Μην χασετε

Απαράδεκτη εκπομπή δείχνει στις γυναίκες πώς να ψωνίζουν με σeξι τρόπο στο σούπερ μάρκετ

Η δημόσια τηλεόραση της Ιταλίας έχει αναστείλει μία από τις εκπομπές της επειδή έδειξε στους τηλεθεατές «πώς να ψωνίσουν με σeξι τρόπο».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της RAI, Fabrizio Salini, δήλωσε ότι το θέμα που παρουσιάστηκε στην εκπομπή Detto Fatto ήταν μια «εξαιρετικά σοβαρή» περίπτωση προβολής σeξιστικών στερεοτύπων.

Στο βίντεο, μια νεαρή γυναίκα ντυμένη με ψηλά τακούνια και καυτό σορτς,  δείχνει στις τηλεθεάτριες πως να ψωνίζουν σε σούπερ μάρκετ και ταυτόχρονα να είναι σeξι.

Η εκπομπή προέτρεπε τις γυναίκες να κάνουν… «αψίδα την πλάτη τους» για να φτάσουν τα προϊόντα στα ψηλότερα ράφια και να σηκώσουν το γόνατό τους «για να κάνουν πιο ενδιαφέρουσα την κατάσταση».

Advertisements

Όταν ρωτήθηκε η γυναίκα στο βίντεο πώς θα πάρει κάτι που έχει πέσει στο πάτωμα, εκείνη απάντά: «Θα καθίσω με το ένα γόνατο πιο λυγισμένο από το άλλο, κρατώντας τα πόδια μου κλειστά, ώστε να μην κάνω την κατάσταση πιο χuδαία».  Στο τέλος του βίντεο, μάλιστα, η κοπέλα με το καροτσάκι για τα ψώνια αρχίζει να χορεύει σαγηνευτικά.

Ο Salini είπε ότι θα ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθεί εάν η εκπομπή παραβίασε τις οδηγίες του αρχισυντάκτη. «Προφανώς ξεκίνησα μια έρευνα για να διαπιστώσω την ευθύνη και αξιολογούμε το μέλλον αυτού του προγράμματος» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα