Μην χασετε

Αυτά Είναι τα Λάθη που Κάνετε στη Διακόσμηση της Εισόδου σύμφωνα με τους ειδικούς του Φενγκ Σούι.

Όλοι θέλουμε να επιστρέφουμε σε ένα υγιές και χαρούμενο σπίτι και να ζούμε σε ένα μέρος όπου θα ξυπνάμε και θα κοιμόμαστε ήρεμοι και γαλήνιοι. Πολλές φορές όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και ο λόγος μπορεί να βρίσκεται στον τρόπο που έχετε ή δεν έχετε διακοσμήσει την είσοδό σας.

Δείτε παρακάτω ποια είναι σύμφωνα με το φενγκ σούι τα λάθη που κάνετε στη διακόσμηση της εισόδου σας και τι μπορείτε να κάνετε για να τα διορθώσετε.

Φτιάξτε την ατμόσφαιρα της εισόδου Η είσοδος του σπιτιού είναι αυτή που δίνει μια πρώτη γεύση για το τι θα δει ο καλεσμένος μέσα στο υπόλοιπο σπίτι. Το ίδιο ισχύει και με την ατμόσφαιρα της εισόδου. Αν μπαίνετε σε ένα ακατάστατο σπίτι τότε το μυαλό σας αμέσως νιώθει αυτήν την ενέργεια. Αν, όμως, μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά επιστρέφετε σε ένα σπίτι που είναι καθαρό και οργανωμένο τότε αισθάνεστε την ηρεμία και τη γαλήνη και μέσα σας.

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

Advertisements
Πρέπει όταν μπαίνετε στο σπίτι σας να αισθάνεστε όμορφα.

Αυτό σημαίνει πως καλό θα είναι να έχετε πάντα μια καθαρή και τακτοποιημένη είσοδο και να έχετε αντικείμενα και έπιπλα σε αυτήν που να βοηθούν σε αυτό. Ένα απλό ψάθινο καλάθι όπου θα μπορείτε να βάζετε όλα όσα δημιουργούν την ακαταστασία στην είσοδό σας είναι ό,τι πιο απλό και ό,τι πιο χρήσιμο μπορείτε να βάλετε σε μια είσοδο.

Φέρτε το μέσα έξω Πετάξτε οτιδήποτε έχει «πεθάνει» από την είσοδό σας. Θέλετε μπαίνοντας στο σπίτι σας να βλέπετε φρέσκα λουλούδια και φυτά που μοσχοβολάνε και ομορφαίνουν τον χώρο. Αντικαταστήστε τα φυτά που έχουν μυτερά φύλλα με εκείνα που έχουν πιο στρογγυλά φύλλα. Έτσι βελτιώνετε σύμφωνα με το φενγκ σούι την ενέργεια του χώρου σας.

Φέρτε τη φύση στην είσοδο του σπιτιού σας.

Δώστε έμφαση στον φωτισμό Θέλετε η είσοδός σας να είναι καλά φωτισμένη γι’αυτό βάλτε κάποιο όμορφο φωτιστικό.

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

Advertisements

Βρείτε χώρο να βάλετε έναν καθρέφτη Ένα από τα λάθη που βλέπουν συχνά οι ειδικοί του φενγκ σούι σε εισόδους είναι η ύπαρξη ενός καθρέφτη απέναντι από την πόρτα της εισόδου. Αυτό είναι λάθος γιατί όταν το τσι προσπαθεί να μπει στο σπίτι σας εσείς το διώχνετε κατευθείαν και πάλι έξω μιας και πέφτει πάνω στον καθρέφτη και γυρίζει πίσω.

Βάλτε έναν καθρέφτη στην είσοδο.

Φροντίστε την εξώπορτά σας Αν η εξώπορτά σας δεν είναι όμορφη και δεν ανοιγοκλείνει εύκολα τότε είναι πολύ σημαντικό να την φτιάξετε. Σε ενεργειακό επίπεδο τα προβλήματα με την πόρτα πιστεύεται ότι κάνουν πιο δύσκολη την εμφάνιση ευκαιριών μέσα στο σπίτι. Έτσι φροντίστε να λύσετε οποιοδήποτε τέτοιο πρόβλημα.

Έχετε πάντα την πιο όμορφη εξώπορτα.

Πηγή φωτογραφιών: mydomaine.co.uk

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα