Μην χασετε

Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή παπούτσια για office looks αυτή την εποχή

Αυτά τα παπούτσια έχουν λίστα αναμονής 28 χιλιάδων γυναικών

 

Όταν σκεφτόμαστε office looks, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται αρχικά στο μυαλό είναι αυστηρά κοστούμια σε μαύρες ή γκρι αποχρώσεις και flat- τις περισσότερες φορές- παπούτσια, τα οποία δεν είναι ιδιαίτερα  κομψά και δεν είναι ιδιαιτέρως του γούστου μας. Ευτυχώς για εμάς, βέβαια, οι τάσεις της μόδας συνεχώς μεταβάλλονται, γίνονται ολοένα και πιο εντυπωσιακές και μας προσφέρουν μία μεγάλη ποικιλία από stylish κομμάτια, τα οποία είναι κατάλληλα για τα office looks μας.

Το Νο1 item που θέλουμε να αλλάξουμε όμως στα κλασικά office looks μας είναι χωρίς αμφιβολία τα παπούτσια. Αυτό ακριβώς σκέφτηκε και η Everlane, μία εταιρεία που βρίσκεται στο Σαν Φρανσίσκο, η οποία αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ζευγάρι παπουτσιών που να συνδυάζει την κομψότητα και την άνεση με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Για αυτό ακριβώς τον λόγο, τα νέα παπούτσια της Everlane έχουν αναδειχθεί ως τα πιο δημοφιλή παπούτσια του 2018, καθώς από την στιγμή που κυκλοφόρησαν στα καταστήματα, δημιουργήθηκε μία λίστα αναμονής, στην οποία περιμένουν 28.000 γυναίκες για να τα αποκτήσουν.

Advertisements

 

Το brand Everline έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από πολλές celebrities όπως η Angelina Jolie, αλλά και από μέλη της βασιλικής οικογένειας όπως η Meghan Markle. Το στοιχείο όμως που έκανε το brand να ξεχωρίσει είναι πως αντιλήφθηκαν ένα σημαντικό κενό που υπήρχε στην αγορά, δηλαδή την ανάγκη των γυναικών να βρουν ένα κομψό ζευγάρι παπούτσια, τα οποία να είναι αναπαυτικά αλλά και σικ.

Τα νέα παπούτσια της Everlane έχουν δημιουργηθεί από εξαιρετικής ποιότητας Ιταλικό δέρμα ή suede δέρμα, ενώ το 10 εκατοστών τακούνι τους είναι ιδιαίτερα βολικό καθώς κολακεύει τη γυναικεία σιλουέτα και είναι άνετο, ακόμα και αν δουλεύετε όλη μέρα.

Advertisements

 

Πηγή φωτογραφιών: Instagram 

Από την Κατερίνα Πιπέρη
Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα