Μην χασετε

Αυτά είναι τα καλύτερα χρώματα για να βάψεις τα μαλλιά σου αν είσαι μελαχρινή

Μπορεί να σκέφτεσαι ήδη να κάνεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου. Αν δεν τολμάς να αλλάξεις το μήκος (μαζί σου!), τότε σίγουρα θα μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς τι πρέπει να αλλάξεις στο χρώμα των μαλλιών σου προκειμένου να ανανεωθείς.

Advertisements

Πριν αρχίζεις να ξεφυλλίζεις περιοδικά και κοιτάς τις τάσεις αλλά και τις διάσημες, κοίταξε λίγο την επιδερμίδα σου καθώς και το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου. Ανήκεις στην κατηγορία των μελαχρινών γυναικών με σταρένια επιδερμίδα; Τότε είσαι στο κατάλληλο άρθρο. Είσαι εδώ που πρέπει να είσαι για να μάθεις τι θα μπορούσε να ταιριάξει σε εσένα και την επιδερμίδα σου.

Είμαι μελαχρινή τι χρώμα να βάψω τα μαλλιά μου;

Πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωσε τις συμβουλές που έχουμε να σου δώσουμε για να δεις, αν είσαι μελαχρινή, τι χρώμα να βάψεις τα μαλλιά σου:

Αν πάλι δεν είσαι φαν των τεχνικών όπως τα ombre τότε τόλμησε μία ξανθή απόχρωση αλλά σε ψυχρούς τόνους που δε θα φαίνεται ξένο επάνω σου.

Μπορεί να νομίζεις ότι στις σταρένιες επιδερμίδες δεν ταιριάζουν οι ανοικτές αποχρώσεις, αλλά εμείς εδώ ήρθαμε για να καταρρίψουμε μύθους. Φυσικά, λοιπόν, και ταιριάζουν αν είναι με την μορφή του ombre και στην βεντάλια με τα χρυσά χρώματα.

Αν πάλι θέλεις να δώσεις μία πιο γλυκιά διάθεση, οι αποχρώσεις της σοκολάτας είναι ιδανικές για όλες τις εποχές.

Advertisements

Μελιτζανί, μπλε σκούρο, σκούρο κόκκινο και γενικά οτιδήποτε σε χρώμα αλλά σε μαύρο φόντο ταιριάζει ιδανικά σε κάθε μελαχρινή γυναίκα. Είσαι από τις τυχερές.

Όσο και αν δεν το πιστεύεις, τέτοιες αποχρώσεις, είναι μία πρόκληση για εσένα, που αν την υιοθετήσεις θα βγεις κερδισμένη.

Οι σκούρες αποχρώσεις στα μαλλιά χαρίζουν κομψότητα σε μία μελαχρινή επιδερμίδα, ενώ έτσι διατηρείς και τον μεσογειακό σου χαρακτήρα.

Φυσικά και οι πολύ σκούρες αποχρώσεις, σχεδόν μαύρες, είναι για σένα στην αρχή της λίστας των επιλογών σου. Παίξε με nude αποχρώσεις στο μακιγιάζ και έντονα φρύδια για ένα ακαταμάχητο αποτέλεσμα.

Advertisements

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα