Μην χασετε

Αυτά τα 5 ζώδια δε δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα ούτε στο ταίρι τους

Έχει συμβεί σε αρκετούς ανθρώπους να είναι σε μια σχέση και καθημερινά να διαπιστώνουν ότι υπάρχουν πολλά που δεν ξέρουν για τον/την σύντροφό τους. Αυτό θα μπορούσε για κάποιους να είναι και μια πρόκληση, αλλά για τους περισσότερους αποτελεί πηγή ανασφάλειας, αφού το να γνωρίζεις καλά τον σύντροφό σου είναι μια καλή βάση για να χτιστεί η σχέση σας.

 

Διάβασε πιο κάτω ποια είναι τα ζώδια, που ακόμα και μέσα στη σχέση ή το γάμο, μπορούν άνετα να κρύβουν αρκετές πτυχές του χαρακτήρα τους:

 

Advertisements

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Ένας Παρθένος πιστεύει ότι δεν χρειάζεται να ξέρεις πολλά για τον άτομό του. Ακόμα και αν σου δώσει κάποια, ελάχιστη, πληροφορία, τελικά θα παραμείνει ένα μυστήριο για σένα. Είναι το ζώδιο της αυτοπροστασίας. Θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να εξασφαλίσει τη θέση του μέσα στη σχέση, αλλά ποτέ δεν θα γνωρίζεις με τι ακριβώς έχεις να κάνεις. Θα μοιραστεί τον αληθινό του εαυτό μόνο με ανθρώπους που πιστεύει ότι είναι «οι καλύτεροι». Και, παραδόξως, οι αισθηματικές σχέσεις τους δεν κατατάσσονται ποτέ στις «καλύτερες».

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Advertisements

Πρόκειται για ένα ζώδιο που είναι σούπερ «ιδιωτικό» και αισθάνεται ότι δεν είναι απαραίτητο να δείξει τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη σε κάποιον, αφού η εμπιστοσύνη είναι κάτι που θα έρθει με τον καιρό, όταν οι χαρακτήρες των ατόμων θα αποκαλυφθούν αναπόφευκτα. Άλλωστε, αν ο Υδροχόος δείξει τον αληθινό του εαυτό, ίσως μάθεις πόσο ανυπόφορος ή δογματικός μπορεί να γίνει, ένα πρόσωπο δηλαδή που μάλλον θα ήθελες να αποφύγεις.

Αν λοιπόν, θέλει φίλους ή εραστές στη ζωή του το καλύτερο είναι να κρύψει το πραγματικό του πρόσωπο και να δώσει στους ανθρώπους «αυτό που θέλουν να πάρουν» από εκείνον. Του αρέσει να έχει φίλους και δεν έχει καμία πρόθεση να δεσμευτεί σε κάτι περισσότερο από μια επιφανειακή εμπειρία. Ο Υδροχόος δεν ξέρει καν ο ίδιος ποιος είναι και συνήθως, αναλώνεται στην προσπάθεια να ανακαλύψει τον εαυτό του!

 

ΖΥΓΟΣ

Δεν υπάρχει τρόπος να μάθεις καλά έναν Ζυγό. Είναι μοναχικός, απροσδιόριστος, φευγαλέος και μοιάζει με μικρό παιδάκι. Αυτό που πιστεύεις για τον αγαπημένο σου Ζυγό είναι μόνο η φαντασίωση που έχει δημιουργήσει ειδικά για σένα. Δεν σου έχει δείξει ποτέ τον αληθινό του εαυτό, γιατί αν το έκανε θα έπρεπε να αρχίσεις να τρέχεις…

Advertisements

Είναι το άτομο που θα σου δείξει αυτό που θέλεις να δεις, γιατί πιστεύει πως αν σου έδειχνε ποιος είναι στ’ αλήθεια, δεν θα σου άρεσε. Και αυτό θα τον ταρακουνούσε πολύ, αφού είναι αδύνατον να το διαχειριστεί. Θέλει ομαλή και ήρεμη πορεία όλη την ώρα. Όχι παράπονα, όχι καυγάδες. Προκειμένου να διατηρηθεί αυτό το είδος σταθερότητας, ο Ζυγός μπορεί να σου παρουσιάζει μια ψεύτικη εικόνα του εαυτού του για πολλά χρόνια.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες στην πραγματικότητα δεν θέλουν να φτάσεις ως τα τρίσβαθα της ύπαρξής τους, θέλουν όμως αγάπη και σχέση. Αν έχεις σύντροφο έναν Ιχθύ, θα πιάσεις τον εαυτό σου να λατρεύει κάθε του κίνηση. Είναι η προσωποποίηση της καλοσύνης, αλλά αυτό είναι απλώς μια βιτρίνα για το νευρωτικό χάος που κρύβει μέσα του.

Είναι πολύ ευαίσθητοι για να εκτεθούν συναισθηματικά, και όταν το κάνουν, πάντα το μετανιώνουν. Αν ήξερες τι μπορεί να τους πληγώσει, θα το χρησιμοποιούσες εναντίον τους. Οπότε, αποφεύγουν την πραγματικότητα με το να είναι καλούληδες, ευγενικοί και να νοιάζονται υπερβολικά για σένα. Αν εστιάσεις στους ίδιους, ποτέ δεν θα δεις τον πραγματικό άνθρωπο, μόνο τον καλόκαρδο απατεώνα που θέλουν να δεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος βρίσκει ότι είναι υπερβολικά δύσκολο να δείξει τον πραγματικό του εαυτό κάτω από όλες σχεδόν τις συνθήκες, όπως είναι πιθανό να περιμένεις σε μια eρωτική σχέση. Με τον Δίδυμο ως εραστή και σύντροφο, ποτέ δεν θα ξέρεις στα αλήθεια ποιον ακριβώς έχεις ερωτευτεί.

Ίσως να σου δώσει κάποιο σημάδι που και που, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει τόσα πολλά να κρύψει που δεν θεωρεί απαραίτητο να αποκαλύψει περισσότερα απ’ όσα είναι πραγματικά πρόθυμος. Είναι ένα εγκεφαλικό, μυστήριο ζώδιο. Επιθυμεί την αγάπη και τη συντροφικότητα, όμως δεν είναι πραγματικά πρόθυμο να την προσφέρει. Τουλάχιστον, όχι μέσα από την καρδιά του.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα