Μην χασετε

Απόστολος Γκλέτσος: «Έχω εκμεταλλευτεί τη θέση μου eρωτικά σε 2 περιπτώσεις – Ζητώ συγγνώμη»

Καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος για να συζητήσουν μαζί τις άσχημες ιστορίες παρενοχλήσεων και βίας που έχουν κατακλύσει τη δημοσιότητα από τον χώρο του θεάτρου.

 

Ο ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει πως τα περιστατικά αυτά είναι μεμονωμένες περιπτώσεις και όχι ο κανόνας τονίζοντας πως δεν πρέπει να δημιουργηθεί στα νέα παιδιά η εντύπωση ότι ο χώρος του θεάτρου είναι ένα κολαστήριο.

«Είναι μεμονωμένες περιπτώσεις αλλά υπάρχουν. Υπήρχε, υπάρχει και δυστυχώς θα υπάρξει. Ο τρόμος της ανεργίας κρατά κλειστά τα στόματα. Όταν πας σε μία οντισιόν λες “εμένα δεν θα μου τύχει” ή για μία κακή συνεργασία και λες “εντάξει θα την αντέξω” αλλά βλέπεις ότι δεν μπορείς να την αντέξεις. Και εμένα μου έχει τύχει κακή συνεργασία».

Advertisements

Για το αν το δέχτηκε ο ίδιος παρενόχληση έδωσε αρνητική απάντηση. Ωστόσο, δέχτηκε το φλερτ τα πρώτα χρόνια της καριέρας του και το εισέπραξε και θετικά.

 

Υπογράμμισε δε και τα διακριτά όρια μεταξύ φλερτ και παρενόχλησης λέγοντας: «Άλλο το φλερτ και άλλο η παρενόχληση. Οι γυναίκες αυτές τώρα διεκδίκούν μία λύτρωση στη δημοσιότητα. Νομίζω ότι θα καταλήξουμε σε μία συντριβή και μία “συγγνώμη”, να πάμε τα πράγματα παρακάτω, να μην φοβίζουμε και τους νέους ότι ο χώρος είναι ένα κολαστήριο».

Advertisements

Ο χώρος του θεάματος είναι αρκετά σκληρός. Μάλιστα, ίδιος εκμυστηρεύθηκε ότι  βρέθηκε μπροστά σε περιστατικό λεκτικής βίας και μάλιστα δεν έμεινε αμέτοχος αλλά αντέδρασε: «Ένας παραγωγός μίλησε πάρα πολύ άσχημα σε συνάδελφο και μας πήρε όλους η μπάλα. Και είπα δεν θα συνεχιστεί έτσι η παράσταση.

Ακόμη, σε μία ειλικρινή κατάθεση έκανε τον δικό του απολογισμό αποκαλύπτοντας πως υπάρχουν δύο περιπτώσεις που κι ο ίδιος ενδεχομένως να πίεσε ερωτικά συμπρωταγωνίστριές του γι΄αυτό και σήμερα ζητά «συγγνώμη».

 

«Με αυτή την ευκαιρία πήγα προς τα πίσω και σκέφτηκα ότι ενδεχομένως να πάτησα τα όρια του θύτη και να έγινα κι εγώ θύτης χωρίς να το καταλάβω ή έκανα ότι δεν το καταλάβαινα. Μπορεί να έχω κακομιλήσει ή αυτό που λες. Ο πρωταγωνιστής της σειράς, ένα κορίτσι που έρχεται να πει λίγες ατάκες, της λέει “το βράδυ θα βγούμε”, αυτή φοβούμενη μην χάσει το ρολάκι της ή θέλοντας να μεγαλώσει τον ρόλο της… Εκεί καθαρά είναι εκμετάλλευση. Ναι, τώρα που το σκέφτομαι, έχει συμβεί. Εκείνη την ώρα δεν το σκέφτηκα, τώρα το σκέφτομαι. Εκείνη την ώρα έλεγα ότι είμαι ωραίος γκόμενος, τώρα σκέφτομαι ότι μπορεί να εκμεταλλεύτηκα εκείνο το παιδί, που μπορεί να ήμουν και 10 χρόνια μεγαλύτερος και ζητάω και “συγγνώμη” αν έγινε. Έχω δύο συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό μου», δήλωσε.

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα