Μην χασετε

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που κρατάνε μυστικά τα παράξενα γούστα τους στο σeξ

Μερικά ζώδια έχουν μεγαλύτερη έφεση στα «βρώμικα» παιχνίδια στο κρεβάτι και όταν αυτό συμβαίνει δεν εκπλήσσει και πολύ τους συντρόφους τους, αφού με τον χαρακτήρα ή η συμπεριφορά τους δηλώνουν ότι επιθυμούν να παίξουν παιχνίδια κυριαρχίας και υποταγής και ο/η σύντροφός τους το εκλαμβάνει ως κάτι τελείως φυσιολογικό ή αναμενόμενο.

Advertisements

 

Για παράδειγμα, δεν θα ήταν έκπληξη ένας Σκορπιός, που ο πόνος είναι κομμάτι του εαυτού του, να σου ζητήσει να τον πονέσεις ή να σε πονέσει, να παίξετε δηλαδή διάφορα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια. Επίσης ένας Λέοντας που αγαπάει τις θεατρικές εκδηλώσεις στην καθημερινότητά του, θα μπορούσε να μετέχει σε eρωτικές περιπτύξεις που περιλαμβάνουν μεταμφιέσεις με δερμάτινα, μαστίγια ή παιχνίδια εξουσίας. Εννοείται βέβαια, ότι όλα αυτά για να είναι «υγιή», θα πρέπει να έχουν τη συναίνεση και των δύο πλευρών.

 

Ως εδώ όλα καλά. Μπορεί όμως να πέσεις και σε εκείνα τα ζώδια που είναι… σιγανά ποταμάκια. Είναι τα ζώδια που δεν θα επισκεφτούν ποτέ μαζί σου ένα s∈x-shop ούτε θα παραδεχτούν σε μια ιδιωτική ή φιλική συζήτηση ότι αρέσκονται σε πειραματισμούς ή ακρότητες κατά τη διάρκεια του σeξ. Αντίθετα, για να εκδηλώσουν τις… ακραίες προτιμήσεις τους στο κρεβάτι, θα πρέπει πρώτα να νιώσουν ασφάλεια και άνεση μαζί σου. Πρόκειται για τα άτομα, που δεν τα πιάνει το μάτι σου και θα έβαζες ακόμα και στοίχημα ότι αποκλείεται να κινούνται σε… ανορθόδοξα eρωτικά μονοπάτια.

Αν λοιπόν έχεις συνάψει eρωτική σχέση ή φλερτάρεις με ένα από τα παρακάτω ζώδια, να ξέρεις ότι μπορεί να δείχνουν ψυχρά και αδιάφορα όταν είναι σε δημόσιους χώρους, αλλά είναι έτοιμα να σπείρουν τον απόλυτο kίnky πανικό κάτω από τα σεντόνια σας!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι το άτομο που αγαπάει την ιδιωτικότητα και είναι κάπως μοναχικός, αλλά πάνω απ’ όλα ζει για το ανορθόδοξο και το μη συμβατικό. Από το γραφείο έως την κουζίνα και την κρεβατοκάμαρα, δεν φοβάται να πειραματιστεί στην εξερεύνηση νέων σeξουαλικών δράσεων και πράξεων. Η ζωγραφική πάνω στο σώμα του ή στο σώμα σου, τα παιχνίδια με… κεριά, οι σeξι αμφιέσεις και μεταμφιέσεις είναι η πιο πιθανή γκάμα στην οποία θα κινηθεί. Να ξέρεις πάντως, ότι αυτό το εντυπωσιακό, ονειρικό ζώδιο, όταν βρεθείτε στο κρεβάτι, θα θελήσει να διεγείρει τόσο το σώμα σου όσο και τη φαντασία σου.

 

Advertisements

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος χρειάζεται πραγματικά πολύ χρόνο για να εξοικειωθεί με τους σeξουαλικούς του συντρόφους. Καθώς όμως αυτό το υπομονετικό, γήινο ζώδιο γίνεται πιο χαλαρό μαζί σου, θα θελήσει να εξερευνήσει κάθε είδους πρόκληση και υπερβολή στην αναζήτηση της ευχαρίστησης. Η προτίμησή του στην πολυτέλεια σημαίνει ότι δεν θα δίσταζε να αγοράσει έναν ακριβό δονητή ή σeξι αποκαλυπτικά εσώρουχα από ένα s∈x shop. Τα φετίχ, οι χειροπέδες, η υπερδιέγερση και τα καυτά αισθησιακά παιχνίδια είναι το eρωτικό μενού που προτιμάει. Και να θυμάσαι ότι, για έναν Ταύρο, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την ποσότητα και τη διάρκεια σε οτιδήποτε του προσφέρει ηδονή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έκπληξη έ; Μπορεί το πιο συντηρητικό, επιφυλακτικό και προσεκτικό ζώδιο του ζωδιακού να είναι βιτσιόζικο; Κι όμως! Επειδή η Παρθένος ζει με ένταση και διαρκές άγχος στην καθημερινότητα, χρειάζεται κολασμένα κάποιο είδος απελευθέρωσης. Βέβαια, ο καθένας που ασχολείται με σαδο-μαζο παιχνιδάκια, θα πρέπει πρώτα να τα μελετήσει καλά, πριν τα δοκιμάσει.

Και να ξέρεις ότι το συγκεκριμένο ζώδιο, θα διαβάσει και θα ενημερωθεί ενδελεχώς, πριν βουτήξει στα βαθιά μαζί σου δοκιμάζοντας ασυνήθιστα και ιδιαίτερα eρωτικά παιχνίδια. Διεγείρεται κυρίως από ρόλους που αναφέρονται στην eρωτική σκλαβιά, τον καθοδηγούμενο αυνανισμό, την επιδειξιμανία ή την ηδονοβλεψία. Επιπλέον, επειδή ένας Παρθένος έχει εμμονή με το να κάνει κουμάντο και να επιβάλλει τα πλάνα του, θα του άρεσε να συμμετάσχει σε παιχνίδια εξουσίας πάνω στο κρεβάτι.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα