Μην χασετε

Αστικό Στυλ: Τα απαραίτητα κομμάτια που θα απογειώσουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σας

Όσο πιο κοντά στην «καρδιά» του καλοκαιριού μπαίνουμε, τόσο υψηλότερη είναι η θερμοκρασία. Φυσικά, δεν μπορούμε να είμαστε συνέχεια διακοπές και να φοράμε το μαγιό μας, αλλά μπορούμε να επιλέξουμε υπέροχα κομμάτια που θα μας προσφέρουν άνεση και στυλ μέσα στην πόλη.

Advertisements

 

Παρακάτω, θα ανακαλύψετε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε!

 

Midi dress

Πρακτικό, άνετο και απόλυτα κολακευτικό, δεν υπάρχει πιο ιδανική και ασφαλής επιλογή για κάθε γυναίκα από ένα fashionable midi dress.

Η αλήθεια είναι πως κατέχει μία θέση στη ντουλάπα μας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους αλλά το καλοκαίρι μας χαρίζει μία υπέροχη ανανέωση λόγω χρωμάτων και μοτίβων. Η ποικιλία του μεγάλη για να ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές. Οι έντονες αποχρώσεις θεωρούνται must τη φετινή σεζόν κι εσείς δε γίνεται να αρνηθείτε. Ταιριάζει με πολλά shoe designs από flats μέχρι ψηλοτάκουνα. Προσθέστε χρυσά κοσμήματα για περισσότερη λάμψη.

 

 

Shorts

Πολλές από εσάς πιστεύετε ότι τα σορτσάκια πρέπει να έχουν θέση μόνο στην παραλία αλλά ήρθε η στιγμή να τους δώσετε μία ευκαιρία.

Advertisements

Τα φετινά τους σχέδια έχουν έρθει για να σας αποδείξουν ότι πρέπει να τους παραχωρήσετε απλόχερα μία θέση στα city looks σας. Λινά, τζιν ή δερμάτινα δεν έχει καμία σημασία τι θα επιλέξετε, καθώς όλα θα σας χαρίσουν μία τέλεια πινελιά. Για να αναδείξετε τον tailored χαρακτήρα που κρύβουν μέσα τους, συνδυάστε το μ’ ένα πουκάμισο και ένα ζευγάρι από εντυπωσιακά mules ή σανδάλια με λεπτεπίλεπτα λουράκια. Θα το λατρέψετε!

 

Statement blouse

Μία ιδιαίτερη μπλούζα, την οποία μπορείτε να φορέσετε από το πρωί στο γραφείο μέχρι μία βραδινή έξοδο και έχει τη δυνατότητα να συνδυαστεί με πλήθος κομματιών είναι απαραίτητη.

Για τη φετινή σεζόν παρατηρούμε σχέδια που βασίζονται στο ρομαντισμό και την αισιοδοξία αλλά και με λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, κεντήματα και όγκους. Είτε λατρεύετε το minimal style είτε τις πιο maximal εκδοχές θα εντυπωσιαστείτε από τα κομμάτια που θα συναντήσετε. Συνδυάστε τες με λινά παντελόνια και thong sandals για ένα πιο casual look.

 

Barely-there sandals

Όπως θα έχετε αντιληφθεί πολλά trends των ‘90s έχουν κάνει πολύ δυναμικό come back. Σ’ αυτήν την κατηγορία ανήκουν και τα flat σανδάλια με τα λεπτεπίλεπτα λουράκια.

Advertisements

Προσδίδουν μία άμεση κομψότητα στην εικόνα σας και πραγματικά μπορούν να ταιριάξουν με τα πάντα από το τζιν μέχρι τα φορέματά σας. Εμείς λατρεύουμε να τα βλέπουμε με slip dress, καθώς απογειώνουν μία luxurious απλότητα. Από την άλλη αν θέλετε να προσθέσετε μία αναπάντεχη πινελιά στις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις δεν έχετε παρά να επιλέξετε δερμάτινα ή suede σχέδια στα σανδάλια σας.

 

Oversized tote bags

Άραγε υπάρχει γυναίκα που να μπορεί να αντισταθεί σε μία oversized tote bag; Εμείς σίγουρα όχι.

Είτε επιλέξτε να κάνετε πικ νικ, είτε να ολοκληρώσετε ένα office look, αυτό το σχέδιο δεν ήταν ποτέ πιο απαραίτητο. Αν επιθυμείτε να το κάνετε all the way τότε η raffia είναι μονόδρομος. Παρόλα αυτά μία canvas αλλά και υφασμάτινη είναι πολύ summery και μπορούν να σταθούν σε κάθε εμφάνιση. Βρείτε το σχέδιο που σας ταιριάζει και αποκτήστε την asap.

 

Jumpsuit

Τόσο effortless όσο και το mini dress που αναφέραμε προηγουμένως, μία ελαφριά και αέρινη ολόσωμη φόρμα, θα σας χαρίσει όλες αυτές τις stylish εμφανίσεις που αναζητάτε φέτος το καλοκαίρι.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα λινά αλλά και τα μεταξωτά σχέδια που θα προσθέσουν λάμψη, αλλά και «δροσιά» στην εικόνα σας. Θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τη θηλυκότητα σας και θα σας κάνει να μη θέλετε να την αποχωριστείτε. Ξεχωρίζουμε τους bold tones χωρίς δεύτερη σκέψη αλλά μας αρέσει να τη βλέπουμε και στους τόνους του μπεζ.

 

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα