Μην χασετε

Απόστολος Γκλέτσος: «Ότι το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές ήταν η πιο ιερή δήλωση που έχω κάνει»

Καλεσμένος στο Direct του Τάκη Χατζή ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τη δήλωση που είχε κάνει για το… ψάρι.

«Ότι το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές ήταν η πιο ιερή δήλωση που έχω κάνει. Υπήρχε τότε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα με το σύμφωνο συμβίωσης. Διάφοροι άνθρωποι ήρθαν και με βρήκαν, πριν κάνω τη δήλωση, οι οποίοι με έκαναν να πάρω την απόφαση και να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Για τους άλλους, στα… παλαιότερα. Σαφέστατα και ισχύει. Είμαι 54 ετών, ότι έχω πει είναι αλήθεια. Ποτέ δεν πήρα τίποτα πίσω.

Είχα πολλές περιπέτειες υγείας. Έχω κάνει τρεις επεμβάσεις εξαιρετικά επίπονες. Από το… λίπος που έβγαλα σαν ηθοποιός ζω ακόμα. Τα τέσσερα πιο αγαπημένα πρόσωπα  της ζωής μου είναι η κόρη μου, η μάνα μου, η αδελφή μου και η μάνα της κόρης μου. Το όνειρό μου είναι να πεθάνω χωρίς να υποφέρω. Με έχει τυραννήσει πολύ η υγεία μου. Θέλω να δω ένα εγγονάκι, αλλά η κόρη μου, μου λέει ότι… δεν νομίζω να προλάβεις», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα