Μην χασετε

Αυτά τα 5 υφάσματα θα κάνουν τα looks σας να φαίνονται πιο ακριβά

Σε ποια υφάσματα αξίζει να επενδύσετε;

Κάθε γυναίκα έχει ως στόχο να συνδυάσει τα ρούχα της με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργήσει ένα κομψό αποτέλεσμα και να νιώθει όμορφη όλες τις ώρες της ημέρας. Πολλές από εμάς βέβαια επιθυμούμε τα outfits μας να δείχνουν πιο ακριβά από ότι μπορεί να είναι, να αποπνέουν δηλαδή μία δόση πολυτέλειας.

 

Η σωστή επιλογή χρωμάτων παίζει μεγάλο ρόλο στην εμφάνιση μας, καθώς χρώματα όπως το μαύρο, το λευκό και το camel πάντα δείχνουν τα looks μας πιο κομψά και ακριβά. Το κυριότερο ρόλο όμως τον παίζουν τα υφάσματα. Silk και cashmere υφάσματα είναι η πιο διαχρονική και “value for money” επιλογή που μπορείτε να κάνετε για φέτος το χειμώνα.

Advertisements

 

Silk

Τα silk υφάσματα προσφέρουν ένα τόνο πολυτέλειας στην εμφάνιση μας, είτε επιλέξετε silk μπλούζα είτε φούστα.

 

Πιε ντε πουλ

Το πιε ντε πουλ ύφασμα -που έχει πάρει αυτή την ονομασία από το αγαπημένο μας μοτίβο -είναι ένα από τα πιο διαχρονικά στην ιστορία της μόδας. Αν επιθυμείτε να επενδύσετε σε κάποιο luxury κομμάτι, ένα παλτό ή ένα κοστούμι με αυτό το μοτίβο είναι μία από τις καλύτερες επιλογές.

Advertisements

 

Πλεκτά πουβόλερ

Όσον αφορά τα πουλόβερ, το cashmere ξεχωρίζει με διαφορά από όλα τα υπόλοιπα υφάσματα. Ωστόσο, σίγουρα μπορείτε να βρείτε πλεκτά πουλόβερ φέτος το χειμώνα που να δείχνουν πιο ακριβά από ό,τι μπορεί να είναι.

Grey Marl

Οι περισσότερες fashionistas λατρεύουν το grey marl ύφασμα, ενώ υποστηρίζουν πως η γκρι αποχρώσεις κάνουν όλα τα σύνολα μας να φαίνονται πιο ακριβά.

Camel Wool

Τα μάλλινα παλτό είναι τα αγαπημένα μας για τους χειμωνιάτικους μήνες. Μας κρατούν ζεστές, ενώ αν είναι και σε camel απόχρωσεις αναβαθμίζουν τα σύνολα μας.

Πηγή φωτογραφιών : Instagram 

Advertisements

Επιμέλεια: Κατερίνα Πιπέρη

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα