Μην χασετε

Από το Survivor και το Nomads υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αγία Παρασκευή ο «Μισθοφόρος»;

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο γνωστός «μισθοφόρος» και πρώην παίκτης του Survivor και του Nomads, κατεβαίνει στην πολιτική και μάλιστα με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Νέας Σελίδας ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ζήτησε συνάντηση με τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, η οποία και πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα.

 

Advertisements

Η συνάντηση με τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Γιώργο Σταθόπουλο, έπειτα από πρόταση του πρώην παίκτη, ο οποίος αυτοπροτάθηκε να κατεβεί δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γέννημα θρέμμα της περιοχής, δραστηριοποιείται στην τοπική επιχειρηματικότητα, καθώς έχει δύο μαγαζιά στην Αγ. Παρασκευή και ένα στον Χολαργό.

 

Μέχρι τώρα ο Γιώργος Σταθόπουλος δεν έχει δώσει οριστική απάντηση, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες της Νέας Σελίδας καλοβλέπει την ένταξη του Κώστα Αναγνωστόπουλου στο ψηφοδέλτιο του.

Advertisements

Ο Γιώργος Σταθόπουλος βγήκε δήμαρχος το 2014 στηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ και η υποψηφιότητά του θα στηριχθεί εκ νέου από το κόμμα της Κουμουνδούρου στις επερχόμενες εκλογές.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα