Μην χασετε

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα ερωτευτούν το 2021

Αν και το 2020 είναι μία από τις πιο άσχημες χρονιές για ολόκληρο τον πλανήτη την οποία δυστυχώς, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, αυτό δεν σημαίνει ότι μέσα σε όλο αυτό το δυσάρεστο κλίμα, θα πάψουμε να παλεύουμε για λίγη αισιοδοξία και ονειρευόμαστε ένα 2021 καλύτερο, με χαρές και eρωτες, χωρίς… μάσκες.

Τι θα μας φέρει όμως το 2021 στον eρωτα και ποιοι θα είναι οι τυχεροί του ζωδιακού κύκλου; Σύμφωνα με το Lovehoroscope.guru, 4 ζώδια θα είναι αυτά που θα βρουν την αγάπη τη νέα χρονιά.

Ταύρος

Η αγάπη και ο γάμος θα έχουν σημαντική θέση στη ζωή του Ταύρου τη νέα χρονιά. Όσοι χωρίσουν, θα έχουν την ευκαιρία να μπουν σε μια νέα σοβαρή σχέση. Τα πιο συμβατά ταίρια, σωματικά και αισθηματικά, είναι ο Παρθένος, ο Αιγόκερως και ο Σκορπιός. Ο Λέων και ο Υδροχόος είναι οι χειρότερες επιλογές καθώς η σχέση μαζί τους θα είναι γεμάτη ένταση και ζήλια.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θα βρει έναν ταιριαστό σύντροφο το 2021 και θα είναι χαρούμενος και ερωτευμένος. Ωστόσο, θα έχει συναισθηματικά πάνω-κάτω. Θα βρει νέες σχέσεις και θα έχει ρομαντικές περιπέτειες. Σκορπιός και Ιχθύες είναι οι πιο συμβατοί μαζί του καθώς μοιράζονται το ίδιο πάθος ενώ ο Αιγόκερως είναι σοβαρός και έμπιστος. Ο ανεξάρτητος Κριός δεν του ταιριάζει αλλά μπορεί να βρει την ευτυχία με έναν Ταύρο.

Advertisements

Λέων

Το λιοντάρι θα είναι πιο τυχερό στον eρωτα τη νέα χρονιά από τις προηγούμενες. Θα βρει τον κατάλληλο άνθρωπο και θα ξεκινήσει μια ρομαντική σχέση. Θα απελευθερώσει τα συναισθήματά του και να δώσει πάθος και ένταση στη σχέση. Τα πιο συμβατά ζώδια είναι ο Κριός, οι Δίδυμοι, ο Ζυγός και ο Τοξότης ενώ αντίθετα Ταύρος και Σκορπιός δεν είναι ιδανικοί σύντροφοι.

Ζυγός

Ο Ζυγός θα έχει πολλές ευκαιρίες να γνωρίσει νέους ανθρώπους το 2021, καθώς θα είναι πιο δραστήριος. Από τον Μάρτιο έως τον Μάιο και από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβρη του νέους έτους θα έχει την ευκαιρία να εδραιώσει τις σχέσεις του. Ο Υδροχόος και οι Δίδυμοι είναι ιδανικοί καθώς υπάρχει αρμονία μεταξύ τους. Τα πάνε καλά και με τον Κριό, που του προσφέρει σιγουριά και συναισθηματική ικανοποίηση. Λιγότερο συμβατοί είναι Λέοντες και Τοξότες ενώ ο Παρθένος είναι τελειομανής για τα γούστα του Ζυγού

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα