Μην χασετε

Αυτά είναι τα ζώδια που θα προσπαθήσουν να σε ξανακερδίσουν μετά το χωρισμό

Μήπως χώρισες και εξακολουθείς να είσαι ερωτευμένος/η με τον/την πρώην σου; Σε αυτήν την περίπτωση, είναι πολλές οι πιθανότητες είτε να τον παρακολουθείς και να του στέλνεις μηνύματα στα social media είτε να αποπειραθείς να τον/την προσεγγίσεις ξανά με τη φυσική σου παρουσία. Και ενώ το να αγωνίζεσαι για ένα άτομο που σου ζήτησε το χώρο του και το χρόνο του μπορεί να δείχνει ότι δεν σέβεσαι τα όριά του, υπάρχουν και κάποιοι που ισχυρίζονται ότι μερικές σχέσεις είναι δύσκολο να μείνουν απλώς ένα ξεχασμένο γράμμα στο συρτάρι.

Διάβασε πιο κάτω ποια είναι τα 3 ζώδια  που πιθανότατα θα σε ακολουθήσουν κατά πόδας μετά το χωρισμό σας, απλώς και  μόνο επειδή δεν είναι καθόλου διατεθειμένα να αφήσουν στην τύχη το ερwτικό σας μέλλον.

 ΚΡΙΟΣ

Η τυπική στάση ενός Κριού μετά τον χωρισμό είναι να περάσει στην επόμενη κατάκτησή του. Είναι γνωστός για το πόσο γρήγορα ξεπερνάει έναν χωρισμό, επειδή πάντα έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον, και ανυπομονεί να δοκιμάσει το καινούργιο που θα παρουσιαστεί στο δρόμο του. Ωστόσο, το πάθος και η αποφασιστικότητα στην επίτευξη των στόχων του είναι τα στοιχεία εκείνα που είναι πολύ πιθανό να τον κάνουν να κυνηγήσει τον/την πρώην του μετά από ένα χωρισμό. Σε αντίθεση με άλλα ζώδια που μπορεί να πέσουν σε μαύρη κατάθλιψη περιμένοντας παθητικά τον πρώην σύντροφο να ξαναγυρίσει, ο Κριός προσανατολίζεται περισσότερο στη δράση. Αν βάλει στο μυαλό του ότι θέλει να σε ξανακερδίσει, τότε θα ξεκινήσει το παιχνίδι της κατάκτησης από την αρχή, με ακόμα περισσότερο πάθος και απίστευτη επιμονή.

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ένα υπερευαίσθητο ζώδιο και το να μείνει κολλημένος με τον/την πρώην του για αρκετό καιρό είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Λόγω της ευαίσθητης φύσης του, μπορεί να γίνει πολύ συγκεκριμένος για το ποιον θέλει στη ζωή του και αρκετά μιγιάγγιχτος για να ανεχτεί κάτι λιγότερο από τις προδιαγραφές του. Οπότε, όταν τελικά βρει κάποιον που μπορεί να εμπιστευτεί και να εκδηλώσει την ευάλωτη πλευρά του εαυτού του, θα τον κρατήσει σφιχτά κοντά του. Είναι ένα πολύ προστατευτικό ζώδιο σε σχέση με το οτιδήποτε ή οποιονδήποτε θεωρεί ότι του ανήκει και θα κάνει οτιδήποτε χρειαστεί για να σε κρατήσει κοντά του. Όταν χωρίσει, μπορεί να κλειστεί για λίγο στο καβούκι του. Αλλά, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, θα ξεκινήσει να προσπαθεί ακούραστα, προκειμένου να φέρει το ταίρι του πίσω στη… φωλίτσα τους.

ΖΥΓΟΣ

Όταν μιλάμε για αθεράπευτο ρομαντισμό, ο Ζυγός συναγωνίζεται ακόμα και τον Ιχθύ. Κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, και όταν βρίσκεται σε μια σχέση νιώθει να ανθίζει και να ευδοκιμεί. Όταν η σχέση του διαλυθεί, μπορεί πραγματικά να χάσει την ισορροπία του. Αλλά, σε αντίθεση με τον Κριό και τον Καρκίνο, ο λόγος που ο Ζυγός διεκδικεί τον/την πρώην του μετά από έναν χωρισμό, μπορεί να είναι πολύ πιο εγωιστικός. Πράγματι, μπορεί να διατηρεί ακόμα μερικά συναισθήματα, όμως ο κυριότερος λόγος που τον ωθεί στην επανασύνδεση είναι επειδή δεν του αρέσει καθόλου να είναι μόνος. Μερικές φορές το να προσπαθήσει να ξανακερδίσει τον/την πρώην του φαίνεται ένας πολύ πιο εύκολος δρόμος από το να ξεκινήσει να ψάχνει για κάποια νέα σχέση που θα τον συντροφεύει στις μοναχικές στιγμές του.

Advertisements

Πηγή: Astrology.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα