Μην χασετε

Ασημακόπουλος για Τριαντάφυλλο: «Με κοίταζε με διαβολικό βλέμμα λες και ήταν ο Σατανάς ο ίδιος. Και μου έστελνε τόσο αρνητική ενέργεια»

Έλληνες και Τούρκοι ενώθηκαν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor και ο Acun Ilıcalı ετοίμασε τις πιο φοβερές εκπλήξεις ως έπαθλο για τους νικητές.

 

Οι κόκκινοι Έλληνες ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους κόκκινους Τούρκους και το ίδιο συνέβη και με τους Μπλε μεν και δεν.

Ο αγώνας αν και αρχικά ξεκίνησε με μεγάλο προβάδισμα για τους Κόκκινους, οι Μπλε ισοφάρισαν, αλλά στο τέλος τον νικητήριο πόντο τον έβαλαν οι Μπλε με αποτέλεσμα να απολαύσουν εκείνοι μία καταπληκτική ημέρα γεμάτη από νέες εμπειρίες, βόλτα με ελικόπτερο, ράφτινγκ και νοστιμότατο φαγητό.

Advertisements

 

Όμως, πίσω στην παραλία η ζωή δεν ήταν τόσο πλουσιοπάροχη, γι΄υτό και οι ηττημένοι δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη δυσαρέσκειά τους με πικρόχολα σχόλια ως επί τον πλείστον για τον Τριαντάφυλλο και την αδικία που χαιρόταν στη θέση τους τις διάφορες ανέσεις.

«Ήθελα πάρα πολύ να κερδίσω και βλέπω έναν Τριαντάφυλλο που δεν έχει κάνει τίποτα, που κάνει ότι κουτσαίνει, που ήθελε και σήμερα να αποφεύγει να παίξει,   και βλέπω ότι ο Τριαντάφυλλος είναι τώρα στο ελικόπτερο και τρώμε εμείς καρύδες» είπε με παράπονο ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τους άλλους να συμφωνούν μαζί του.

«Μου έλεγε “δεν το έχεις” την ώρα που ήμουν στους στόχους. Και με κοίταζε με διαβολικό βλέμμα λες και ήταν ο Σατανάς ο ίδιος. Και μου έστελνε τόσο αρνητική ενέργεια» συνέχισε αμέσως μετά.

Advertisements

 

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα