ημέρα μετά στις 31/5, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ένα ζήτημα που σε έχει απομακρύνει με το σύντροφό σου κατά το παρελθόν ή να το συζητήσεις μέχρι να το λύσεις. Αν είσαι ελεύθερος χρησιμοποίησε τη μεθοδική σου σκέψη προκειμένου να προσεγγίσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει.

Καρκίνος

Τα αισθηματικά σου ζητήματα αυτή την εβδομάδα θα αποτελέσουν μία καλή αιτία για να ανέβει η διάθεση σου καθώς στις 30/5 του εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, δείχνει πως θα περάσεις πάρα πολύ όμορφα κατά τη συνάντηση σου με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Οι συζητήσεις θα έχουν την τιμητική τους καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις. Προσπάθησε να είσαι φειδωλός με τα λόγια και δείξε με τις κινήσεις σου το ενδιαφέρον σου προς κάποιον. Στις 31/5 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα δώσει μία ισχυρή ώθηση σε εσένα που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, καθώς αυτή η όψη θα δημιουργήσει ένα περιβάλλον αισθηματικής ασφαλείας το οποίο θα σε βοηθήσει πολύ. Κάποιος φίλος σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε ένα θέμα που αφορά εσένα και το σύντροφό σου για αυτό άκουσε τη γνώμη του.

Λέων

Advertisements

Η προσοχή σου βρίσκεται στραμμένη στη δουλειά κατά κύριο λόγο όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα έχεις ευκαιρίες να ασχοληθείς και να αντλήσεις χαρά από τον αισθηματικό τομέα και κάποιες συναντήσεις που ενδεχομένως να έχεις. Βέβαια το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς μπορεί να δυσκολέψει αυτές τις συναντήσεις, καθώς θα δημιουργήσει την αίσθηση πως δεν είναι όλα ξεκάθαρα και αυτό μπορεί να σε μπερδέψει. Η αλήθεια είναι πως η επικοινωνία θα αντιμετωπίσει ένα ζήτημα για αυτό σε περίπτωση που έχεις να διευθετήσεις αισθηματικά ζητήματα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που λες καθώς θα είναι πολύ εύκολο να πάρω ερμηνευτούν τα λεγόμενά σου. Στις 30/5 το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει ένα ρομαντικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και κάποιο πρόσωπο που σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μία ημέρα μετά στις 31/5 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σε προτρέπει να «δουλέψεις» για μία σχέση που θέλεις να ξεκινήσει και πολύ σύντομα θα δεις τα αποτελέσματα.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα δεσπόζει μία όψη τετραγώνου μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός κατά τη διευθέτηση οποιουδήποτε ζητήματος ιδιαίτερα αν αυτό σχετίζεται με τον αισθηματικό τομέα. Αν βρίσκεσαι ήδη μέσα σε μία σχέση καλό θα ήταν να αποφύγεις τις μεγάλες δηλώσεις και σε περίπτωση που τις ακούσεις από το σύντροφό σου, κράτησε μικρό καλάθι. Αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να δεις την κατάσταση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με λογική προκειμένου να μην κάνεις κάποια λάθος εκτίμηση. Στις 30/5 του εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει μία έντονα ρομαντική διάθεση και αφορμή για αυτό ενδεχομένως να αποτελέσει ένα τηλεφώνημα από κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Στις 31/5 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω είναι πολύ υποστηρικτικό για να ξεκινήσεις μία νέα σχέση καθώς θα σε βοηθήσει να βολιδοσκοπήσεις σωστά την κατάσταση, χωρίς να έχεις αυταπάτες.

Ζυγός

Η εβδομάδα έρχεται με ρομαντικό αέρα καθώς το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 30/5, δείχνει πως τα έντονα συναισθήματά σου θα αναθερμάνουν το κλίμα στη σχέση που ήδη έχεις ή θα φέρουν δίπλα σου ένα νέο πρόσωπο αν είσαι ελεύθερος. Η εβδομάδα εκτός από ρομαντική προμηνύεται και ιδιαίτερα ερwτική όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις επιλογές που θα κάνεις. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα δείχνει πως θα έχεις την τάση να ωραιοποιήσεις κάποιες καταστάσεις και αυτό μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος αποφάσεις. Ειδικά αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός προκειμένου να βεβαιωθείς πως αυτό που έχεις στο μυαλό σου για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι αυτό που ισχύει και όχι αυτό που εσύ θέλεις να ισχύει. Στις 31/5 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως είναι μία καλή ημέρα για να μείνεις σπίτι με το σύντροφό σου και να κάνετε μία συζήτηση την οποία αποφεύγεις καιρό.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με μία όψη που χρειάζεται προσοχή καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς δείχνει πως εσύ μπορεί να έχεις όλη την καλή διάθεση να κρατήσεις ένα καλό κλίμα στα αισθηματικά σου ζητήματα, όμως μπορεί να προκύψουν παρανοήσεις οι οποίες μπορεί να χαλάσουν το καλό κλίμα. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου να θυμάσαι πως όσο πιο ειλικρινής είσαι μαζί του τόσο μειώνεις τις πιθανότητες να δημιουργηθούν εντάσεις αργότερα. Αν πάλι είσαι ελεύθερος προσπάθησε να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου που μπορεί να σε παρασύρει και να υποσχεθείς πολλά σε ένα πρόσωπο το οποίο έχει γνωρίσει πρόσφατα. Στις 30/5 το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα δείχνει πως είναι μία καλή ημέρα για τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς θα κυριαρχεί η ρομαντική διάθεση. Μία ημέρα μετά στις 31/5 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως εκτός από ρομαντική διάθεση θα υπάρχει και έντονη λογική που θα είναι πάρα πολύ βοηθητική για να βγάλεις συμπεράσματα για ένα αισθηματικό ζήτημα που σε απασχολεί.

Τοξότης

Advertisements

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός όσον αφορά τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς δεν θα είναι βοηθητικό σε αυτά. Είναι πιθανόν να επενδύσεις συναισθηματικά σε ένα λάθος πρόσωπο ή να ρισκάρεις τη σχέση που ήδη έχεις χωρίς να το αναγνωρίσεις. Όσο πιο ειλικρινής είσαι με το σύντροφό σου αλλά και με τον εαυτό σου τόσο πιο σωστές αποφάσεις θα πάρεις. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως όλα τα ζητήματα ακόμα και τα αισθηματικά χρειάζονται λογική σκέψη και όχι παρορμητικές κινήσεις. Στις 30/5 το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα θα είναι βοηθητικό για να έρθεις κοντά με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεσαι καθημερινά όμως μέχρι τώρα οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές για αυτό. Στις 31/5 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση καθώς θα έχεις μία επιτυχία που σχετίζεται με ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Σε περίπτωση που υπάρχει κάτι που σε έχει «ζορίσει» στη σχέση με τον σύντροφό σου συζήτησε το ώστε να μπορέσεις να το διευθετήσεις.

Αιγόκερως

Μία καλή εβδομάδα ξεκινά για τα αισθηματικά σου ζητήματα αν και υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία θα σε αποσυντονίσουν ή θα σε μπερδέψουν. Αιτία για αυτό θα αποτελέσει το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, καθώς μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος εκτίμηση σχετικά με ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να δεις κάποιον που σε ενδιαφέρει όπως πραγματικά είναι καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να ωραιοποιήσεις την κατάσταση ανάμεσα σε εσένα και σε εκείνον ή να βγάλεις συμπεράσματα για εκείνον τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Στις 30/5 το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα θα φέρει στην επιφάνεια τις ευαισθησίες σου οι οποίες θα κερδίσουν το σύντροφό σου και θα δημιουργήσουν ένα ζεστό κλίμα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να κάνεις μία γνωριμία η οποία θα ξεκινήσει με ιδιαίτερα ρομαντική διάθεση. Μία ημέρα μετά στις 31/5 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως ναι εύκολο για εσένα να επιτύχεις κάτι που θέλεις και σχετίζεται είτε με το σύντροφό σου είτε με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αρκεί να το προσεγγίσεις με λογική.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με ένα τετράγωνο μεταξύ του Ερμή από τους Διδύμους και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς που δείχνει πως τα πράγματα στα αισθηματικά σου ζητήματα μπορεί να μην είναι και τόσο ξεκάθαρα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα συμπεράσματα που βγάζεις καθώς είναι πολύ πιθανόν να επηρεαστείς από την δυσαρμονική όψη του Ερμή και να μην κάνει σωστή εκτίμηση. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς εκείνες τις ημέρες μπορεί να ειπωθούν αρκετά από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως δεν είναι σίγουρο πως αυτά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Στις 30/5 του εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα δείχνει πως θα περάσεις πολύ καλύτερα αν μείνεις σπίτι παρέα με το σύντροφό σου, καθώς η επαφή με κόσμο θα σε αποσυντονίσει ακόμα περισσότερο. Μία ημέρα μετά στις 31/5 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την ορθή σου κρίση και να δεις τα πράγματα ως έχουν, χωρίς να έχεις την ανάγκη να τα ωραιοποιήσεις προκειμένου να νιώσεις καλά.

Ιχθύς

Η παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο και αυτή την εβδομάδα είναι πάρα πολύ βοηθητική για τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς ενδείκνυται για να κάνεις νέες γνωριμίες αλλά και για να εξελίξεις τη σχέση που ήδη έχεις με το σύντροφό σου. Βέβαια το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου μπορεί να χαλάσει για λίγο την ευδαιμονία των ημερών, καθώς θα θολώσει την κρίση σου και μπορεί να σε ωθήσει σε λάθος συμπεράσματα και κατά συνέπεια λάθος αποφάσεις. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου προτίμησε να ενισχύσεις το αίσθημα της εμπιστοσύνης μεταξύ σας καθώς αυτό θα είναι πολύ σημαντικό. Αν είσαι ελεύθερος μία λάθος εκτίμηση ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει μπορεί να σε οδηγήσει σε τελείως λάθος συμπεράσματα. Στις 30/5 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει μία νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία σε μια συνάντηση που θα έχεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος. Μία ημέρα μετά στις 31/5 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει τη λογική σου σκέψη και θα σε βοηθήσει να δεις αντικειμενικά ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα