Μην χασετε

Απόστολος Γκλέτσος: «Με ρωτάει η κόρη μου ‘’Μπαμπά, είμαι χοντρή;’’, της λέω ‘’Είσαι’’- Λέω την αλήθεια»

Συνέντευξη έδωσε ο δήμαρχος Στυλίδας και ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας για την αδυναμία του να πει ψέματα. 

Advertisements

Μάλιστα, προχώρησε και σε μία απίστευτη δήλωση: “Δεν λέω ποτέ ψέματα. Δεν μου αρέσει. Και γίνομαι και μαλάκας στην πορεία. Γιατί υπάρχουν και τα κατά συνθήκη, που ενίοτε χρειάζονται. Αυτό που μου λέει δηλαδή συνέχεια η μάνα μου και τσακωνόμαστε. Δεν χρειάζεται π.χ. να πεις του άλλου ότι ‘είσαι τόσο μαλάκας’. Πες του ότι ‘δεν συμφωνώ με την άποψή σου’. Αλλά δεν λέω. Ούτε καν στην κόρη μου. Με ρωτάει ‘Μπαμπά, είμαι χοντρή;’. Tης λέω ‘Είσαι’. Δεν είναι αμαρτία να πω στο παιδί μου ψέματα; Λέω την αλήθεια. Ότι ‘Είσαι, αλλά είσαι τόσο όμορφη που, αν χάσεις 4-5 κιλά, και αν θέλεις έλα να σε βοηθήσω, θα είσαι η θεά'”.

“Δεν δίνω συμβουλές. Αν είναι να πείσω κάποιον, θα τον πείσω με την συμπεριφορά μου. Όχι με το να τον πάρω από το χέρι και να του πω ‘πρέπει να κάνεις αυτό’. Αν έρθει κάποιος και με ρωτήσει θα του πω ‘Κάνε ότι σε φωτίσει ο θεός”.

“Στο δημαρχιλίκι πήγα για να το ευχαριστηθώ εγώ. Για μένα πήγα. Για να βγάλω δουλειά και να βλέπω στα πρόσωπα των άλλων την αποδοχή. Αυτό εμένα με καυλώνει. Γιατί μπορεί να έχω νιώσει στη ζωή μου την αποδοχή, αλλά αυτή είναι άλλου είδους. Ξέρεις τι είναι να σου λένε ‘Κατάφερες να φέρεις ρε φίλε νερό στο ορεινό να ποτίσουμε; Κάτσε κάτω να σφάξουμε και να φάμε δυο αρνιά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη καύλα”.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα