Μην χασετε

Ποια είναι τα χαζά που κάνουν τα ζώδια όταν χωρίζουν

Κριός

Advertisements

Δεν το σκέφτεσαι και πολύ. Είσαι παρορμητικός, τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Προσπαθείς να γίνεις ένα καινούριο, εντελώς διαφορετικό άτομο. Μπορεί να κάνεις τατού, να αλλάξεις τα μαλλιά σου ή να κάνεις πίρσινγκ. Τα ράσα όμως δεν κάνουν τον παππά καλέ μας Κριέ. Άσε τα αυτάκια σου ήσυχα.

 

Ταύρος

Η αλήθεια είναι ότι δεν φέρεται μόνο ο Κριός παρορμητικά, το κάνουν κι άλλα ζώδια –ο Κριός απλώς το κάνει λίγο περισσότερο. Ο Ταύρος για να μη λυγίσει, στέλνει στους/στις πρώην. Καλύτερα να μιλάει και να φλερτάρει με κάποιον, θεωρεί, παρά αν μείνει μόνος.

Δίδυμοι

Τον δίδυμο όταν έχει χωρίσει, άφησε τον να ξεσπάσει. Αυτό θέλει άλλωστε. Να βγει, να πιει ξύδια και να τσακωθεί με έναν τύπο που τον κοίταξε ή μία τύπισσα που πήρε τη σειρά του διδύμου στο μπάνιο. Ανούσιο δράμα, ναι, αλλά ο δίδυμος το χρειάζεται.

 

Καρκίνος

Advertisements

Κι ο Καρκίνος αναπαράγει κάποιου είδους δράμα αφού χωρίσει, αλλά είναι λιγάκι πιο αυτοκαταστροφικό. Μπορεί έξω να υποκρίνεται πως είναι καλά και περνάει μια χαρά, όχι όμως, είναι ψέματα. Όταν γυρνάει σπίτι του κάνει τη χειρότερη αυτοκριτική και μαυρίζει την ψυχή του.

Λέων

Μπορεί να μην του το είχες του Λέοντα, αλλά όταν χωρίζει γίνεται πολύ έφηβος. Κάθεται να δει εφηβικές ρομαντικές τσίζι κομεντί με αίσιο τέλος. Ακούει τραγούδια της Lana Del Rey ή αν προτιμά ελληνικά, της Μπέσυ Αργυράκη. Ταυτίζεται απόλυτα με ηρωίδες και χαρακτήρες. Τουλάχιστον το ζει.

 

Ζυγός

Ο Ζυγός αντί να γλείφει τις πληγές του, τις ξύνει. Αρχίζει να διαβάζει τα παλαιότερα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με το έτερον ήμισυ. Κοιτάει γυμνές φωτογραφίες, αναπολεί τις στιγμές αγάπης παρέα με ένα πακετο χαρτομάντηλα. Βασανίζεται μόνος του δηλαδή.

Παρθένος

Προσπαθεί να δείξει ότι όλα είναι καλά, ότι εντάξει μωρέ δεν έγινε και τίποτα, χώρισε, δε θα χαλάσει κι ο κόσμος. Και τι κάνει για να το πετύχει αυτό; Ποστάρει νον-στοπ στα σόσιαλ. Τραγούδια (χαρούμενα), σέλφι, στόρι με τη μούρη του σε επανάληψη. Το μόνο που καταφέρνει είναι να καρφώνεται.

Advertisements

 

Σκορπιός

Το ζώδιο της υπερβολής τα κάνει όλα στον μέγιστο βαθμό. Πρώτα τρώει δύο πιτόγυρα, μετά αδειάζει μία οικογενειακή συσκευασία παγωτού, μετά καπνίζει τρία πακέτα τσιγάρα και ύστερα κοιμάται μέχρι να σιχαθεί τον ύπνο. Οκ, δεν θα σε κρίνουμε, πρόσεχε την υγεία σου όμως.

Τοξότης

Δεν αντέχει να μείνει μόνος του. Βγαίνει με φίλους, παρτάρει, μεθάει, φλερτάρει και μετά…Μετά, δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνος στο κρεβάτι που μοιράστηκε τόσα με τον άνθρωπο που τόσο αγάπησε, οπότε φέρνει γκομενάκι. Αναλώνεται σε τέτοιες καταστάσεις ο Τοξότης.

 

Αιγόκερως

Τι διαφορετικό θα έκανε ο Αιγόκερως από το να αποσπάσει την προσοχή του με εργασιοθεραπεία; Πάει στη δουλειά του από το ξημέρωμα (αφού δεν κατάφερε να κοιμηθεί το βράδυ καλά) και κάνει υπερωρίες. Τελικά, αφού όλοι έχουν φύγει, φεύγει και αυτός ψάχνοντας θαλπωρή στο κοντινότερο μπαρ, όπου βρίσκονται οι συνάδελφοι του, ώστε να μπορέσει να συζητήσει για τη δουλειά μεθυσμένος. Και να ρίξει και κλεφτές ματιές στο προφίλ του πρώην.

Υδροχόος

Ανεβάζει δακρύβρεχτα και μελαγχολικά ποστ για το πόσο άσχημη είναι η ζωή και πόσο δεν αξίζει στους υδροχόους να βρουν την αγάπη. Ψάχνει να βρει την επιβεβαίωση στο ίντερνετ. Δεν πειράζει, τουλάχιστον το κάνει καλά.

 

Ιχθείς

Από σπιτόγατος, γίνεται κεραμιδόγατος. Τρέχει γρήγορα στα μπαρ, στις πλατείες, σε ό,τι έχει άφθονο αλκοόλ με σκοπό να γίνει ντίρλα, να επιβεβαιωθεί και τελικά να βρει τον επόμενο έρωτα της ζωής του. Του παίρνει κάμποσο καιρό να καταλάβει ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα