Μην χασετε

Αποτρίχωση ποδιών: 3 tips για τέλειο ξύρισμα

Το ξύρισμα ή όχι των ποδιών (και άλλων σημείων) είναι θέμα επιλογής και προτίμησης. Πολλά κορίτσια κάνουν πλέον λέιζερ αλλά και πάρα πολλά ξυρίζουν τα πόδια τους. Εμείς δεν διαφωνούμε με καμία μέθοδο αποτρίχωσης, είναι εξάλλου μύθος το ότι το ξύρισμα αυξάνει την τριχοφυΐα. Είμαστε όμως εδώ για να βοηθήσουμε!

Advertisements

Ξέρουμε καλά πως οι τρίχες μετά το ξύρισμα βγαίνουν αμέσως γι᾽αυτό είπαμε να μοιραστούμε μαζί σου τα tips που έχουμε ανακαλύψει για να κάνεις το πιο κοντινό ξύρισμα και να μην γίνονται άγρια τα πόδια σου την ίδια μέρα. Όχι, δεν θα χρειαστεί να κάνεις κάτι σπουδαίο μόνο μία κίνηση πριν, μία κατά τη διάρκεια και μία ακόμη μετά!

Κίνηση πρώτη: Καλή απολέπιση.

Το έχουμε ξαναπεί, η απολέπιση αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και αποκαλύπτει ακόμα και τις πιο μικροσκοπικές τρίχες. Αν λοιπόν θέλεις πολύ καλό ξύρισμα και απαλά πόδια πρέπει να κάνεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ απολέπιση. Προτείνουμε μάλιστα να την κάνεις με ένα σκληρό σφουγγάρι (λούφα) και όχι με scrub.

Κίνηση δεύτερη: Προϊόν ξυρίσματος

Ναι, μπορείς να αγοράσεις αφρό αλλά εμείς προτείνουμε να το κάνεις με λίγη μαλακτική κρέμα μαλλιών. Η διαφορά στον τρόπο που γλιστρά το ξυράφι είναι τεράστια και θα μας ευγνωμονείς. Σε καμία περίπτωση ωστόσο δεν πρέπει να ξυρίσεις τα πόδια σου μόνο με νερό!

Κίνηση τρίτη: Το νερό

Αφού ξυρίσεις τα πόδια σου γύρνα το νερό στο κρύο μέχρι να… ανατριχιάσεις. Με αυτό τον τρόπο θα αποκαλύψεις τις τριχούλες που αντιστάθηκαν στην απολέπιση και μπορείς να περάσεις το ξυράφι ξανά από τα πόδια σου για να τις εξοντώσεις. Είναι η κίνηση κλειδί για τα πιο απαλά πόδια που είχες ποτέ, trust us!

queen.gr

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα