Μην χασετε

Αυτά είναι τα γυαλιά ηλίου που θα φορεθούν τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020

Τα γυαλιά ηλίου φοριούνται περισσότερο την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, όμως παραμένουν χρήσιμα για όλη τη διάρκεια του έτους Πρόκειται άλλωστε για ένα αξεσουάρ που προσθέτει στυλ και προστατεύει τα μάτια από τις βλαβερές ηλιακές ακτίνες.

Advertisements

Ήρθε λοιπόν η ώρα να δούμε τις τάσεις για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2019 – 2020 (σχήμα σκελετού, χρώμα φακών κλπ) και να ανακαλύψουμε τα πιο trendy γυαλιά ηλίου για φέτος.

Κορυφαία σχέδια στα γυαλιά ηλίου για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020

Αυτή τη σεζόν θα φορεθούν κατά κόρον τόσο κλασσικά, όσο και πιο extreme σχέδια στα γυαλιά ηλίου. Πρόκειται για στυλ που καλύπτουν κάθε γούστο και θα απογειώσουν το φθινοπωρινό και χειμωνιάτικο ντύσιμο σας.

Ανακαλύψτε ποιοι θα είναι οι φετινοί κορυφαίοι σκελετοί στα γυαλιά μέσα από τη λίστα που ακολουθεί.

Γυαλιά ηλίου μάσκα

Μπορεί ο ενιαίος φακός να είναι συνηθισμένος στα sport style γυαλιά ηλίου, ωστόσο υπάρχουν αμέτρητα μοντέρνα και στυλάτα ζευγάρια που μπορούν να φορεθούν και στην καθημερινότητα μιας γυναίκας. Αυτό το σχέδιο λοιπόν θα αποτελέσει κορυφαία τάση και για το Φθινόπωρο / Χειμώνα.

Αν δεν τα έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα, ίσως ήρθε η ώρα να το κάνετε!

Η γέφυρα των γυαλιών στην κορυφή

Μια από τις κορυφαίες τάσεις στα γυαλιά ηλίου για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020 είναι και τα σχέδια με τη γέφυρα να βρίσκεται στην κορυφή και όχι στη μέση της μύτης. Το συγκεκριμένο είδος γυαλιού μπορεί να δείχνει ελαφρώς περίεργο, αλλά είναι άκρως εντυπωσιακό και σταθερό. Θα το δούμε να κοσμεί κυρίως aviator glasses, όπως και άλλα στυλ γυαλιών.

Οι φακοί πιάνουν πάνω στο σκελετό

Αντί να αγοράσετε ένα μοντέρνο ζευγάρι γυαλιών ηλίου που ο σκελετός να αγκαλιάζει τους φακούς, μπορείτε να επιλέξετε ένα σχέδιο που οι φακοί είναι πιασμένοι με βίδες ή απλά κολλημένοι πάνω του. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη, αλλά πολύ κομψή τάση που θα δούμε φέτος σε διάφορα φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα σχέδια.

Cat eye γυαλιά ηλίου

Τα γυαλιά σε σχήμα ματιών γάτας έχουν την τιμητική τους τα τελευταία χρόνια. Το ξεχωριστό και κομψό αυτό στυλ σκελετού έχει αγαπηθεί κατά κόρον και θα συνεχίσει να αποτελεί τάση και αυτή τη σεζόν.

Advertisements

Το ιδιαίτερο του σχήμα είναι πολύ κολακευτικό και επιμηκύνει το πρόσωπο και τα μάτια, δημιουργώντας μια εκθαμβωτική και σαγηνευτική εμφάνιση.

Μαύρα γυαλιά εμπνευσμένα από το Matrix

Τα λεπτά μαύρα γυαλιά που θυμίζουν τους πρωταγωνιστές της ταινίας Matrix θα αποτελέσουν κορυφαία τάση στα γυαλιά ηλίου Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020. Πρόκειται για έναν φουτουριστικό και ξεχωριστό τύπο σκελετού με μαύρους φακούς που κρύβουν εντελώς το μάτι. Αν λοιπόν είστε λάτρης της ταινίας και θέλετε να μπείτε κι εσείς λίγο στο κλίμα της, μπορείτε να το κάνετε επιλέγοντας αυτού του τύπου τα γυαλιά ηλίου.

Aviator glasses- Τα γυαλιά ηλίου του πιλότου

Μια αγαπημένη επιλογή σκελετού με διαχρονική αξία αποτελούν τα Pilot γυαλιά. Το σχέδιο αυτό διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και μεγέθη. Επομένως, είναι ιδανικό για κάθε τύπο προσώπου. Επενδύοντας λοιπόν σε ένα τέτοιο ζευγάρι θα είστε πάντα trendy και κομψή.

Τριγωνικοί και στρογγυλοί φακοί στα γυαλιά ηλίου για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020

Μια τάση εμπνευσμένη από τη δεκαετία των 90s είναι οι λεπτοί φακοί σε σχήμα τριγώνου. Είναι πολύ ιδιαίτεροι και θα φορεθούν πολύ, ολοκληρώνοντας το top fashion trend του Φθινοπώρου / Χειμώνα των 90’s που επηρεάζει όλους τους τομείς της μόδας.

Εξίσου όμως στυλάτοι και must θα είναι και οι στρογγυλοί φακοί γυαλιών. Είναι ιδανικοί για τετράγωνα, ορθογώνια, σε σχήμα ρόμβου ή διαμαντιού πρόσωπα, καθώς απαλύνουν τις έντονες γωνίες τους. Άλλωστε, οι καμπύλες πάντα είναι σαγηνευτικές!

Oversized γυαλιά ηλίου

Άλλη μια τάση στα γυαλιά ηλίου για το Φθινόπωρο / Χειμώνα με διαχρονική αξία και εντυπωσιακό στυλ είναι τα τεράστια σχήματα. Όχι μόνο προστατεύουν πολύ περισσότερο τα μάτια και το πρόσωπο, αλλά προσθέτουν στην εικόνα μας μια μυστηριώδη και σαγηνευτική όψη, θυμίζοντας κάτι από σταρ του Hollywood.

Σκελετοί γυαλιών ηλίου με νέα γεωμετρία

Αν πάλι σας αρέσει να ξεχωρίζετε με το στυλ ντυσίματος σας, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα πρωτότυπο γεωμετρικό σχήμα, όπως το πολύγωνο. Πρόκειται για μια επιλογή που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και κάνει εντύπωση! Εσείς θα το τολμούσατε; Οι ειδικοί πάντως το προτείνουν!

Γυαλιά ηλίου με διακοσμητικά στρας και άλλα πετράδια

Για τις γυναίκες που λατρεύουν την λάμψη και ψάχνουν έναν αστραφτερό σκελετό γυαλιών για να ολοκληρώσουν την εμφάνιση τους, τα στρας και τα πετράδια γενικότερα θα στολίσουν και τη σεζόν αυτή τα αξεσουάρ των ματιών μας. Επιλέξτε λοιπόν ένα διακοσμημένο με λαμπερά πετράδια ζευγάρι που θα κάνει το ντύσιμο σας πιο glamorous.

Advertisements

Κίτρινοι, καφέ και διάφανοι φακοί στα γυαλιά ηλίου για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020

Πέρα από το σχήμα των φακών και των σκελετών, οι σχεδιαστές έδωσαν στίγμα και για τα χρώματα που θα έχουν τα γυαλιά της περιόδου αυτή. Ποια είναι αυτά; Στην κορυφή βρίσκονται οι κίτρινοι, οι καφέ και οι διάφανοι φακοί γυαλιών.

Πιο συγκεκριμένα, οι κίτρινοι φακοί είναι ιδανικοί για το Φθινόπωρο και τις ομιχλώδεις μέρες, καθώς οξύνουν την αντίληψη του βάθους και ενισχύουν την αντίθεση. Επίσης, έχουν την ικανότητα να μπλοκάρουν το μπλε φως, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν κάθεστε αρκετές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή.

Από την άλλη μεριά, οι καφέ φακοί γυαλιών είναι πιο κλασσικοί και εμποδίζουν περισσότερο το φως του ήλιου λόγω του σκούρου τους χρώματος. Ταιριάζουν πολύ με όλα τα κορυφαία χρώματα του Φθινοπώρου και Χειμώνα, ενώ μπορούν να συνδυαστούν πολύ εύκολα με όλα τα ρούχα της εποχής.

Τέλος, είδαμε πως οι διάφανες τσάντες θα έχουν την τιμητική τους και αυτή την εποχή. Κρατήστε τις λοιπόν φορώντας και το αντίστοιχο διάφανο ζευγάρι γυαλιών προκειμένου να δημιουργήσετε μια μοντέρνα και εκθαμβωτική εμφάνιση. Άλλωστε οι διάφανοι φακοί αναφέρονται τόσο σε οράσεως και προστατευτικούς για την οθόνη του υπολογιστή, όσο και σε ηλίου.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα