Μην χασετε

Αυτά τα πράγματα επηρεάζουν τη σ∈ξουαλική σας ζωή

Γνωρίζετε ποια είναι;

Advertisements

Το σ∈ξ είναι πολύ σημαντικό στη ζωή όλων των ανθρώπων. Ωστόσο στη σημερινή εποχή υπάρχουν πολλά πράγματα που επηρεάζουν την επιθυμία για ∈ρωτική επαφή και που μπορούν να καταστρέψουν μια σχέση. Παρακάτω θα δούμε μερικά πράγματα που επηρεάζουν τη λίμπιντο.

Το στρες

Το στρες δημιουργεί πολλά ζητήματα στη σ∈ξουαλική ζωή ενός ανθρώπου. Μόλις αρχίσετε να ελέγχετε το άγχος σας θα βελτιωθεί και η σ∈ξουαλική σας ζωή. Βρείτε εναλλακτικές για να χαλαρώνετε και θα νιώσετε τη λίμπιντό σας να αυξάνεται.

Η επικοινωνία

Η επικοινωνία είναι το το α και το ω για τη διατήρηση μιας υγιούς σ∈ξουαλικής ζωής. Οι ∈ρωτικές σχέσεις σε συνδυασμό με την καλή επικοινωνία ισοδυναμούν με υψηλή σ∈ξουαλική ικανοποίηση. Εάν εκφράζετε τις επιθυμίες σας και τις προτιμήσεις στο κρεβάτι τότε το σ∈ξ γίνεται καλύτερο.

Η αυτοεκτίμηση

Εάν νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας τότε απολαμβάνετε περισσότερο το σ∈ξ. Αν όμως έχετε χαμηλή αυτοεκτίμηση τότε η λίμπιντό σας είναι πεσμένη. Η ανασφάλεια δεν αφήνει περιθώρια απόλαυσης.

Η ηλικία

Advertisements

Η ηλικία επηρεάζει τη σ∈ξουαλική ζωή. Μελέτες δείχνουν πως καθώς μεγαλώνουμε η όρεξη για σ∈ξ μειώνεται. Αυτό συμβαίνει γιατί με το πέρασμα των χρόνων έρχονται και τα προβλήματα υγείας με αποτέλεσμα να αφήνουμε στην άκρη το σ∈ξ.

Η εμπιστοσύνη

Έφτασε η στιγμή να απελευθερωθείτε, να εμπιστευτείτε το σύντροφό σας και να δοκιμάσετε νέες στάσεις στο σ∈ξ. Η εμπιστοσύνη ανάμεσα στο ζευγάρι βοηθάει στην επίτευξη της μέγιστης ικανοποίησης κατά τη διάρκεια της σ∈ξουαλικής πράξης.

Οικονομική κατάσταση

Η κοινωνικοοικονομική σας κατάσταση έχει μεγάλη σημασία όταν πρόκειται για τη σ∈ξουαλική σας ζωή. Φαίνεται ότι ένας μορφωμένος άνθρωπος με καλό βιοτικό επίπεδο απολαμβάνει καλύτερη σ∈ξουαλική ζωή από έναν άνθρωπο με χαμηλότερη κοινωνικοοικονομική θέση

Η σ∈ξουαλική ενοχή

Εάν ένας άνθρωπος νιώθει συνέχεια ενοχές τότε το ποσοστό της σ∈ξουαλικής ικανοποίησης θα είναι χαμηλό.

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα