Μην χασετε

Αυτά είναι τα χρώματα μαλλιών που μπορούν να κρύψουν μέχρι και 10 χρόνια από το πρόσωπό σου

Σε όλες μας αρέσει να δείχνουμε όσο το δυνατόν νεότερες. Με κάθε τρόπο.

Έτσι, συνεχώς αναζητάμε όλα τα νέα στην ομορφιά και στις τάσεις που εμείς αποκαλούμε «αντιγηραντικές».

Όχι, δεν μιλάμε μόνο για κρέμες προσώπου και serum.

Σίγουρα, όταν σκεφτόμαστε πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να δείχνουμε πιο νέες, το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό είναι τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας ή οι έξυπνες τεχνικές μακιγιάζ.

Advertisements

Όμως, στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο μυστικό της αντιγήρανσηςέχει να κάνει με το χρώμα των μαλλιών.

Οι ειδικοί στο χρώμα υποστηρίζουν ότι οι μικρές αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά στο πρόσωπό μας.

Με άλλα λόγια, ίσως πρέπει να αναθεωρήσετε την beauty routine σας και αντί να εστιάζετε τόσο πολύ στη θεραπεία κατά των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, να ασχοληθείτε με τα μαλλιά σας.

Γκρίζα-ξανθά μαλλιά ή ένα πολύ σκούρο μελαχρινό χρώμα μπορεί να αναιρούν όσα κάνετε για το πρόσωπο σας.

Advertisements

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά χρώματα για τα μαλλιά, τα οποία οι επαγγελματίες ορκίζονται ότι είναι ικανά να «κλέψουν» μέχρι και 10 χρόνια από την εικόνα σας.

Εμείς τα ανακαλύψαμε και σας τα παραθέτουμε.

Ανταύγειες στο χρώμα της καραμέλας

Αυτή είναι μια καλή επιλογή για τις καστανές που ψάχνουν για μια εύκολη αλλαγή που δεν είναι πάρα πολύ ακραία. Οι καραμελένιες ανταύγειες βοηθούν να γίνει πιο ζεστό το χρώμα και να μαλακώσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Επιπλέον το look χαρίζει διάσταση στα μαλλιά τα οποία με αυτόν τον τρόπο δείχνουν πιο γεμάτα και με όγκο, όπως πριν από μια δεκαετία.

Είναι νεανικό, δεν χρειάζεται συχνή συντήρηση και επαναπροσδιορίζεται. Τέλειο sunkissed εφέ στα μαλλιά.

Advertisements

Το Golden melon

Αν έχετε πιο ανοιχτά μαλλιά που φαίνονται λίγο γκριζωπά, σκεφτείτε το strawberry blonde και το golden melon.

Η προσθήκη ζεστασιάς στις ξανθιές αποχρώσεις του μελιού δίνει στην επιδερμίδα μια νεανική λάμψη.

Απλά φροντίστε να επισκέπτεστε το κομμωτήριο για να δώσετε λάμψη κάθε έξι εβδομάδες περίπου, ώστε να διατηρήσετε τις κοκκινόχρωμες αποχρώσεις λαμπερές.

Βronde Sombre

Σύμφωνα με τον colorist πολλών διάσημων σταρ Matt Rez, το παιχνίδι με την φωτεινότητα και αντίθεση των μαλλιών, είναι το κλειδί για να φανεί όσο το δυνατόν πιο νεανικό το πρόσωπο.

Αυτό που θέλετε είναι να αποφύγετε το χρώμα που είναι πολύ μονότονο και πάντα να εστιάζετε στο να φέρετε φως στο πρόσωπο σας.

Μια λεπτή διαβάθμιση από τις σκοτεινές ρίζες σε λαμπερές άκρες είναι ιδανική για να κάνει το δέρμα πραγματικά να λάμπει.

Pink Champagne

Τα παιχνιδιάρικα παστέλ δεν είναι μόνο για τα μικρά κορίτσια. Οι αποχρώσεις αυτές ήταν μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια και είδαμε πόσο όμορφα και εντυπωσιακά είναι σε νεανικά πρόσωπα αλλά και ώριμες γυναίκες.

Οι experts συμβουλεύουν ότι η καλύτερη στρατηγική είναι να το «διασκεδάζεις», να έχεις διαρκώς διάθεση για πειραματισμό. 

Το καλύτερο κομμάτι είναι ότι όσο τα μαλλιά σας είναι αρκετά ανοιχτά, δεν χρειάζεται καν να επισκεφτείτε το κομμωτήριο για να τους δώσετε την ρομαντική ροζ απόχρωση και να τα διατηρήσετε, αφού υπάρχουν προϊόντα στην αγορά για να το πετύχετε μόνες σας.

Broomstick Blonde

Αυτό το φρέσκο και μοντέρνο λουκ με την διχρωμία από μέσα προς τα έξω προϋποθέτει μια πιο σκούρα βάση και ζεστό ξανθό.

Μια βάση πιο κοντά στο φυσικό σας χρώμα: έπειτα ζητήστε από τον κομμωτή σας έναν συνδυασμό από ανταύγειες και balayage αρκετούς τόνους πιο ανοιχτές από το φυσικό σας. Το αποτέλεσμα δείχνει natural, ενδιαφέρον και εκτυφλωτικό.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα