Μην χασετε

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που δεν ξέρουν πώς να διεκδικήσουν αυτό που θέλουν

Δεν ξέρουν να διεκδικούν αυτό που θέλουν, δεν «σπρώχνουν» τα πράγματα, δεν «βγάζουν μαχαίρια» ή τελικά διεκδικούν αυτό που επιθυμούν, με κουλό τρόπο!

Advertisements

Να η λίστα μας! Είναι το ζώδιο ή ο ωροσκόπος σου μέσα; Αν ναι, ψάξου!

1. Ιχθύς: Δε χρειάζεται καν να σου πω ότι δεν πατάς πόδι εκεί που πρέπει, αλλά αντιθέτως, αν σε στριμώξουν κιόλας, βάζεις τα παπουτσάκια σου και τρέχεις προς την αντίθετη κατεύθυνση! Το γνωρίζεις έτσι; Δεν έχεις την πυγμή για να αρπάξεις από τα μαλλιά αυτό που θέλεις, αλλά έχεις… τον τρόπο σου! Βρε από εδώ το φέρνεις, από εκεί το πας, τελικά κάτι καταφέρνεις κι όλοι απορούμε το πώς και το γιατί. Κάτι ξέρεις εσύ γλυκομούτσουνη σουπιά και δε μας το λες…

2. Καρκίνος: Όπως και το έτερο ζώδιο του Νερού από πάνω (ο Ιχθύς), έτσι κι εσύ έχεις ένα θεματάκι στο να αρθρώσεις αυτό που θέλεις. Αν σε έχει ευλογήσει το Σύμπαν με αρκετό Δίδυμο ή Λέοντα, αποτελείς εξαίρεση, αλλά αν είσαι γνήσιος Καρκίνος, εκεί που πρέπει… το βουλώνεις. Στην πορεία επειδή βράζεις μέσα σου, αποφασίζεις όχι απλώς να μιλήσεις, αλλά να ισοπεδώσεις κόσμο και να κάνεις τα νεύρα των άλλων κρόσσια, άρα εν τέλει, πετυχαίνεις το σκοπό σου, πηγαίνοντας όμως μέσω Λαμίας. Τι να πω… Κουράγιο σε όσους είναι δίπλα σου!

 3. Ζυγός: Δε θα χτυπήσεις το χέρι στο τραπέζι, δε θα αρπάξεις κανέναν από το πέτο να τον ταρακουνήσεις για να διεκδικήσεις ότι επιθυμείς. Απεναντίας, θα τον πείσεις να στο φέρει και να πιστεύει ότι του κάνεις και χάρη που το αποδέχεσαι! Είσαι ένας πανέξυπνος άνθρωπος που γνωρίζει καλά ότι την μύγα την πιάνεις με το μέλι κι όχι με το ξύδι. Το ξύδι, να το πιούν όσοι νομίζουν ότι θα σε σταματήσουν από το να εκλύεις αυτό που αγαπάς!

4. Δίδυμοι: Είσαι περίεργο φρούτο: Όταν θέλεις κάτι, μπορεί να αλλάξεις διαδρομή αν δεις ότι υπάρχει πολλή αντίσταση ή πολλή φασαρία γύρω από το αντικείμενο του πόθου σου, αλλά στο τέλος, καταφέρνεις να αποκτήσεις ό,τι βάλεις στο διαβολικό σου μυαλουδάκι. Απλά, με μαεστρία, έξυπνους χειρισμούς και χωρίς να πάρει κανείς χαμπάρι, βγαίνεις από πάνω!

5. Παρθένος: Δεν είναι ότι όταν σε πιάσει η εμμονή σου, δε θα πάρεις και δε θα πολεμήσεις για ό,τι θέλεις. Ο λόγος που σε έχωσα στη λίστα είναι ο τρόπος που το κάνεις! Δεν ανοίγεις μύτες, δεν κυλιέσαι στα αίματα, αλλά προτιμάς να ενορχηστρώνεις τα πράγματα και να υπολογίζεις ψυχρά το πώς να επιτύχεις εκείνο που θες. Έχεις ικανότητες ψυχρού, αλλά… αόρατου δολοφόνου!

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα