Μην χασετε

Απόστολος Γκλέτσος: Oι δραματικές ώρες στo χειρουργείο και οι τύψεις για την κόρη του

Στον καναπέ των Dot κάθισε σήμερα ο Απόστολος Γκλέτσος.

Advertisements

Μίλησε για την καριέρα και τα 30 χρόνια του στον χώρο αλλά και το προφίλ του macho άνδρα που εκτόξευσε τη δημοτικότητά του στα ύψη.

«Εγώ είδα το κενό της τσαμπουκατάστασης, που μάλλον το είχα εκ του αποτελέσματος, και είπα “α, αυτό θέλετε; Το έχω”».

Σε μία από καρδιάς εξομολόγηση μίλησε για τις δραματικές ώρες που έζησε στο χειρουργείο μετά το πρόβλημα καρδιάς που αντιμετώπισε μόλις στα 35 του χρόνια αλλά και το πόσο άλλαξε ο τρόπος που βλέπει πια τη ζωή.

«Εμένα στα 35 μου μού συνέβη το πιο καλό και το πιο δυσάρεστο. Το πρώτο καλό ήταν η κόρη μου και το πιο δυσάρεστο το χειρουργείο στην καρδιά και ακολούθησαν άλλα δύο. Αυτά συνέβησαν με διαφορά έξι μηνών».

«Ήταν επίπονο. Αυτές οι επεμβάσεις γίνονται χωρίς νάρκωση. Πρέπει να φωνάξεις για να μην σου τρυπήσουν την καρδιά. Έκανα 9 ώρες χειρουργείο. Έκλαιγα, παρακαλούσα τον Θεό, σκεφτόμουν μήπως είμαι η μετεμψύχωση του Χίτλερ. Τόση τιμωρία; Δεν είχα κάνει και τόσο κακό».

«Όλα τα αναθεώρησα μετά το χειρουργείο. Με την έννοια ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο», τόνισε.

Περνώντας στο ομορφότερο κεφάλαιο της ζωής του αναφέρθηκε στην κόρη του, Βαλίσια, την οποία απέκτησε με τη Μαρία Μαγγίνα.

Η ίδια δεν τρέφει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη δημοσιότητα, κάτι στο οποίο συνέβαλε ο ίδιος και η μητέρα της, όπως δήλωσε.

Advertisements

Μάλιστα, σε ένα τεστ που της είχε κάνει για να δει αν θέλει να ασχοληθεί με τα «πράγματα» και να αλλάξει το επώνυμό της για να μην στοχοποιηθεί εκείνη του έδωσε την πιο ανατρεπτική απάντηση ανακουφίζοντάς τον.

«Πέρασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες. Κάποια στιγμή για να τη δοκιμάσω της είπα μην πάρεις τον όνομά μου, πάρε της μαμάς σου για να μην σου φερθεί κάποιος άσχημα επειδή έχει προηγούμενα μαζί μου. “Τι είπες;” μου απάντησε κι έτσι ηρέμησα».

Ακόμη, παραδέχτηκε ότι έχει πολλές τύψεις ως προς την κόρη του μετά τον χωρισμό του από τη μητέρα της, οι οποίες συνέβαλλαν τρομερά στο πώς χειρίστηκε πολλά ζητήματα, όπως για παράδειγμα το σχολείο που την έγραψε.

«Η Βαλίσια δεν θα πήγαινε σε ιδιωτικό σχολείο αν δεν είχα τύψεις με τη μαμά της. Οι τύψεις μου και η φοβία μου με έκαναν να τη στείλω στο ιδιωτικό που αυτό για εμένα είχε κόστος», υπογράμισε.

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα