Μην χασετε

Απίστευτο ξέσπασμα Παπαδάκη: «Ηλίθιε, θα σου κάνω μήνυση – Μην ξαναπιάσεις τον γιο μου στο στόμα σου»

Εκτός εαυτού βγήκε ο Γιώργος Παπαδάκης το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή του, μετά από μήνυμα ενός τηλεθεατή που τον έφτασε στα όριά του.

Advertisements

Παρόλο που δεν έχει συνηθίσει το κοινό του σε τέτοιου είδους ξεσπάσματα , το σημερινό μήνυμα όμως ξεπέρασε τα όρια προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Γιώργου Παπαδάκη.

Μάλιστα ο παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη για την ένταση αλλά όπως είπε, «το θεωρεί χυδαίο και απαράδεκτο».

«Γερόλυκε Παπαδάκη μας περνάς για μαλ@@@ς τόσα χρόνια; Αλλά βγήκε η αλήθεια για σένα. Πόσα παίρνει ο γιος από τον Τσίπρα;», έγραψε ο τηλεθεατής στο μήνυμά του.

«Ο γιος μου με υποτροφία κάνει το διδακτορικό του για να βγει καθηγητής στην Αγγλία. Αφού τελείωσε εδώ το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο τελείωσε με άριστα το μάστερ και στη συνέχεια με υποτροφία κάνει το διδακτορικό του. Φαρμακόγλωσσε που λες ότι ο γιος μου παίρνει λεφτά θα σου κάνω μήνυση και αγωγή. Γιατί αναφέρεσαι σε μέλος της οικογένειάς μου. Εκτός αν μου ζητήσεις τώρα συγγνώμη. Αυτή που τα παίρνουν από τη Νέα Δημοκρατία και από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστοί. Ζήτα τώρα συγγνώμη γιατί προσβάλλεις έναν υποψήφιο καθηγητή. Τον γιόκα μου για τον οποίο είμαι υπερήφανος. Για μένα βρε ηλίθιε πες ότι θέλεις, για το παιδί όμως όχι δεν σου επιτρέπω. Κάθαρμα», είπε ο παρουσιαστής εμφανώς εκνευρισμένος.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα