Μην χασετε

Απόστολος Λύτρας: Hταν αδιανόητo το έγκλημα με την Ιωάννα και τo βιτριόλι – Δεν αναλαμβάνω υπoθέσεις πoυ αφoρoύν σε εγκλήματα με παιδιά

O γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show στον ΑΝΤ1 για τρεις πολύκροτες υποθέσεις που τον συγκλόνισαν αλλά και τις υποθέσεις που δεν δέχεται σε καμία περίπτωση να αναλάβει.

Advertisements

 

Μιλώντας στον παρουσιαστή, ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στις τρεις υποθέσεις που ξεχωρίζει διότι τον συγκλόνισαν λόγω της αγριότητας του εγκλήματος που διαπράχθηκε αλλά και λόγω των συνεπειών στον οικογενειακό και κοινωνικό περίγυρο.

«Με είχε σοκάρει το έγκλημα στο Κορωπί, που μπροστά στα παιδιά, η σύντροφος του πατέρα, σκότωσε τη μητέρα τους. Επειδή έχω σχέση με τα παιδιά είναι πολύ δύσκολο. Αυτή η σκηνή που έχουν δει… Ήταν σοκαριστικό, είχε και άλλα επακόλουθα, βλέπεις να διαλύεται μια οικογένεια», είπε.

Μια ακόμα περίπτωση που τον τάραξε βαθιά ήταν η επίθεση με βιτριόλι πριν από ελάχιστους μήνες στην Καλλιθέα.

 

«Αδιανόητο έγκλημα ήταν με την Ιωάννα και το βιτριόλι. Ο κόσμος έχει ξεφύγει. Θεωρώ ότι πήγαινε για να τη σκοτώσει. Υπήρχε παρακολούθηση για να την καταστρέψει εφ’ όρου ζωής. Η Ιωάννα δεν είναι καλά, είναι ψυχολογικά ράκος, δεν μπορεί να βγει στο φως της ημέρας. Μια τόσο όμορφη κοπέλα…», τόνισε ο ίδιος.

Ένα ακόμα έγκλημα που έχει χαραχτεί στη μνήμη του ήταν αυτό που απασχόλησε την κοινή γνώμη πριν από μερικά χρόνια με θύμα έναν ιερωμένο στην Ηλεία.

 

Advertisements

Όπως είπε:

«Έγκλημα πάθους σοκαριστικό ήταν μια υπόθεση στην Ηλεία με κάποια κυρία η οποία κατηγορήθηκε ότι έβαλε τον εραστή να σκοτώσει τον σύζυγο της για να είναι μαζί. Αυτή ήταν η κατηγορία. ο σύζυγος ήταν παπάς είχε γίνει χαμός και μέχρι σήμερα το αρνείται. Λέει ότι εγώ δεν τον έβαλα, το έκανε με δική του πρωτοβουλία».

 

Όμως, όσο και αν κάποια αδικήματα τον σοκάρουν, ο γνωστός ποινικολόγος δεν παύει να επαναλαμβάνει πάντα ότι «ο οποιασδήποτε άνθρωπος, ότι και να κάνει έχει το δικαίωμα της υπεράσπισης».

Όπως και ο δικηγόρος έχει το δικαίωμα να αρνηθεί εφόσον έχει πρόβλημα με συγκεκριμένες υποθέσεις. «Έχω αρνηθεί πολλές φορές και έχω ένα πρόβλημα με συγκεκριμένες υποθέσεις που αφορούν σε εγκλήματα με παιδιά. Δεν θέλω», δήλωσε.

 

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα