Μην χασετε

Αυτά είναι τα πιο chic ρούχα για τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού

Η υπερβολική ζέστη που επικρατεί ορισμένες καλοκαιρινές μέρες, όχι μόνο καταλήγει να είναι ασφυκτική στην ατμόσφαιρα, αλλά και ενοχλητική ως προς το τί θα φορέσεις.

Φυσικά και το ιδανικό σου θα ήταν να άραζες με το μαγιό σου σε μια παραλία όλη την ημέρα, αλλά εφόσον αυτό δεν μπορεί να συμβεί και πρέπει να παρευρεθείς υποχρεωτικά σε μέρη εκτός θάλασσας.

Ο στόχος μας λοιπόν είναι να προσπαθήσουμε να παραμείνουμε chic αυτές τις δύσκολες μέρες του χρόνου, όπου ο ήλιος καίει πιο πολύ από ποτέ και εσύ οριακά αντέχεις κάθε τι που ακουμπάει το δέρμα σου.

Τι κάνουμε τελικά;

Advertisements

Φυσικά και ξεχνάμε εφαρμοστά jeans όσο και να τα αγαπάμε και στρέφουμε το βλέμμα μας σε λίγο πιο loose γραμμές.

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Οι παντελόνες, οι αέρινες κυρίως με πιο φαρδιά μπατζάκια, είναι η ιδανική επιλογή που μπορείς να κάνεις για αυτές τις μέρες, αφού θα «κλειδώσουν» τη δροσιά και δεν θα σου επιτρέψουν να ιδρώσεις τόσο.

Μια εξίσου έξυπνη λύση, είναι να πάρετε πολύ φαρδιά αντρικά πουκάμισα, να δέσετε μια ζώνη στην μέση σας για να δημιουργήσετε μέση όπως έχουμε ξαναπεί και να το συνδυάσετε με ένα sneaker ή ένα flatform.

Advertisements

Tα maxi φορέματα, κρατούν την «σημαία» της καλοκαιρινής μόδας και μπορείς να τα φορέσεις κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ, με τις κατάλληλες πινελιές.

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Ένα μακρύ φόρεμα, όχι εφαρμοστό αλλά με ανοίγματα ιδανικά στα πλάγια, θα σε σώσει και θα κρατήσει το καλοκαιρινό σου στυλ, σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Της Μάρως Καρούση 

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα