Μην χασετε

Αποκαλύψεις που σοκάρουν για το δράμα της Νταϊάνα -Η πίεση για να γεννήσει συγκεκριμένη μέρα και ο… τραγικός Κάρολος

Από μέρα σε μέρα η Μέγκαν Μαρκλ θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον πρίγκιπα Χάρι και ο κόσμος ανυπομονεί για το νέο βασιλικό μωρό – ένα συναίσθημα που γνώριζε πολύ καλά και η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Στο βιβλίο του Άντριου Μόρτον, «Diana: Her Story», η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε αποκαλύψει πως ένιωσε τεράστια πίεση από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με την γέννηση του πρώτου της παιδιού του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Στην πραγματικότητα, ήταν τόσο αφόρητη η πίεση που αναγκάστηκαν να της πρκαλέσουν τεχνητούς πόνους προκειμένου να γεννήσει – αλλά έπρεπε να επιλέξουν μια ημερομηνία που δεν θα άλλαζε το πρόγραμμα πόλο του πρίγκιπα Καρόλου.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα αποκαλύπτει πως ένιωθε αφόρητη πίεση από τα ΜΜΕ για την γέννα του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Μάλιστα έπρεπε να ρυθμίσουν την ημερομηνία γέννησης ώστε να ταιριάζει με το πρόγραμμα πόλο του πρίγκιπα Καρόλου

«Όταν θα γεννούσα τον Γουίλια, έπρεπε να βρούμε μια ημερομηνία που θα ταίριαζε με τον Κάρολο και το πόλο του» αναφέρει στο βιβλίο. «Ο Γουίλιαμ ήρθε στον κόσμο με τεχνητούς πόνους γιατί δεν μπορούσα πλέον να χειριστώ την πίεση του Τύπου, γινόταν όλο και αφόρητη. Ήταν σαν να με παρακολουθούσαν όλοι καθημερινά» πρόσθεσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Τέλος πάντων, το αγόρι γεννήθηκε, μεγάλος ενθουσιασμός. Ενθουσιασμένοι όλοι, είχαμε μάλιστα καταφέρει να βρούμε μια ημεροημνία όπου ο Κάρολος θα μπορούσε να μην χάσει το πόλο του προκειμένου να γεννήσω εγώ. Αυτό ήταν πολύ καλό, ένιωσα ευγνώμων γι’ αυτό».

Advertisements

Δείτε επίσης: H Eλένη Χατζίδου με τη σύριγγα στο χέρι μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στην εγκυμοσύνη της

Η γέννηση όμως του πρίγκιπα Χάρι είχε τα δικά της θέματα. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα λέει στο βιβλίο πως ο πρίγκιπας Κάρολος ήθελε πάντα να αποκτήσει μια κόρη.

«Ήξερα ότι ο Χάρι θα ήταν αγόρι επειδή το είχα δει στον υπέρηχο» εξηγεί στο βιβλίο η πριγκίπισσα Νταϊάνα. «Ο Κάρολος πάντα ήθελε ένα κορίτσι. Ήθελε δύο παιδιά και ήθελε ένα αγόρι. Ήξερα πως ο Χάρι ήταν αγόρι, αλλά δεν του το είπα».

Ο πρίγκιπας Κάρολος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του όταν έμαθε πως ο Χάρι δεν ήταν κορίτσι

Μάλιστα είπε πως ο πρίγκιπας Κάρολος συνέχισε να εκφράζει την απογοήτευσή του για το γεγονός πως ο Χάρι ήταν αγόρι, ακόμη και στην βάφτισή του, λέγοντας στην μητέρα της Νταϊάνα: «Ήμασταν τόσο απογοητευμένοι – νομίζαμε ότι θα ήταν κορίτσι».

Advertisements

Και όπως λέει η πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Η μητέρα μου, του έπιασε το κεφάλι και του είπε: ‘Θα πρέπει να καταλάβεις πόσο τυχερός είσαι που έχεις ένα παιδί που είναι φυσιολογικό’. Από τότε ο Κάρολος σταμάτησε να το αναφέρει».

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα λέει πως μετά την γέννηση του πρίγκιπα Χάρι, ο γάμος της με τον Κάρολο διαλύθηκε

Αν και η σχέση της με τον πρίγκιπα Κάρολο βελτιώθηκε λίγο πριν την γέννηση του πρίγκιπα Χάρι, η πριγκίπισσα Νταϊάνα λέει ότι με τον Κάρολο ήταν «πιο κοντά από ποτέ, και όσο πιο κοντά θα μπορούσαμε να είμαστε ποτέ» στις 6 εβδομάδες λίγο πριν την γέννηση του δεύτερου παιδιού τους.

«Τότε ξαφνικά, με την γέννηση του Χάρι, ο γάμος μας διαλύθηκε» τονίζει η πριγκίπισσα Νταϊάνα στο βιβλίο, αναφέροντας την σχέση του συζύγου της με την Καμίλα.

Η Κέιτ Μίντλετον φωτογραφήθηκε στις γέννες και των τριών παιδιών της έξω από το μαιευτήριο Lindo Wing

Σε αντίθεση με την πολύ δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας Νταϊάνας λίγο πριν την γέννηση των παιδιών της, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν ανακοινώσει πως θέλουν να κρατήσουν ιδιωτικά τα σχέδια γύρω από την άφιξη του παιδιού τους, πράγμα που σημαίνει ότι οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας θα απογοητευτούν που δεν θα δουν την Μέγκαν Μαρκλ στα σκαλιά ενός μαιευτηρίου με αγκαλιά το νεογέννητο μωρό της, όπως έκανε η Κέιτ Μίντλετον στη γέννηση και των τριών παιδιών της. Το παλάτι, ωστόσο, θα ανακοινώσει πότε θα γεννήσει η Μέγκαν Μαρκλ.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισαν να κρατήσουν ιδιωτικά τα σχέδια της γέννησης του πρώτου τους παιδιού

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: «Μου λέτε ότι κοντεύω να ρέψω! Φέρτε τη ζυγαριά τώρα»!

Advertisements

Μάλιστα, παραμένει ακόμη άγνωστο σε ποιο νοσοκομείο θα γεννήσει η δούκισσα του Σάσεξ, καθώς τα βρετανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο είτε για το Lindo Wing που γέννησε τόσο η πριγκίπισσα Νταϊάνα όσο και η Κέιτ Μίντλετον, ή για ένα μαιευτήριο πιο κοντά στο σπίτι τους και μάλιστα χωρίς την επιλεγμένη και καταξιωμένη ομάδα γιατρών της βασιλικής οικογένειας ενώ κάποια αναφέρουν πως ίσως επιλέξει να γεννήσει ακόμη και στο ίδιο της το σπίτι στο κάστρο Γουίνσδορ.

Φωτογραφίες: Getty Images, AP

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα