Μην χασετε

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Ένας νέος κύκλος ανοίγει εκεί που χτυπάει και η δική μου καρδιά»

Μέσα από επίσημη ανακοίνωση, ο ΣΚΑΪ γνωστοποίησε τη συνεργασία με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου από τη νέα σεζόν. Λίγες ώρες αργότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η αγαπημένη μας μαγείρισσα εξέφρασε όλη την όμορφη της διάθεση για αυτό το νέο ξεκίνημα!

Advertisements

«Εσείς που είστε πάντα πλάι μου θα μαθαίνετε πρώτοι από εμένα όλα τα νέα. Ένας νέος κύκλος ανοίγει μέσα στην καρδιά του σπιτιού,στην κουζίνα μου. Εκεί που χτυπάει και η δική μου καρδιά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με αφορμή την ανακοίνωση για τη νέα καθημερινή μαγειρική εκπομπή που εντάσσεται στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

 

Στην ίδια δημοσίευση, η Αργυρώ πρόσθεσε πως «παρέα θα μαγειρεύουμε μαζί κάθε μέρα και θα μοιραζόμαστε φανταστικές συνταγές και τα μυστικά της κουζίνας που απλόχερα μοιράζομαι μαζί σας όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσω να το κάνω όσο μου το ζητάτε. Όμως τώρα είναι «Ώρα για φαγητό». Έρχεται στο @skaitv.gr και ανυπομονώ».

Όπως τονίζεται και από το κανάλι του Φαλήρου, η αγαπημένη μαγείρισσα κάθε ελληνίδας κι όχι μόνο, ανοίγει καθημερινά τις πόρτες της πιο πολύχρωμης τηλεοπτικής κουζίνας και μας υποδέχεται στο νέο της σπίτι. Αποκαλύπτει τα νόστιμα μυστικά της και μας εκπαιδεύει στις καινούριες της λαχταριστές συνταγές.

 

Κάθε μέρα μας παρουσιάζει τρία διαφορετικά πιάτα για τους λάτρεις του φαγητού-αρχάριους και προχωρημένους- που διψούν για νέες μαγειρικές ιδέες, τεχνικές «εγγύηση», πρακτικές συμβουλές και ψαγμένους διατροφικούς συνδυασμούς… από την μαγείρισσα της καρδιάς μας.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα