Μην χασετε

Αυτά τα ανοιξιάτικα jackets είναι ιδανικά για να περάσεις από τον χειμώνα στην άνοιξη με στιλ

Θέλεις να μάθεις ποια πανωφόρια θα φορεθούν αυτή την άνοιξη ώστε να ξέρεις τι αγορές να κάνεις ή για ποια jackets να ψάξεις στη ντουλάπα σου;

Advertisements

 

Παρακάτω θα δεις μια λίστα με τα 6 πιο δημοφιλή jackets και στις φωτογραφίες μπορείς να παρατηρήσεις πώς τα φοράνε γυναίκες με μοναδική αίσθηση του στιλ!

 

1. Φλις jackets: Αποτελούν new entries στη μόδα και θα τα λατρέψεις.

 

2. Western jackets: Όλο τον χειμώνα φορούσαμε cow boots και ζώνες και τώρα ήρθε η ώρα να ολοκληρώσουμε το western style μας με τα κατάλληλα jackets.

Advertisements

 

3. Kαμπαρντίνες: Ψάξε καλά στην ντουλάπα σου και κάτι μου λέει πως θα βρεις μια καμπαρντίνα για να σώσεις το ανοιξιάτικο στιλ σου.

L&L tip: Αν θες να ανανεώσεις την παλιά σου καμπαρντίνα τότε απλά κάνε επιδρομή στο συρτάρι με τις ζώνες σου και φόρεσε μια από αυτές στη μέση και πάνω από την καμπαρντίνα σου.

 

4. Quilted coats: Αυτά τα ανοιξιάτικα παλτό θα τα λατρέψεις και δεν θα θες να τα αποχωριστείς με τίποτα.

 

5. Oversized blazers: Τα blazers ήταν τάση όλο τον χειμώνα αλλά τα φορούσαμε κυρίως μέσα από το παλτό μας. Ε ήρθε η ώρα να τα φορέσουμε και χωρίς έξτρα πανωφόρι!

Advertisements

 

6. Motorcycle jackets: Απέκτησε λίγο πιο 90’s style με το σωστό jacket από τη δεκαετία που τα συγκεκριμένα πανωφόρια έγιναν must!

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα