Μην χασετε

Απλά tips για να κάνεις το μαύρισμά σου να διαρκέσει περισσότερο

Το καλοκαίρι μας αποχαιρετά σιγά-σιγά, αλλά αφήνει πίσω του όμορφες αναμνήσεις, γεμάτες μπαταρίες και ένα υπέροχο μαύρισμα, το οποίο προφανώς δεν μπορείς να έχεις όλο το χρόνο, υπάρχουν όμως τρόποι να κάνεις τη διάρκειά του μεγαλύτερη. Τα παρακάτω tips θα σου φανούν πολύ χρήσιμα και θα σε βοηθήσουν να απολαμβάνεις την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου για περισσότερο. 

Advertisements
  • Απόφυγε το πολύ ζεστό νερό στο ντους, καθώς είναι μία από τις αιτίες αφυδάτωσης της επιδερμίδας σου, με αποτέλεσμα να ξεφλουδίζει. Ακόμα ο καιρός βοηθάει στο να ανεχτείς ένα δροσερό ντους.
  • Η απολέπιση δεν είναι απαγορευτική. Αντίθετα, αν χρησιμοποιήσεις ένα ήπιο απολεπιστικό προϊόν θα σε βοηθήσει στη διατήρηση του μαυρίσματος, αφού θα διευκολύνει την διαδικασία της ενυδάτωσης με τις κρέμες και τα λάδια.
  • Επειδή η ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι σημαντικό στοιχείο για να μη χάσεις το σοκολατένιο σου χρώμα, μην ξεχνάς να πίνεις πολύ νερό.
  • Η διατροφή σου παίζει επίσης τον ρόλο της. Ξέρεις ότι η Β-καροτίνη, επομένως και οι τροφές που την περιέχουν είναι πολύ χρήσιμη για το μαύρισμα της επιδερμίδας. Καρότο, σπανάκι καθώς κι άλλες τροφές καλό είναι να υπάρχουν στο διαιτολόγιό σου.
  • Μην αφήσεις ποτέ την επιδερμίδα σου ‘’διψασμένη’’. Μία πλούσια ενυδατική μετά το μπάνιο είναι ότι χρειάζεσαι για να έχεις απαλή επιδερμίδα και όσο το δυνατόν περισσότερο μαυρισμένη.
  • Ακόμα όμως ο καιρός είναι ζεστός και αν έχεις την ευκαιρία για λίγη ακόμα ηλιοθεραπεία με προστασία, τότε το σίγουρο είναι ότι θα είσαι μαυρισμένη για πολύ ακόμα.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα