Μην χασετε

Αυτά είναι τα 5 πανωφόρια της σεζόν που θα λατρέψουν όλες οι γυναίκες

Στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας οι γυναίκες έχουν αρχίσει ήδη να φοράνε τα νέα τους jackets που τα περισσότερα από αυτά υπακούουν σε 5 νέες (ή ανανεωμένες) τάσεις της μόδας.

Advertisements

Τα τζιν jackets που είναι πάντα στη λίστα με τα hot πανωφόρια του φθινοπώρου, φέτος αναβαθμίζονται και οι περισσότερες fashionistas τα προτιμούν σε μπεζ ή λευκό χρώμα.

Τα μπουφανάκια που χαρακτηρίζονται ως αντιανεμικά είναι must και θα τα βρεις σε διάφορα στιλ. Μακριά, ως το γόνατο ή σε crop εκδοχή αυτά τα athleisure jackets θα γίνουν τα αγαπημένα σου της σεζόν.

Στην αμερικάνικη vogue τα jackets σε netural αποχρώσεις με πολλές τσέπες τα αποκαλούν 9-5 jackets γιατί θεωρούνται ιδανικά για το look του γραφείου. Οι πολλές τσέπες εξυπηρετούν πολύ στην καθημερινότητά μας και οι αποχρώσεις μπεζ, εκρού, χακί είναι must.

Αν ψάχνεις για ένα πιο πρωτότυπο σχέδιο τα statement jackets υπάρχουν πλέον παντού και θα τα λατρέψεις. Επισκέψου vintage μαγαζάκια, online shops με πρωτότυπα σχέδια και διάλεξε το jacket που θα γίνει το σήμα κατατεθέν σου.

Και κλείνουμε με ένα trend που φορέθηκε πάρα πολύ πέρυσι το φθινόπωρο και δεν είναι άλλο από την αγαπημένη μας καμπαρντίνα. Φέτος ανανεώνεται και θα τη βρεις σε πιο πρωτότυπα σχέδια, με τις δερμάτινες εκδοχές της να είναι οι πιο δημοφιλείς.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα