Μην χασετε

Αποστολία Ζώη για τις καταγγελίες: «Ξέρεις ότι αν κάνεις μια λάθoς κίνηση, με 2 τηλέφωνα έχεις τελειώσει»

Για τις καταγγελίες που γίνονται τις τελευταίες μέρες στον καλλιτεχνικό χώρο και το ελληνικό #Metoo μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Love It ο Γιώργος Χειμωνέτος και η Αποστολία Ζώη και αποκάλυψαν αν και οι ίδιοι έχουν δεχτεί στο παρελθόν κάποια ανήθικη πρόταση.

 

«Δεν δέχτηκα σeξουαλική παρενόχληση όπως αυτές που κατήγγειλαν τα κορίτσια. Αλλά είχα προτάσεις εύκολα, επειδή ήμουν και στον χώρο της μόδας και μπορούσε ο άλλος να σου προτείνει… Θυμάμαι ότι μου είχε προτείνει σχεδιαστής να πάω για πασαρέλα σε επιδείξεις του Armani, αν πήγαινα μαζί του», είπε ο Γιώργος Χειμωνέτος.

Με τη σειρά της η Αποστολία Ζώη ανέφερε: «Είναι πράγματα που συμβαίνουν εδώ και πολλά χρόνια. Έχω περάσει και από τον χώρο του αθλητισμού και της showbiz και έχω μια σφαιρική άποψη. Ό,τι κι αν έλεγε η Σοφία Μπεκατώρου μπορούσα να το καταλάβω. Ευτυχώς στις καταδύσεις δεν είχαμε κρούσματα παρενόχλησης. Υπάρχουν όμως πάντα κλίκες και άνθρωποι που μπορούν να σου σταματήσουν 10 χρόνια ιδρώτα και κόπου, επειδή θέλουν να εξυπηρετήσουν κάτι άλλο.

Advertisements

 

Στα πρώτα σου βήματα είναι νόμος και το ξέρεις πως αν κάνεις μια λάθος κίνηση, με δυο τηλέφωνα έχεις τελειώσει από ανθρώπους που έχουν δύναμη. Δεν μπορείς να ρισκάρεις το όνειρό σου και μπορεί να γκρεμιστεί σε μια συνεργασία.

Την περίοδο που γινόταν όλο αυτό με την Κατερίνα Παπουτσάκη έκανα παρέα μαζί της και γνώριζα. Με την Ευδοκία Ρουμελιώτη ήμασταν μαζί στα γυρίσματα της “Πολυκατοικίας” και ήξερε ότι κάτι συμβαίνει» .

 

Advertisements

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα