Μην χασετε

Αποκαλυπτικά plus: Έκανε πρεμιέρα ο Μένιος Φουρθιώτης! Οι συνεργάτιδες του και η έκπληξη! «Ούτε καν η διοίκηση δεν το ξέρει!»

Ο Μένιος Φουρθιώτης όχι μόνο επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αλλά το έκανε και με ενισχυμένη γυναικεία ομάδα. Το Αποκαλυπτικά Plus έκανε πρεμιέρα το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Σεπτεμβρίου με τον Μένιο Φουρθιώτη να ανοίγει τη σεζόν στο Epsilon λέγοντας:

«Καλό μεσημέρι, καλό σαββατοκύριακο! Καλωσήρθατε στη νέα εκπομπή του Epsilon TV που κόβει τη νήμα της νέας τηλεοπτικής σεζόν 2018 -2019. Το Αποκαλυπτικά plus είναι στον αέρα! Θέλω να ξεκινήσω με δυο πράγματα που θέλω να πω, πριν σας συστήσω τους συνεργάτες μου, αν και τους περισσότερους τους ξέρετε. Ένα τεράστιο ευχαριστώ και ένα τεράστιο συγγνώμη γιατί φέτος το δικό μας Plus είναι μόνο αλήθειες. Σας ευχαριστώ θερμά. Και ειδικότερα και πιο πολύ και τους τηλεθεατές. Καλή τηλεοπτική σεζόν να έχουμε».

Αμέσως μετά ο παρουσιαστής παρουσίασε την ομάδα του που αποτελείτε από την παλιά συνεργάτιδα των Αποκαλυπτικών Νανά Παλαιτσάκη που επέστρεψε στο πλευρό του, την τηλεκριτικό Νάνσυ Νικολαΐδου, την επί χρόνια φίλη και συνεργάτιδα του Μάρτζυ Λαζάρου, την δυναμική Έλενα Πολυκάρπου, αλλά και την… ξαδέλφη του Βιβή Παπουτσάκη, για την οποία όπως παραδέχτηκε στον αέρα ο Μένιος Φουρθιώτης δέχτηκε τρολάρισμα.

Ο παρουσιαστής είχε ακόμα μια έκπληξη τόσο για τους τηλεθεατές όσο και για τις συνεργάτιδες του. «Ερχόμαστε με τον έκτο… άντρα… της εκπομπής Αποκαλυπτικά. Ούτε καν η διοίκηση δεν το ξέρει. Είναι άντρας, είναι όμορφος είναι νέος και είναι plus», είπε και μας γνώρισε τον τετράποδο φίλο της εκπομπής… τον Γκοφρέτα, το plus της εκπομπής.

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα