Μην χασετε

Αυτά τα 4 ζώδια παραιτούνται πριν καν προσπαθήσουν

Δεν γεννήθηκαν όλοι οι άνθρωποι «μαχητές». Και δεν είναι κακό αυτό. Κάποιοι δεν θέλουν να δώσουν μάχες στην ζωή τους ή απλά δεν θέλουν να σπαταλήσουν ενέργεια. Μπροστά σε κάποιο εμπόδιο ή αναποδιά, προτιμούν να πάνε παρακάτω, είναι πιο ευέλικτοι, αλλάζουν σχέδια και μεθόδους. Αυτό δεν τους κάνει λιγότερο αποτελεσματικούς. Απλώς πετυχαίνουν τον σκοπό τους με άλλους τρόπους ή βολεύονται και με κάτι διαφορετικό από αυτό που «κυνηγούσαν» αρχικά. Πάμε να δούμε για ποια τέσσερα ζώδια μιλάμε:

Advertisements

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι ανυπόμονος και παρορμητικός. Θέλει με ό,τι κάνει στην ζωή του να διασκεδάζει και να το ευχαριστιέται. Αν δει ότι το πράγμα «στραβώνει», όσο κοντά κι αν βρίσκεται στην επίτευξη του στόχου του, τότε δεν θα καθίσει να ασχοληθεί και να αφιερώσει περισσότερο χρόνο. Θα τα παρατήσει και θα πάει παρακάτω. Θα βρει κάτι άλλο να ασχοληθεί. Μην ξεχνάμε ότι βαριέται εύκολα και είναι ένα άτομο που δύσκολα επικεντρώνεται σε έναν μόνο στόχο.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός γενικά στην ζωή του δεν παίρνει τα πράγματα και τόσο στα σοβαρά. Είναι αυτό που, χαριτολογώντας, θα λέγαμε δε θέλει να του χαλάει το Chi. Είναι από τη φύση του cool και επιδιώκει την ηρεμία, τόσο τη δική του, όσο και στο περιβάλλον του. Αν δει ότι κάτι δεν του «βγαίνει» όπως το ήθελε ή όπως το περίμενε, θα τα παρατήσει και θα ασχοληθεί με κάτι άλλο. Δεν θα αναλάβει με… χαρά μια πρόκληση και πάντα προτιμά τον εύκολο δρόμο, παρά τον δύσβατο, με τις πολλές στροφές. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ζυγός είναι παρορμητικός και η προσοχή του εύκολα αποσπάται από έναν στόχο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από την φύση του ο Τοξότης είναι άτομο που δεν θέλει να παιδεύεται, να ταλαιπωρείται και να κακοπερνάει. Αν ήταν στο χέρι του, δε θα ζοριζόταν για τίποτα, καθώς προτιμά να έχει την ελευθερία του και την άνεσή του. Στην ζωή του δεν είναι ο άνθρωπος που θα παλέψει με νύχια και με δόντια να πάρει κάτι. Αν πετύχει έναν στόχο του, έχει καλώς, αν όχι… δεν πειράζει. Δε θα κάτσει να σκάσει. Θα σηκώσει… «λευκή σημαία» και θα την «κάνει» με ελαφρά πηδηματάκια…

ΙΧΘΥΣ

Παρά τα πολλά ταλέντα που μπορεί να έχει ένας Ιχθύς, αλλά και το γεγονός ότι μπορεί να είναι αρκετά δημιουργικός στην ζωή του, είναι παράλληλα και… πεσιμιστής. Όταν δει ότι κάτι δεν του «κάθεται» ή ότι μια κατάσταση στραβώνει, τον παίρνει από κάτω, τα παρατά και πάει στον επόμενο στόχο. Δεν είναι επίμονο άτομο και δεν θα δώσει μάχες για να ξεπεράσει εμπόδια. Αν δεν τα καταφέρει με τον γνωστό πλάγιο τρόπο, θα γυρίσει την πλάτη και θα φύγει αμαχητί. Άλλωστε φοβάται περισσότερο την αποτυχία και την απόρριψη και αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα είναι αρκετά δύσκολο να βρει ξανά το κουράγιο και να ανακάμψει.

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα