Μην χασετε

Αποχώρησε από το MasterChef η Μάγδα Κοπαλίδου

Η μέρα ψηφοφορίας στο MasterChef θυμίζει πάντα έναν συννεφιασμένο ουρανό πριν την καταιγίδα. Πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο αλλαγής ψήφου και αυτή τη φορά χρησιμοποιήθηκε από τη Μαριάννα. Εκείνο, όμως, που ξεχνούσαν μερικοί, ήταν η κάρτα ασυλίας, η οποία βρισκόταν ακόμα στα χέρια της Κατερίνας Λένη.

Στην ψηφοφορία του MasterChef, η Μάγδα Κοπαλίδου και η Μαριάννα Πουλμεντή πήραν τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και μαζί με τον Διονύση Πρώιο, ο οποίος ήταν ο πρώτος υποψήφιος από χθες, κλήθηκαν να μαγειρέψουν για να κρατήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό.

Η Κατερίνα Λένη, όμως, έκανε χρήση της κάρτας ασυλίας, την οποία έδωσε στον Διονύση και τον έβγαλε από τη δοκιμασία της αποχώρησης. Η κίνηση της Κατερίνας έκανε τον Διονύση να ξεσπάσει σε κλάματα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες χειροκροτούσαν.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι κριτές ανακοίνωσαν πως τη θέση του Διονύση θα πάρει άλλος διαγωνιζόμενος, κάτι που σόκαρε τους πάντες.

Advertisements

Ο Κώστας Νταλιάνης και η Μαρία Μπέη, λόγω της απόδοσής τους στη δοκιμασία ασυλίας, κλήθηκαν να φιλετάρουν όσα περισσότερα λαβράκια μπορούσαν μέσα σε οκτώ λεπτά. Στο φινάλε της δοκιμασίας, ο Κώστας είχε φιλετάρει τέσσερα και η Μαρία δύο. Ως εκ τούτου, η Μαρία πήρε τη θέση της δίπλα στη Μαριάννα και τη Μάγδα στη δοκιμασία αποχώρησης.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, κλήθηκαν να μαγειρέψουν ένα πολύ γευστικό, φαινομενικά απλό, αλλά δύσκολο τεχνικά πιάτο της Κωνσταντίνας Διβόλη.
Οι λεπτές διαφορές στις υψηλού επιπέδου αποδόσεις και των τριών υποψηφίων δυσκόλεψαν το έργο των chef, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Μάγδα – 28/40

Advertisements

Μαρία – 31/40

Μαριάννα – 31/40@

Η Μάγδα Κοπαλίδου αποχώρησε από το MasterChef!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα