Μην χασετε

Απόστολος Γκλέτσος: «Ήταν λάθος ο γάμος με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου – Δεν το μετάνιωσα, μια χαρά περάσαμε»

Στην εκπομπή «Τετ α Τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος έδωσε συνέντευξη ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης, αλλά και για τον γάμο του με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Advertisements

 

«Ήταν στρατηγική ο αυτοκαταστροφικός τρόπος που διαχειριζόμουν την καριέρα μου. Όσο πιο πολύ εγώ κλώτσαγα την καρδάρα με το γάλα τόσο οι δημοσιογράφοι ασχολούνταν μαζί μου κι εγώ κέρδιζα. Είχα έρθει στην Αθήνα για να γίνω αστυνομικός. Είδα στο δρόμο τη Βερόνικα Αργέντζη να μπαίνει στη δραματική και μπήκα κι εγώ. Τα περισσότερα λεφτά τα πήρα για ένα γκεστ, ήταν πάρα πολλά, ούτε κι εγώ το πίστευα. Τότε τα λεφτά που έπαιζαν ήταν 2-3 εκατομμύρια δραχμές το επεισόδιο. Πολύς κόσμος έπαιρνε αυτά τα λεφτά. Έπαιζα το ρόλο του sex symbol γιατί είχε φράγκα», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

 

Ο Απόστολος Γκλέτσος είπε για το γάμο του με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Όταν παντρευτήκαμε εγώ ήμουν 31 και η Μαρία Ελένη 19. Δεν μετάνιωσα το γάμο, μια χαρά περάσαμε. Όταν χωρίσαμε, είπαμε στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τη Ζωή Λάσκαρη ότι κάναμε λάθος».

 

 

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα