Μην χασετε

Αυτά είναι τα beauty μυστικά της Sophie Turner του Game of Thrones

Η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, Sophie Turner έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας όχι μόνο για το υποκριτικό της ταλέντο αλλά και για τα υπέροχα κόκκινα μαλλιά της και την αλαβάστρινη επιδερμίδα της.

Μάθετε λοιπόν τα μυστικά της 23χρονης Βρετανίδας ηθοποιού, καθώς και τα προϊόντα που δεν αποχωρίζεται ποτέ!

Το μεγάλο μυστικό της

Αν σκεφτήκατε ποτέ ότι, το κόκκινο είναι το φυσικό χρώμα των μαλλιών της είναι απόλυτα λογικό. Στην πραγματικότητα, όμως, η διάσημη ηθοποιός είναι φυσική ξανθιά, αλλά συνεχώς βάφει τα μαλλιά της, για να αποκτήσει αυτό το φλογερό χρώμα, ενώ δεν παραλείπει και την περιποίησή τους, ώστε να τα διατηρήσει σε άριστη κατάσταση. Συγκεκριμένα, δεν ξεχνάει τις θαυματουργές hair masks, που ενυδατώνουν την τρίχα, τα κρατάνε υγιή και διατηρούν ζωντανό το χρώμα τους.

Advertisements

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

Το βραδινό μακιγιάζ της

Όταν η Turner ετοιμάζεται να βγει έξω με τον μελλοντικό της σύζυγο και τραγουδιστή Joe Jonas θέλει πάντοτε να τραβάει την προσοχή. «Μου αρέσει να κάνω smoky eyes με καφέ ή μαύρη σκιά και να τα συνδυάζω με nude χείλη» είπε και πρόσθεσε: «Για τα μαλλιά, το αγαπημένο μου χτένισμα, είναι να τα ισιώνω, να κάνω μια χωρίστρα στο πλάι και να φέρνω τις πλάγιες τούφες πίσω από τα αυτιά μου».

Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της

Advertisements

Η Turner εκτός από υπέροχα μαλλιά έχει και μία λαμπερή επιδερμίδα. Συγκεκριμένα, ακολουθεί ορισμένες βασικές οδηγίες: καθαρισμός, τόνωση και ενυδάτωση. «Για το δέρμα μου, πίνω πολύ νερό και προσπαθώ να μην αγχώνομαι, αφού θεωρώ ότι αυτοί οι δύο παράγοντες είναι οι πλέον σημαντικοί για την εμφάνιση των ανεπιθύμητων breakouts» δήλωσε η ίδια. «Αγαπώ επίσης τη χρήση της δημοφιλούς πια bubble mask προσώπου, που μόλις την τοποθετείτε αφρίζει κάνοντας σαπουνάδα. Με βοηθάει στο να μην φαίνομαι κουρασμένη».

Τα αγαπημένα της beauty προϊόντα

Πολλοί από τους θαυμαστές της αναρωτιούνται τι θα γινόταν εάν κατέληγε σε ένα ερημωμένο νησί και έπρεπε να πάρει μαζί της μερικά μόνο προϊόντα ομορφιάς. «Δεν θα χρειαζόταν να λούζομαι κάθε μέρα γιατί θα ήμουν συνέχεια στη θάλασσα και το αλάτι μπορεί να τους έκανε καλό», σχολίασε, γελώντας. «Θα χρειαζόμουν, λοιπόν, μια hairmask, την οποία θα χρησιμοποιούσα μια φορά την εβδομάδα, για να τα διατηρήσω υγιή κι ενυδατωμένα. Για την επιδερμίδα μου, θα έπαιρνα μαζί μου μια ενυδατική προσώπου, που θα εφάρμοζα κάθε πρωί και βράδυ και τέλος, μια βούρτσα μαλλιών, για να τα χτενίζω συνέχεια» τόνισε.

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

Advertisements

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα