Μην χασετε

Αυτά τα 3 ζώδια θα κακοπεράσουν το Σεπτέμβριο

Δε μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή, σε αυτήν την πανδημία και ειδικότερα σε αυτόν το Σεπτέμβριο που μόλις ξεκίνησε. Τρεις εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου θα τα βρουν πιο σκούρα αυτόν το μήνα, αλλά όπως φαίνεται παρακάτω, θα επιβιώσουν.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Αισθάνεσαι πιεσμένος στην επαγγελματική σου ζωή
Μην είσαι τόσο σκληρός με τον εαυτό σου, Δίδυμε. Μέχρι το πρώτο μισό του Σεπτέμβρη θα αντιμετωπίσεις ένα σωρό προκλήσεις, αλλά στο δεύτερο μισό δε σε σκιάζει φοβέρα καμιά. Με τον Ήλιο σου στο Ζυγό να ταρακουνά τον τέταρτο σου οίκο (σπίτι και οικογένεια) μπορεί να αισθανθείς την ανάγκη να στραφείς στα αγαπημένα σου πρόσωπα για ενίσχυση. Δε βλάπτει να κάνεις ένα βήμα πίσω αυτόν το μήνα, ειδικά με την Πανσέληνο στους Ιχθείς που λειτουργεί εμπρηστικά για την καριέρα σου. Θα χρειαστεί να προσαρμοστείς και να καταλάβεις τις αιτίες που προκαλούν τις συμπεριφορές γύρω σου. Ευτυχώς για σένα, ο Ερμής στο Ζυγό σε γλυκαίνει και ενισχύει την πειθώ σου.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)
Επανεκτιμάς τον εαυτό και τις σχέσεις σου
Η περίοδος των γενεθλίων σου πλησιάζει απειλητικά φίλε Ζυγέ. Αυτήν την περίοδο θα γίνεις πιο εσωστρεφής από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα (Mr Arniakos approves), ενώ ο επιθετικός ανάδρομος Άρης θα κάνει τα δικά του στον έβδομό σου οίκο (συμβιβασμοί, διαπραγματεύσεις και συνεργασίες) φέρνοντας αντιπαραθέσεις και περιστατικά έντασης. Οπότε, είτε πρόκειται για φίλο είτε για κάποια προηγούμενη σχέση, αυτή είναι η ευκαιρία σου να υπερασπιστείς εσένα και τα «πιστεύω» σου.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)
Κάνεις φύλλο και φτερό τη σ∈ξουαλική σου ζωή
Ο εγωισμός σου αυτήν την περίοδο -όσο κι αν προσπαθούμε ακόμη να το πιστέψουμε ότι μπορεί κάτι τέτοιο να σου συμβεί- δεν υπάρχει στην κυριολεξία. Τουλάχιστον όχι όσον αφορά στο πρώτο μισό του Σεπτέμβρη. Ό,τι έχει να κάνει με το τι εισπράττεις (ή όχι) θα υπερτονιστεί στην παρούσα φάση. Η πανσέληνος στους Ιχθείς θα ξεκαθαρίσει τα οικονομικά και τα γενικότερα κεκτημένα σου, οπότε μη διστάσεις να σκεφτείς λίγο παραπάνω χωρίς να ξεχνάς ποιος είσαι και τι ζητάς από αυτή τη ζωή. Δίας και Κρόνος θα «κατσικωθούν» στο 12ο οίκο σου και αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι θα χρειαστεί να απαγκιστρωθείς από ασυνείδητα μοτίβα που το μόνο που κάνουν είναι να σε ταλαιπωρούν. Πάρε βαθιά ανάσα, πίστευε και μη ερεύνα δηλαδή.

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα